Sportano ваучери и кодове за отстъпки

5 проверени кодове за отстъпки и ваучери Sportano - март 2023

__photo
-30%
Код за отстъпка
Sportano

Код за отстъпка до - 30% на спортни дрехи и стоки в Sportano.bg

Получавате отстъпки до - 30% на избрани спортни мъжки и дамски спорни дрехи, обувки, аксесоари и оборудване в онлайн магазин Sportano, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Sportano промокод и купете по-евтино спортно облекло и екипировка.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Sportano

Код за отстъпка - 10% на спортни дрехи и стоки в Sportano.bg

Получавате отстъпка - 10% при покупка на избрано спортно облекло и екипировка в онлайн магазин Sportano, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за стоки на редовна цена и не се отнася за намалени продукти, електроника и медицински изделия. Използвайте Sportano промокод и купете по-евтино спортни мъжки и дамски спорни дрехи, обувки, аксесоари и оборудване и екипировка.

Повече за отстъпката Само при нас
-15%
Промоция
Sportano

Отстъпка - 15% при абонамент за бюлетин в Sportano.bg

Абонирайте се за бюлетина на Sportano.bg и ще получите от тях - 15% отстъпка при вашата първа онлайн покупка на продукти над 150 лв. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Отстъпките не се комбинират помежду си.

Повече за отстъпката
-20%
Разпродажба
Sportano

Отстъпки до - 20 % на спортни дрехи и стоки в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano.bg получавате отстъпки до - 20% на избрани спортни стоки. Разнообразие от спортни дрехи и обувки, туристическо и фитнес оборудване може да намерите в подстраница Разпродажба. Топ марки като Nike, Puma, Speedo, Columbia, The North Face и много други.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Sportano

Безплатна доставка при покупка над 100 лв. в Спортано.бг

В онлайн магазин Sportano получавате безплатна доставка при покупка над 100 лв. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката