Nike намаления и промоции

20 проверени кодове за отстъпки и ваучери Nike - април 2024

__photo
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за йога в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно йога облекло и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на детски дрехи и маратонки в Nike.com

В онлайн магазин Nike.com получавате отстъпки до - 30% на избрани детски спортни дрехи, обувки, маратонки и спортни аксесоари. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на мъжки дрехи и маратонки в Nike.com

В онлайн магазин Nike.com получавате отстъпки до - 30% на избрани мъжки спортни дрехи, обувки, маратонки и спортни аксесоари. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на дамски спортни дрехи в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани дамско спортно облекло на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на мъжки маратонки и спортни обувки в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани мъжки спортни обувки и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на дамски спортни модни аксесоари в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни модни аксесоари и чанти за жени на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на детски маратонки и спортни обувки в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани детски спортни обувки и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за фитнес в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано фитнес спортно облекло и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за баскетбол в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно баскетболно облекло и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за тенис в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно тенис облекло и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на детски спортни дрехи в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани детско спортно облекло на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на дамски маратонки и спортни обувки в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани дамски спортни обувки и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на мъжки спортни дрехи в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани мъжко спортно облекло на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на детски спортни модни аксесоари в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни модни аксесоари и чанти за деца на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на мъжки спортни модни аксесоари в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни модни аксесоари и раници за мъже на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за бягане в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно облекло и маратонки за бягане на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за футбол в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно облекло и маратонки за футбол на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на дамски дрехи и маратонки в Nike.com

В онлайн магазин Nike.com получавате отстъпки до - 30% на избрани дамски спортни дрехи, обувки, маратонки и спортни аксесоари. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Nike

Отстъпки до - 30% на спортни дрехи и обувки за голф в Nike.com

В онлайн магазин Nike ще намерите отстъпки до - 30% на избрано спортно голф облекло и маратонки на промоция в секция Sale.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Nike

Безплатна доставка при покупка над 300 лв. в Nike.com

В онлайн магазин Nike получавате безплатна доставка при покупка над 300 лв. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Nike
1

Nike намаление за всеки любител на спорта

Ако искате да закупите от любимата си марка маратонки и да сте сигурни в качеството им, тогава фирменият онлайн магазин на популярния бранд и текущите му промоции са точно за вас. Световноизвестната американска марка и спортен гигант, кръстен на гръцката богиня на победата, предлага широка гама от спортни обувки, дрехи и спортни аксесоари.

Любителите на бранда могат да пазаруват директно от фирмения му електронен магазин, който осигурява доставка и до България. Независимо дали търсите спортно облекло за различни спортове като бягане, футбол, баскетбол или тенис, в Nike онлайн магазин ще намерите нещо по ваш вкус. Той е подходящо място и за тези, които просто обичат комфорта, съчетан с качество и изтънчен дизайн, или харесват спортния моден стил. Вдъхновете се от предложенията на електронния магазин, но не забравяйте, че можете да пазарувате и по-евтино, като се възползвате от текущите в Nike разпродажба.

2

Спортно облекло и маратонки за всички възрасти

Aко искате да пазарувате по-евтино от любимата ви марка за спортна мода, с всички актуални в Nike промоции имате тази възможност. Почитателите на конкретен стил, серия или модел могат лесно да се ориентират и да разгледат само това, което ги интересува. Като допълнение може да закупите първокласно спортно облекло на супер цени. Разгледайте актуалните в Найк намаления и си осигурете удобни и качествени спортни екипи, якета, долница, панталони, клинове, горнища, суитшърти, тениски и блузи.

Nike онлайн

Внесете стил не само, докато спортувате, но и през свободното си време. Благодарение на разнообразието от модели, размери, цветове и материи всеки може да намери нещо подходящо за себе си. Облечете се от глава до пети в любимата си марка. В електронния магазин ще откриете още разнообразие от аксесоари и спортни стоки като футболни топки, футболни протектори, тенис ленти за глава, шапки, спортни чанти, футболни ръкавици, бутилки за вода, тренировъчни ръкавици и много други. Осигурете качествено и марково спортно облекло за цялото семейство, като се възползвате от акцията черен петък, когато ви очакват супер цени.

Найк онлайн магазин
3

Пазарувайте любимата си марка

Продуктовата гама на фирмения онлайн магазин включва дрехи и обувки за мъже, жени и деца от всички възрасти. Отделните категории в онлайн магазина са ясно разделени на подкатегории, така че намирането на правилния продукт според вида спорт или актуалните тенденции е много лесно. А за тези, които търсят намалени артикули, през Black Friday Nike има дава широк избор от предложения на по-достъпни цени. Ако искате да сте в течение какво е ново в асортимента, можете да разберете всичко от специалната категорията с нови модели.

За да придобиете по-добра представа за продуктите, те са представени с богат снимков материал и информация. А подробните филтри ще ви помогнат да се насочите точно към това, което търсите. Онлайн магазинът предлага възможност да станете член към лоялната им програма, което ще ви осигури специални промоционални оферти. С всяка промоция или промокод Nike предлага опция за по-изгодно пазаруване. Отделно може да получите безплатно вашата поръчка, стига тя да надвишава посочената от онлайн магазина сума.

4

Изгодни цени, които ще ви зарадват

Кодове за отстъпки
Промоции
Разпродажби
Черен петък

Фирменият онлайн магазин на марката е идеално място за почитателите й. Маратонките и спортните обувки на световния спортен гигант присъстват в почти всеки гардероб и са предпочитани заради съчетанието на качествени материали и иновативен дизайн. Пазарувайки от електронния магазин си гарантират качество, сигурност, добро обслужване, но и изгодни цени. Лоялните и нови клиенти на фирмения онлайн магазин със сигурност ще се насладят на акцията Nike черен петък, когато можете да закупите спортни стоки от любимата си марка със страхотни отстъпки. Копнеете ли за нови маратонки, но не искате да инвестирате прекалено много в тях? През черен петък Nike ви дава идеална възможност да ги поръчате на по-озгодна цена. Но може да се насладите и на изгодни покупки и през цялата година. Закупете на по-ниски цени спортни дрехи, обувки и аксесоари, като следите секцията с промоционални предложения. Или приложете в Nike промокод, ако разполагате с такъв, и купете с отстъпка широка гама от предложения, които са подходящи за различни спортове и вкус.

5

Nike рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 14 Потребители
12 __thumbsup Клиентите препоръчват
2 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 1x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 1x