Международен ден на детето - уникални идеи за подарък

Намаление 1 юни

Май е не само изпълнен с любов, но и честваме на всичко, което имаме. През този месец се подготвяме и за един много важен празник – Ден на детето. Знаете ли вече какво ще подарите на малчуганите вкъщи? Ако все още не сте решили, четете нататък.

1 юни е Международен на детето - специален ден за всички членове на семейството. Децата с радост очакват това, което родителите им са подготвили. Самите родители с изключително нетърпение очакват реакциите на децата си. Това наистина е един от най-красивите празници в годината. Освен ако, разбира се, не броим коледните или рождените дни. Но има ли идеален подарък за случая?

 

Пълно оборудване за деца

 

Да започнем с най-малките. Ще ставате родител и бихте ли искали да направите първия подарък на детето си? Пълното оборудване може да бъде полезен подарък, включително дрехи, играчки, мебели, столчета за кола и детски колички. Всичко това, както и ексклузивни промоционални предложения, ще намерите на едно място на нашия портал.

Направихме селекция от най-полезните специални оферти за вас и можете да ги намерите в специалната категория Промоции за Деня на детето.

детска стая

 

Нещо за развитие на интелекта

 

Когато избирате играчки за деца, не е нужно да се фокусирате върху класически плюшени животни или твърде шумни и цветни играчки. Но ако вашето дете вече има всичко, опитайте с играчки с добавена стойност.

По-скоро изберете такива, които ще обогатят вътрешния свят на детето. Музикалните инструменти развиват креативността, класическите дървени играчки – въображението, творческите играчки с артистичен дух и комплектите развиват логика и практичност.

Не знаете откъде да започнете избора? Разгледайте широкия избор играчки с нас на най-добрите цени на пазара. Влезте в онлайн магазин Хиполенд.

дървена играчка

 

Нова стая като страхотен подарък

 

Какво може да бъде по-добър подарък от изненада под формата на чисто нова детска стая? Проектирането на изцяло ново пространство е дългосрочен проект. Предимството е, че имате почти цял месец, за да го направите. Следователно, колкото по-добре се подготвите, толкова по-успешно ще реализирате вашата идея за нова стая. Започнете с планирането, изберете отделни мебели и постепенно допълнете стаята с аксесоари с въображение.

Красиви минималистични мебели и аксесоари за детска стая са добро попълнение към интериора на детската стая. Сред асортимента на онлайн магазин Vidaxl.bg и Abdu.bg може да намерите нещо подходящо.

занимателна игра

 

А какво да кажем за по-големите деца?

 

Вашите деца обичат ли компютърните игри? Нова игра е страхотен подарък за тях. Разбира се, можете да заложите и на по-необходими и практични изненади като нов смартфон, компютър или таблет. Намерете евтини оферти за всички тези устройства в категории техника и телефони и таблети.

Вашите малки прекарват ли твърде много време с различни устройства и в социалните мрежи? В такъв случай препоръчваме да изберете интересни книги, филми или настолни игри. Заниманията за свободното време ще се забавляват не само на самите деца, но и на вас. Ще получите много качествено време с тях, без да се разсейвате със съвременните технологии.

мъж и жена на скутер

 

Подарете преживявания, а не вещи

 

Както се казва, запазихме най-доброто за накрая. Материалните неща са важни в живота ни, но с времето губят своята стойност. Затова създайте оригинална програма за децата си, която ще им хареса и ще запомнят.

Защо не си вземете почивка в началото на юни? Изненадайте децата си под формата на невероятно пътуване в България или по света без пандемични мерки. Не е нужно да планирате пътуването само за 1 юни. Достатъчно е да си резервирате кратко пътуване, удължен уикенд, градска почивка или класическа почивка на морето сега и да му се насладите през лятната ваканция.

Ще намерите страхотни оферти за пълноценна почивка през цялата година в нашата категория пътувания. Тук можете да намерите уникални оферти за билети с отстъпки, достъпно настаняване и незабравими преживявания с Booking.com.

скай дайвинг

Креативността определено няма граници и има много идеи за перфектния подарък за вашето дете. Помислете внимателно за избора, за да им хареса и да имат незабравимо изживяване.