Най-добрите онлайн магазини

ТОП марки

Най-добрите онлайн магазини

Най-добрите онлайн магазини

Смарт отстъпки: Интелигентен дом, градина и продукти за свободното време

-

Мислиш ли да обзаведеш дома си със смарт уреди и “умни” продукти за свободното време? Идеалният момент за това е сега! Възползвай се от страхотни предложения и спести.

Модерният дом вече е умен. В днешно време може да си осигурим интелигентна помощ за всичко - смарт устройствата могат да регулират осветлението, температурата, да осигурят безопасността и наблюдението на дома. Още по-важно - с тяхна помощ може да почистваш своето пространство. Това със сигурност ще ти спести време, енергия и дори пари.  

Разгледай категории като дом, електроника, онлайн игри, красота и здраве или авто-мото и се възползвай от невероятните цени. 

Искаш ли да знаеш какво може да купиш на по-добра цена? Открийте смарт отстъпки и вижте всички ТОП оферти на едно място. 

 

prilojenie za glasov asistentАвтор: BENCE BOROS (Unsplash)

 

Интелигентен дом от осветление до мебели 

 

Имаш ли идея какви продукти желаеш да добавиш към своя дом? Може да започнеш с покупката на гласов асистент. С негова помощ ще може да всички нови смарт уреди и продукти да са свързани помежду си. Избери асистент, който да е съвместим с останалите устройства. Може да използваш мобилен телефон, високоговорител или смарт дисплей за управление на асистента, без да се налага да си близо до управляемите уреди.  

От разнообразието на смарт продукти хората обикновено започват с купуването на смарт осветление. Има много лампи и плафони с различни дизайни. Популярни са тези със сензори за движение, при които светлината автоматично се включва и изключва спрямо засеченото движение. 

Със смарт устройствата решенията за улесняване на домакинството може да са още по-разнообразни. На пазара има различни интелигентни кухненски уреди като хладилници, перални, микровълнови и други. Те се управляват дистанционно и може да са от огромно удобство за заетите хора. Особено популярна е роботизираната прахосмукачка. Тя се грижи за постоянната чистота на подовете без човешка намеса. Може да се възползвате и от модел с моп, който да измива пода ежедневно.  

Смарт фурната пък може да прецени теглото на храната и да настрои специфична температура и продължителност на готвене. Ако вече имаш готовност да закупиш подобни уреди, разгледай електронния магазин на Dedal Robots и избери най-доброто за себе си. 

Ако усещаш трудност при дишане и имаш проблеми като астма или алергия към прах, може да помогнеш на здравето си с помощта на смарт пречиствател на въздуха. Той ще пречиства въздуха автоматично и ще намали белодробното неразположение. Умни кранове и завеси може да са още един вариант на чудесни смарт помощници за дома ти.  

Може също да използваш смарт устройства за наблюдаване на малчуганите, докато спят или играят самостоятелно. С тяхна помощ ще можеш също да управляваш температурата или да пускаш подходяща музика.  

Инсталирането на тези устройства изобщо не е трудно. Свързването е чрез WiFi или Bluetooth и се нуждаеш само от допълнително приложение за телефона си.  

 

zhena klika na smart displeyАвтор: Jakub Zerdzicki (Pexels)

Атрактивни цени за различни видове смарт техника може да намериш в онлайн магазина на Smart Shop. Разгледай продуктовите им категории и избери най-подходящите.  

Може да разчиташ на смарт технологиите и за защита на дома. Заслужава си да закупиш смарт охранителна камера, която има функции за разпознаване на членове на семейството и дори домашни любимци. При доближаване на други хора камерата изпраща известие на телефона, за да сме подготвени. Смарт сензори за сигурност и аларми могат да защитават дома ти отвън, докато вътре може да добавиш интелигентни камери за наблюдение. 

Има различни смарт сензори, които могат да засичат изтичане на вода или газ, както и следят за наличието на дим. Полезно е да оборудваш външната си врата с видеозвънец, който да показва чакащите отпред хора. А пък с помощта на смарт брава и ключалка може да забравиш за дългото търсене на ключове из чантата. Те се свързват с Bluetooth функцията на телефона ти, но може да избереш и отключване с пръстов отпечатък, въвеждане на код или сканиране на смарт карта.  

 

interiorna kameraАвтор:  Jakub Zerdzicki (Pexels)

 

Смарт градина без грижи 

 

Хубавата градина вече е възможна дори ако не сме най-добрите и отдадени градинари. В днешно време може да откриеш смарт технологии и за двора и градината

Ако мечтаеш за красив двор, заложи на смарт роботизирана косачка. Интелигентни саксии за цветя може да са чудесни за отглеждане на плодове, зеленчуци и билки с минимални усилия. Автоматичната система се занимава с поливането, подхранването и осигуряването на светлина. Поливането на градината също може да се автоматизира със смарт контролиране на пръскачки от приложението за телефон.  

Светът на умните устройства не подминава и домашните любимци. За тях може да намериш автоматични купички и дозатори за храна, смарт играчки, както и интелигентни нашийници и поводи.  

 

robotizirana kosachkaАвтор: Pixabay

 

Смарт устройства за всеки ден 

 

Различни устройства могат да улеснят и подобрят ежедневието и свободното ни време. Може да избереш от широката гама смарт часовници и да се възползваш от всички предимства, които имат. В някои ситуации те могат дори да заместят смартфона. Смарт часовника записва пулса, изгорените калории, броя на стъпките и качеството на съня. С тях може да получаваш нотификации, да провеждаш разговори и да пишеш съобщения. Фитнес гривните са подобни, но не носят толкова много полезни възможности.  

За да не правиш компромис със стила си, може да се снабдиш с няколко различни каишки за смарт часовник и да ги съчетаваш с облеклото си.  

Новите телевизори също имат редица смарт функции. Освен да гледаш телевизия, на него може да разгледаш уеб сайтове и да активираш различни приложения. Слушалки със смарт функции може да са полезни както докато си вкъщи, така и навън. Те могат да заглушават музиката, когато чуят, че говориш, както и да премахват външния шум, докато слушаш музика. Интелигентните слушалки правят слушането на музика много по-приятно. 

Има и редица други интересни смарт устройства, които могат да запълнят свободното ти време. Може да експериментираш, като си купиш дрон. Новите модели са доста опростени и лесни за използване. Смарт функциите в дрона осигуряват неговата безопасност във въздуха, като той може да разпознава препятствия и да навигира по-трудни пространства.  

С ховърборд пък може да направиш движението навън още по-приятно и интересно. С това устройство може да изминеш повече от 10 километра с едно зареждане, без да полагаш големи усилия. Електрическо колело или електрическа тротинетка може да са средство за придвижване за цялото семейство, като на него може да се возят и двама души заедно.  

А пък знаеш ли какво са смарт маратонки? В последните години те са интересна тенденция. Те се сдвояват с мобилно приложение, подобно на другите смарт устройства. След това може да получаваме информация за стила на бягане, стабилността на краката, докато ходим, и още различни статистики за движение.  

 

zhena nastroiva smart chasovnikАвтор: Luca Bravo (Unsplash)

Ето някои чудесни оферти за технологични устройства. Не се колебайте да използвате тези промоции: 

 

Интелигентно здраве 

 

Смарт отстъпки може да се намерят и в сферата на здравеопазването. ТОП оферти може да намериш в онлайн магазина на аптека Витания. Там ще откриеш термометри, глюкомери, апарати за кръвно налягане или крачкомери. Интелигентните измерватели на качеството на въздуха, мониторите за сън и четките за зъби също са полезни. Ако се затрудняваш да пиеш достатъчно вода, смарт технологиите може да са ти от помощ. На пазара има смарт чаши и бутилки, които следят колко вода пиеш и може да те подсещат, когато имаш нужда от повече. 

Търсиш ли лекарства и здравни консумативи на достъпни цени? Използвай тези оферти. А за целогодишни изгодни покупки, следи всички намаления на лекарства и витамини на нашия уебсайт. 

 

Автомобили и смарт технологии

 

Смарт устройствата заслужено имат място и в нашите автомобили. Производителите непрекъснато измислят нови функции, насочени към повишаване на комфорта на водача. Може да се възползваш от смарт функцията за отключване и заключване на колата от разстояние. С помощта на мобилно приложение може надеждно да следиш за оставащото гориво, състоянието на важните части от автомобила и актуалното му местоположение.

При по-новите модели автомобили срещу допълнително заплащане може да използваш функцията за самостоятелно паркиране или автоматични светлини, които също допринасят за по-комфортно пътуване.

От няколко години се предлагат и приложения за потребителите, с помощта на които мобилните приложения могат да се прехвърлят на сензорния екран на автомобила. Те се управляват с гласови команди, което повишава безопасността на движението по пътищата.

__bulb
Какъв лаптоп да изберем? Пълен наръчник за най-добрия избор

Настолните компютри бяха отдавна изместени от по-практичните лаптопи. Желаеш ли да научиш как да избереш лаптоп? Ние ще ти помогнем да направиш най-добрия избор.

Реши ли вече кое е най-подходящото смарт устройство за теб? Или може би си хареса повече от 1? Определено ще забележиш ефекта върху комфорта и улеснението на ежедневието ти. Разгледай всички смарт отстъпки и вземи домакински помощници и полезни продукти за свободното време сега на неустоими цени. 

__tag_orange

3703

ваучера за отстъпки

58864

Промоции
__cart_orange

664

онлайн магазина
__users_orange

10 000

потребители на KUPLIO