Време е за коледно пазаруване: Спести с нашите оферти

Коледни промоции и промокодове до - 50%

Избра ли вече всички подаръци за Коледа? Ако все още не си, ние знаем как можеш да спестиш от тяхната покупка. Възползвай се от специалните оферти на нашия уебсайт и пазарувай от 1 до 20 декември всичко необходимо за перфектна Коледа.

Най-красивата част от годината наближава неусетно. Най-накрая ще можем да прекараме повече време със семействата ни, ще се радваме на свободни дни без работа, ще се наслаждаваме на вкусна храна и всичко това, докато се любуваме на красиви коледни декорации и осветена коледна елха. Няма как да липсват и подаръците, купени от сърце.

Твоите близките все още не са ти дали своя списък с желания? Тогава ние ще те посъветваме какво може да се хареса на малки и големи и къде можеш да го купиш на ненадмината цена. Пазаруването ще бъде лесно, бързо и освен това ще спестиш пари.

Най-добрите предложения за коледни подаръци се крият в категории като мода, техника и електроника, мебели и домакинство, аксесоари и текстил, парфюми и козметика, бижута, часовници, играчки, книги, спорт, здраве и пътуване.

Искаш да пазаруваш още сега? Виж какви промоции на коледни подаръци сме подготвили.

семейство се поздравява и прегръща

Автор: Nicole Michalou (Pexels)

 

Дрехи за цялото семейство

 

Различни видове дрехи и модни аксесоари са сред най-често купуваните подаръци. Докато възрастните почти винаги са доволни от дрехите, децата често не са. Въпреки това всички имаме нужда от тях, особено през зимния сезон, когато топлите дрехи винаги са добре дошли.

Какво от категорията дрехи да купиш за Коледа? Чифт топли чорапи не трябва да липсват в нито един коледен пакет с подаръци. Комплект от изискана шапка с шал ще зарадва дамите и господата, а най-малките ще харесат топли суитшърти с приказни мотиви. Можеш да подариш класически плетен пуловер на по-млади и по-възрастни поколения, всеки ще го оцени.

Познаваш ли добре вкуса и размера на дрехите на членовете на семейството? Тогава не е нужно да се притесняваш да купиш по-скъпи модели, като например стилно палто за дамите или топло зимно яке за мъжете.

 

зима майка с дете

Автор: Yan Krukau (Pexels)

В онлайн магазин About You можеп да намериш модерни дрехи за всеки член на семейството. Не чакай и пазарувай, докато всички размери все още са налични.

Планираш семейна ски ваканция по време на празниците? Не можете без функционално и топло външно яке и висококачествени обувки. Възползвай се от нашите предложения и спести при пазаруване:

Електрониката като популярен подарък

 

За много хора категорията битова техника и електроника е първият избор при покупка на коледни подаръци. Искаш ли и ти да купиш от тази категория за Коледа? Имаме добра новина, сега можеш да спестиш много от тези продукти.

Какво могат да оценят членовете на семейството? Всеки тийнейджър използва безжични слушалки в свободното си време. По-мощен модел лаптоп или таблет ще улесни обучението му, а може да се поущтри навика му да чете, като получи електронен четец на книги.

Родителите се нуждаят от практични подаръци, които им помагат да вършат домакинската работа по-бързо. Кои са те? От предлаганите домакински уреди за кухнята ти препоръчваме да избереш кухненски робот. Този помощник ще върши много видове работа и благодарение на него времето, прекарано в кухнята, ще бъде значително намалено.

Кой обича да прахосмуче у дома? Новата робот прахосмукачка ще се превърне в популярен и незаменим помощник в почистването. Съдомиялна машина или комбинирана пералня и сушилня също ще бъдат полезни.

Нашите идеи за коледни подаръци не забравят и бабите и дядовците. Дори често да не казват какво искат, със сигурност няма да откажат електрическо отоплително одеяло или чехли.

Малка електроника, предназначена за грижа за тялото, като електрическа четка за зъби, епилатор за дами или тример за брада и мустаци за мъже, също са популярни коледни подаръци.

 

жена пуска робот прахосмукачка

Автор: cottonbro studio (Pexels)

 

Всичко за по-добър живот

 

Усещането за дом се създава не само от хората, но и от това как е обзаведено жилищното пространство. Не се осмеляваш да купиш по-големи и по-скъпи мебели? Насочи вниманието си към по-малки мебели и аксесоари. Те също са важни и вие подарявате на семейството си по-хубав дом за Коледа.

Подготвили сме допълнителни оферти, с които можеш да спестиш пари при закупуване на мебели. Например използвай следните отстъпки:

Първото впечатление за жилище се създава при влизане. Как е декорирано антрето в твоя дом? Може би ви липсва практичен шкаф за обувки или пейка за удобно обуване и събуване.

Можеш да създадеш повече място за сядане в хола, ако закупиш стилни фотьойли и табуретки. Не забравяй малка масичка за кафе, секция или практичен скрин. Работиш от вкъщи? Със сигурност ще имаш нужда от практичен рафт в офиса си.

Не само семейството, но и приятели и познати ще харесат подаръци под формата на декоративни купи, вази, картини или огледала. Жилището ще бъде още по-красиво и уютно благодарение на тях. А какво ще кажеш за подарък под формата на лампа или друго осветление? В нетрадиционен дизайн, той ще зарадва всеки любител на аксесоарите за дома.

 

хол с диван и лампи

Автор: Max Rahubovskiy (Pexels)

 

И тази година имаме адвент календар за теб с ексклузивни отстъпки и кодове за отстъпки за най-популярните онлайн магазини. Всеки ден от 1 до 20 декември можеш да се възползваш от специална оферта.

 

Адвент календар с изненади

 

Парфюми и козметика за любими хора

 

Искаш да подариш парфюм за Коледа? Това е един от най-трудните за избиране подаръци, така че се препоръчва да го се купува само, когато е сигурно какво харесва човекът.

Няколко фактора играят роля при закупуването на парфюм. На първо място е важно дали ще го избереш за жена или за мъж и какъв тип аромати предпочита. Мъжете обикновено търсят по-тежки и пикантни аромати, докато жените предпочитат по-леки, сладки или цитрусови. Помисли дали искаш да инвестираш във висококачествен парфюм, или да избереш тоалетна вода с по-слаб интензитет на аромата. И накрая, дали трябва да е аромат за ежедневно носене, или само за специални поводи.

И въпреки това се затрудняваш с избора на парфюм? Нашият съвет е директно да попиташ въпросния човек какъв парфюм би искал. Резултатът ще бъде искрена радост на коледната елха.

Голям избор от парфюми от различни марки можеш да намериш в онлайн магазин Notino. Можеш да разчиташ на страхотни цени и бърза доставка.

Купуването на козметика може да бъде също толкова трудно, ако не знаеш любимата марка и предпочитаните продукти на човека, на когото искаш я да подариш. Направи го елегантно и подари подаръчен ваучер от любимия си онлайн магазин.

Искаш да купиш козметика на промоция? С нашите предложения е възможно:

За най-претенциозните

 

Бижутата винаги са били и ще бъдат един от най-красивите подаръци, с които можеш да изразиш колко държиш на другия дори без думи. С тях можеш да изразиш благодарност към родителите си, любов и вярност към партньора си или да благодариш на най-добрия си приятел за дългогодишно приятелство.

Предлагането на бижута е наистина голямо. Можеш да избереш отделен пръстен, колие или обеци в различен цвят и материал, деликатен или по-масивен.

Искаш да спреш дъха на дамата с твоя подарък? Подари й цял комплект бижута. Добави и кутия за бижута и имаш готов красив коледен подарък.

За щастие, бижутата вече не са само за дамите, а мъжете също ги използват, за да представят своята индивидуалност и вкус. Независимо дали става въпрос за пръстен, гривна или верижка, мъжът около теб определено ще остане доволен от избора ти.

 

жена бижу Коледа

Коледа: Karolina Grabowska (Pexels)

Искаш да подариш часовник за Коледа? Можеш да закупиш дамски и мъжки часовници в онлайн магазин Zoot.

Коледни изненади за най-малките

 

За децата Коледа има магически чар. Отварят коледните пакети с очакване какво ще се крие в тях. Какви изненади ще им подготви тази година?

Най-добрите подаръци за бебета ще бъдат практичните. Имаме предвид по-специално дрехите, тъй като децата растат бързо. Играчки за упражняване на двигателни умения или дървени дидактични играчки са подходящи за деца от 1 година.

Децата от 3-годишна възраст са по-възприемчиви, обичат да играят и да откриват нови неща. Ще ги зарадваш с интерактивни играчки и конструктори. И разбира се, плюшените играчки не трябва да липсват в нито една детска стая.

 

дете си играе с играчка

Автор: cottonbro studio (Pexels)

Четете ли вкъщи редовно приказки на децата си? Така не само се допринася за развитието на тяхното въображение, но и се създава у тях навик за четене. Вероятно колкото повече растат, толкова повече ще четат книги.

Между другото, книгите са отличен коледен подарък и за възрастни. Имаш ли любител на четенето в твоето околие? Подари му коледен момент на релакс с хубава книга.

 

жена лежи и чете книга
 

Автор: Vlada Karpovich (Pexels)

Подаръци за здраве

 

Не можеш да купиш здравето на близките си, но витамините и хранителните добавки - да. Избери конкретни продукти според проблема за решаване или възрастта на получателя. Със сигурност ще се зарадваш, че сега можеш да ги закупиш по-евтино от обикновено.

Не забравяй витамините, предназначени да поддържат имунитета. Той трябва да се изгражда дългосрочно и от най-ранна възраст, затова ги включи в детските коледни пакети.

 

баба и дете четат книга

Автор: Mikhail Nilov (Pexels)

 

Много фактори влияят върху здравето, включително начинът на живот и редовните упражнения. Искаш да подкрепиш любимите си хора в даден спорт? Подари им подходящо спортно оборудване. От категорията продукти за здраве и релакс, нашите съвети за коледен подарък включват пречиствателни на въздух, уреди за масаж или домашни уреди и помощни средства за упражнения.

Спортни дрехи за упражнения и свободно време можеш да намериш в онлайн магазин Puma. И още повече, сега на супер цени.

Подаръци преживявания

 

Не искаш да купуваш материални подаръци? Бъди оригинален и избери преживявания, които стават все по-популярни всяка година. Любителите на приключенията ще се насладят на полет с малък самолет, скок с парашут или полет с балон. Приятната почивка по време на коледните празници може да бъде подарък под формата на ски пътуване и престой в чужд ски курорт.

Имаш любители на кулинарията у дома? Подарете им дегустация на различни напитки или гурме вечеря с много ястия. Курсове по танци, гмуркане, езда или катерене, курсове по готвене или керамика също са изключително популярни. От по-традиционните можеш да избереш масаж или уелнес престой. И разбира се, можеш да се насладиш на всички преживявания като двойка или с цялото семейство.

Със сигурност ще избереш най-подходящия от предлаганите подаръци за преживявания. А с нашите ваучери за отстъпки ще ти струва по-малко:

жена грънчарство

Автор: Anastasia Shuraeva (Pexels)

 

Знаеш ли вече кои промоции на коледни подаръци ще ползваш? Освен с подаръци за другите, ще зарадваш и себе си с желания подарък. Би било жалко да не се възползваш от страхотните цени. Изборът на подаръци изглежда като скучна работа? Можеш да го промениш с нашите съвети. А най-красивата награда за подготвените коледни изненади за теб ще бъдат щастливите лица на любимите хора край елхата. И всеки иска да ги види.

 

коледни промокодове и промоции до - 50%