Fashion weeks: Най-добрите модни оферти за есента

-

С настъпването на есенните fashion weeks: какви намаления и оферти може да очакваш? Разбери къде и кога да пазаруваш на най-добрите цени.

С началото на есента може да започнеш да се оглеждаш за страхотни оферти от различни онлайн магазини, които да ти помогнат да спестиш пари.  

Какво ще добавиш в своята количка? Разгледай нашите есенни fashion weeks предложения и започни да спестяваш! 

Не само откриваме новия сезон, но можем да открием и страхотни оферти в най-популярните онлайн магазини. За да се подготвят за есенния гардероб, много магазини искат да изпразнят своите складове и да приемат новите поръчки. Това означава, че ти може да се възползваш от техните нужди и да намериш всичко, от което се нуждаеш, на ниска цена. Може да си гарантираш страхотни промоции през целия септември. Разгледай категории като 'мода' или 'модни аксесоари', 'красота', 'мебели' или 'домашни потреби'. Виж също продукти за здраве, като всичко това ще откриеш на неустоими цени.  

zhena s trenchkotАвтор: Alexandra Iva (Unsplash)

Стилни есенни тоалети 

 

Искаш ли да следваш модните тенденции? Ако отговорът е 'да', то със сигурност ще се интересуваш от основните трендове за сезона. Те могат да са разнообразни, но семплият монохромен тоалет например ще е добра основа за много от тях. Подчертай го със смели аксесоари като блестящи бижута, широка яка, изкуствена кожа, и винаги модерните дънки в различни кройки. Неписаното правило на есенното облекло е в цветовете и техните комбинации. Тази година може да заложиш на бежово, сребърно,  бордо, сиво, зелено и горчица.  

Възползвай се от есенните намаления в онлайн магазините и поднови гардероба на цялото семейство. Мъжете харесват вълнени пуловери, памучни блузи и ризи с дълъг ръкав. Хубаво и качествено яке ще ги предпазва от вятъра и хладния въздух през есенните сутрини. За малките членове на семейството може да набавиш необходимите чорапогащи, клинове, суитчъри, панталони, но и много важните шапки и якета. Широка селекция от качествени детски дрехи на добри цени може да откриеш в онлайн магазина на Abubu.

Чудиш ли се как да си стилна пред есента? Може да заложиш на миди поли, плетени рокли и кожено яке. През по-студените дни ще се чувстваш стилно и комфортно с тренчкот или парка. Избери дрехи, които са лесни за комбиниране (т.нар. лейъринг), за да ти е топло, но и да изглеждаш зашеметяващо. Тези тънкости може да използваш и в облеклото на децата. 

Относно модни аксесоари - добро правило е “колкото по-смело, толкова по-добре.” Намери обемни и хващащи окото бижута, часовници и гривни. Част от есенните тенденции е голямата дамска чанта, която ще побере всичко, от което се нуждаеш. Не пропускай есенните аксесоари като шапка, лента за глава или нежна барета.  

Възползвай се от купони за отстъпка за най-добрите онлайн магазини. С тях ще спестиш пари, докато обновяваш есенния си гардероб. 

Първата половина на есента обикновено е доста слънчева. Затова не бързай да прибираш любимите кецове, маратонки или мокасини. През втората половина на сезона обаче ще се чувстваш далеч по-добре с ежедневни кожени боти. Те са практични, удобни и могат да се открият в разнообразие от дизайни, подходящи за всеки вкус. Особено важно за тях е да пазят краката сухи при дъжд и влажно време, затова заложи на качествени и утвърдени марки като Daniel Footwear.

bashta i sin igraiat v esenni listaАвтор: Tatiana Syrikova (Pexels)

Разгледай офертите на Удобни.бг, където ще намериш модерни обувки за дамите, както и за мъжете и децата. Подготви цялото семейство за хладните есенни дни.  

Аксесоари за красота 

 

В есенните тенденции влизат и аксесоари като парфюми, грим и козметика за ежедневието и за специални поводи. Препоръка за този сезон е да се обърнем към минимализма. Дори през есента е хубаво да заложим на лек грим, който подчертава естествената красота. Естественият грим може да включи лек контур и дискретна нежна очна линия. Може да разнообразиш минимализма с по-смели сенки или да избереш по-тъмно червило в есенни нюанси. За да изглеждаш възможно най-добре, не забравяй да се погрижиш и за ноктите си.  

Качествената грижа за кожата е едно от основните разковничета на това да изглеждаме, но и да се чувстваме добре. В нея се крие и основата на добрия грим. Намери перфектната комбинация от почистващи и подхранващи продукти, като използваш хидратиращи кремове, подходящи серуми и маски. Ако харесваш продукти с естествени съставки, няма да сгрешиш, ако избереш от козметиката на Calinachi

Не забравяй да се погрижиш за цялото си тяло с помощта на ароматен душ гел, хидратиращ и подхранващ лосион за тяло и озаряваща скраб. Не позволявай на ръцете ти да се изсушат под влияние на вятъра и влагата през есента и използвай подходящи подхранващи кремове. Мъжете също имат нужда от правилната козметика за поддръжка на брадата, кожата и косата. Разгледай предложенията на Sevich и го поглези с най-добрите продукти на страхотни цени. 

Но нека да разгледаме и парфюмите, които са невидимият почерк на доброто облекло. Изборът на парфюм е строго индивидуално и е свързано със сезона. При по-хладно време може да оставим леките, плодови аромати в тоалетката и да се обърнем към по-сенсуални и дори леко лютиви парфюми. Разгледай офертите в онлайн магазина на Brasty и открий перфектния парфюм за своя вкус.  

zhena se gleda v ogledalo i slaga maska za litseАвтор:  Karolina Kaboompics (Pexels)

Търсиш онлайн магазин, в който има всичко за перфектен външен вид? Възползвай се от намаленията в Notino, за да се поглезиш с разнообразие от козметика, парфюми и продукти за блестяща кожа.  

Мебели и обзавеждане за дома  

 

Цените падат в едни от най-популярните категории за мебели, декорации и аксесоари за дома. Ако чакаш добри оферти, за да обзаведеш дома на своите мечти, есенните намаления са перфектният момент. С тяхна помощ може да откриеш страхотни мебели и аксесоари на ниски цени и да преобразиш своето любимо кътче. Помисли коя част на дома искаш да обзаведеш и открий евтини гардероби, скринове, библиотеки и шкафове на изключително достъпни цени. Това е моментът да смениш също неудобния диван или старата секция. Разгледай изобилие от дивани, фотьойли, кресла, маси и табуретки за комфортна дневна в онлайн магазина на Мебели Богдан. Допълни уюта с меки аксесоари като одеяла, декоративни възглавници, килими, покривки и приятни лампи. Добави есенни декорации за още повече сезонен дух като изсушени цветя и листа, есенен венец за вратата и неустоимо ухаещи свещи.  

Преобрази своята дневна като избереш най-добрите столове, маси и комплекти за хранене в онлайн магазина на Duka. Там ще откриеш впечатляващи сервизи, чаши и чинии за посрещане на малки и големи компании, както и за ежедневната естетика на дома.  

Не пропускай да обърнеш внимание и на спалнята си. С купуването на нов качествен матрак ще си осигуриш спокоен и дълбок сън, който да те зареди с енергия и подготви за тежките дни. Добави нощно шкафче за удобство, по-голям гардероб за всички дрехи и аксесоари, както и прохладни и меки чаршафи за още по-добър сън.  

Банята също може да е едно от местата, които се нуждаят от освежаване. Ако смяташ, че банята ти е малка и няма как да бъде красива и удобна, ние ще ти споделим една тайна. Не бива да забравяш, че малките пространства могат да бъдат изцяло преобразени с малко усилие и малък бюджет. Разгледай онлайн магазина на BanyaMag и избери дребни аксесоари за удобство или преобрази банята с нови плочки, а защо не нова мивка и удобен модерен душ? 

Онлайн пазаруването на мебели и обзавеждане може да изглежда страшно, тъй като не можем да видим продукта на живо, а ще го използваме дълги години. Но пък има много добри плюсове – може да разглеждаш десетки магазини и да сравняваш цените им. Така ще намериш най-добрия продукт на страхотна цена. Друг голям плюс е, че няма ограничение за времето от деня, в което ще разглеждаш мебели, и също така не се нагърбваш с транспорта на тежки и обемисти кашони и пакети. Те идват директно пред входната ти врата. Тези и други предимства са главната причина все повече хора да избират онлайн магазини за мебели и аксесоари за дома.  

staia s divan i skrinАвтор: Zhengdong Hu (Pexels)

Открий мебели и аксесоари за цялата къща на страхотни цени с помощта на нашите оферти. 

Подкрепа за здравето 

 

Смяната на времето обикновено носи със себе си неприятни настинки и вируси. Укрепи здравето и имунната система на себе си и цялото семейство, като наблегнеш на сезонни плодове и зеленчуци, пиеш достатъчно вода, движиш се редовно и при нужда приемай витамини. Ако избереш тичане или каране на колело, ще може да се стоплиш в хладните есенни дни, докато спортуваш. 

Детското здраве е още по-крехко през есенни месеци, тъй като започват училище и много лесно се разболяват. Трябва да поддържаме тяхната имунна система изключително стабилна, за да намалим настинките. Разгледай имуностимулиращи продукти в онлайн магазина на Vital Concept. 

Разгледай разнообразие от витамини и имуностимуланти на добри цени, за да оборудваш домашната аптечка без притеснения.  

Есента предлага изобилие от оферти в различни онлайн категории. Възползвай се от тях и несъмнено ще спестиш пари. С помощта на тези промоции есента може да е една идея по-приятна.  

promo-kodove