Sportano ваучери и кодове за отстъпки

13 проверени кодове за отстъпки и ваучери Sportano - април 2024

__photo
-40%
Код за отстъпка
Sportano

Код за отстъпка до - 40% на спортно облекло и стоки в Sportano.bg

Получавате отстъпки до - 40% на избрани спортни мъжки, детски и дамски спорни дрехи, обувки, аксесоари и оборудване на страница Спортно пазаруване в онлайн магазин Sportano, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Sportano промокод и купете по-евтино спортно облекло и екипировка.

Повече за отстъпката
- 20 лв.
Код за отстъпка
Sportano

Код за отстъпка - 20 лв. при абонамент за бюлетин в Sportano.bg

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Sportano и ще получите от тях 20 лв. отстъпка при вашата първа онлайн покупка на продукти, които не са в промоция и на стойност над 200 лв. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Отстъпките не се комбинират помежду си.

Повече за отстъпката
-50%
Промоция
Sportano

Отстъпки до - 50% на спортни стоки и облекло в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 50% на избрани спортни дрехи, обувки, стоки и аксесоари на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-40%
Промоция
Sportano

Отстъпки до - 40% на спортни стоки и облекло в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 40% на избрани спортни дрехи, обувки, стоки и аксесоари на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Sportano

Отстъпки до - 30% на спортни стоки и облекло в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 30% на избрани туристически и спортни стоки, мъжки и дамски спортни и туристически обувки, дрехи, аксесоари и оборудване на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-20%
Промоция
Sportano

Отстъпки до - 20% на спортни стоки и облекло в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 20% на избрани спортни дрехи, обувки, стоки и аксесоари на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-15%
Промоция
Sportano

Отстъпки до - 15% на спортни стоки и облекло в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 15% на избрани спортни дрехи, обувки, стоки и аксесоари на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-60%
Разпродажба
Sportano

Разпродажба до - 60% на мъжка спортна екипировка в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 60% на избрани спортни мъжки обувки, дрехи, аксесоари, оборудване и екипировка на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-60%
Разпродажба
Sportano

Разпродажба до - 60% на дамска спортна екипировка в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 60% на избрани спортни дамски обувки, дрехи, аксесоари, оборудване и екипировка на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-60%
Разпродажба
Sportano

Разпродажба до - 60% на детска спортна екипировка за момичета в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 60% на избрани детски спортни обувки, дрехи, аксесоари, оборудване и екипировка за момичета на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-60%
Разпродажба
Sportano

Разпродажба до - 60% на детска спортна екипировка за момчета в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 60% на избрани детски спортни обувки, дрехи, аксесоари, оборудване и екипировка за момчета на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
-60%
Разпродажба
Sportano

Разпродажба до - 60% на спортни стоки и екипировка в Sportano.bg

В онлайн магазин Sportano ще намерите отстъпки до - 60% на избрани спортни обувки, дрехи, аксесоари, оборудване и екипировка на страница Разпродажба.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Sportano

Безплатна доставка при покупка над 100 лв. в Спортано.бг

В онлайн магазин Sportano получавате безплатна доставка при покупка над 100 лв и заплащане с онлайн с карта. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


1

Как да използвате кодове за отстъпки Sportano.bg

Не знаете как точно работят кодовете за отстъпки в Sportano.bg? Предлагаме ви няколко стъпки как бързо и лесно да приложите промокодове при покупка:

Изберете конкретен код за отстъпка в нашия уебсайт, който искате да използвате в онлайн магазин Sportano.bg. Кликнете върху оранжевия бутон „Покажи код“.

Копирайте или запишете кода за отстъпка и натиснете бутона „Към магазина“. След това ще бъдете пренасочени директно към онлайн магазин Sportano.bg.

Изберете продукта в онлайн магазин Sportano.bg, който ви интересува, кликнете върху бутон „Поръчай" и продуктът автоматично ще се появи в кошницата за пазаруване. В пазарската количка, долу в дясно,  ще намерите поле „Имам код за отстъпка“. Там поставете копирания код за отстъпка или го въведете ръчно и потвърдете с червения бутон със стрелка.

Изберете конкретна Sportano промоция в нашия уебсайт и кликнете върху бутона „Покажи “. Автоматично ще бъдете пренасочени директно към промоционалната оферта в онлайн магазин Sportano.bg, където можете да закупите продукта с отстъпка.