Изгодното пазаруване продължава: Започват разпродажби до 60%

Новогодишни разпродажби и промоции до - 60%

Ако не намериш всичко, което искаш, под коледната елха и искаш да купиш още нещо за твоите близки, възползвай се от новогодишните разпродажби и зарадвай, както самия себе си така и портфейла си.

От 27 декември до 14 януари лесно можеш да се убедиш, че и с малко пари може да си купиш много. Доказателство за това са ежегодните новогодишните разпродажби. Възползвай се от разпродажби чак до 60% и вземи всичко, което искаш или от което имаш нужда.

Какво можеш да очакваш от новогодишните разпродажби? Не пренебрегвай категории като мода, спортни стоки, мобилни телефони и таблети, електроника, мебели и домакинство, домашен текстил, пътуване и уелнес. Във всяка една от тях ще намериш ТОП предложения, благодарение на които ще спестиш време и пари.

Можеш да намериш всички оферти, като кликнеш върху секцията с разпродажби. Виж какво сме ти подготвили.

лаптоп, жена, чанта и телефон

Автор: Antoni Shkraba (Pexels)

 

Пазарувай по време на разпродажби и купи сезонни дрехи

 

Вероятно всеки от нас е намерил под елхата поне една дреха като подарък. Именно те са едни от най-често избираните подаръци за Коледа. А какво ще кажеш въпреки това да добавиш още нови модни допълнения към гардероба си? Топлото зимно облекло никога не е достатъчно през студените дни. Заслужава да си купиш нещо ново, особено по време на разпродажбите.

Кои са задължителните елементи за зимния гардероб? Ако си от жените, които предпочитат елегантния стил, трябва да имаш поне едно черно дълго палто. С него можеш да превърнеш дори семплия тоалет в ефектен. Но не е нужно да се придържаш само към черното, зимните палта се предлагат в различни цветове и кройки. Топлите дамски зимни якета ще бъдат полезни за зимни разходки, каране на ски или други дейности на открито. Можеш да ги купиш в разпродажби в онлайн магазин на страхотни цени.

Няма как да пропуснем пуловерите и плетените дрехи в гардероба през зимата. Благодарение на разнообразните им възможности за носене, можеш ги комбинираш и да създадеш топли и стилни тоалета с тях. Освен това можеш да ги носиш и през пролетта и есента. И не забравяй да разгледаш колекциите зимни разпродажби за мъже и деца. Там също ще намериш фантастични оферти, които ще зарадват получателя, но и твоя бюджет.

мъж и цена на зимни кънкиАвтор: Pavel Danilyuk (Pexels)

 

Искаш да спестиш от покупката на дрехи и обувки? Възползвай се от тези предложения от категория мода по време на покупка.

 

Започни да спортуваш благодарение на нашите отстъпки

 

Ако и ти си от тези, които си обещават да започнат да спортуват активно от следващата година, купи необходимите спортни стоки още сега – така ще спестиш пари и освен това решимостта ти ще бъде още по-голяма.

Началото обикновено е най-трудно, затова по-добре е да е постепенно. Голямата физическа умора може да те откаже още в началото. По пътя към по-здравословен начин на живот започни например с по-здравословно хранене, по-чести разходки или прости домашни упражнения.

 

Висококачественото и функционално спортно облекло също ще подпомогне мотивацията ти да се движиш повече. Онлайн магазин Nike.com е подготвил за вас достъпни предложения.

Познаваш някого, който иска да започне да спортува? Подари му подходяща спортна екипировка. Знаем, че тя не е съвсем евтина, затова сме подготвили тези страхотни предложения.

мъж със сноубордАвтор: Yan Krukau (Pexels)

Добре е да насърчаваме децата да спортуват от най-ранна възраст. Как да го направим? Нашият съвет е да се организира обща физическа активност поне веднъж месечно независимо от сезона. През лятото можете да отидете заедно на лесна планинска разходка, а през зимата можете да се насладите на ски. Не само ще укрепите семейните отношения, но и ще направите нещо за вашето здраве и здравето на цялото семейство.

Искаш да спестиш от цената за настаняване и така да инвестираш пари в преживявания? Използвай тези ваучери за отстъпки:

родители с деца на шейниАвтор: Yan Krukau (Pexels)

 

Електроника за цялото семейство с приятни отстъпки

 

Искаш да намерите нов кухненски робот или кафемашина под коледната елха? Ако не са сред изненадите за Коледа, направи си подарък. При сегашните ниски цени благодарение на отстъпките, наистина си заслужава. Търговците искат да разпродадат инвентара, за да направят място за нови стоки. Това е възможност за теб да закупиш топ продукти на ниски цени. Но побързай, електрониката винаги е сред най-търсените и купувани стоки.

Обичаш да печеш? Пекарна за хляб или блендер със сигурност ще намерят място във твоята кухня. Няма да съжаляваш, ако инвестираш в сушилня за плодове, нов тостер или сокоизстисквачка. Електрически уреди за рязане и рендета или други домакински уреди ще улеснят приготвянето на храната. От продуктите за грижа за тялото си струва да закупиш преса за коса, сешоар или епилатор.

Не забравяй и останалите членове на семейството. По време на разпродажбите ще намериш по нещо полезно за всеки. Господата ще бъдат доволни от грил, тример за брада и мустаци, автомобилна електроника или домашна аудиосистема.

А какви продукти ще бъдат полезни за цялото семейство? От голямото разнообразие нашият съвет е да се спрете на роботизирана прахосмукачка за по-бързо и лесно почистване или електрически четки за зъби. От гамата на черната техника вижте телевизора с по-голям диагонал или слушалки. А от категорията бяла техника си струва да закупите хладилник, комбинирана пералня със сушилня или съдомиялна.

 

пералня и шкафовеАвтор: PlanetCare (Unsplash)

 

Искаш да купиш нови кухненски уреди на по-ниски цени? Кликни върху онлайн магазин Electronic Star и избери това, от което се нуждаеш.

Имаш нужда от нов мобилен телефон? Можеш да намериш смартфони на различни марки в текущите разпродажби. Но побързай, тази електроника се разпродава много бързо. По-мощните модели таблетите и лаптопи със сигурност ще бъдат полезни на учениците за учене, а на възрастните - за работа.

Можеш да закупиш широка гама от продукти от асортимента от електроника и домакински уреди за по-малко пари благодарение на тези оферти. Искаш да научаваш и за други оферти? С нашия абонамент за бюлетин това е напълно възможно.

Използвай нашия портал за отстъпки и премени своя дом

 

Ремонтът на дома обикновено се свързва със сериозни финансови разходи. Но се променя по време на разпродажбите. Сега имаш уникалната възможност да закупиш различни видове мебели, декорации за дома и аксесоари на наистина ниски цени.

Искаш да смениш дивана с по-нов и по-голям или да добавиш нов фотьойл и стилна масичка? Кликни върху секцията с мебели и избери от богатата селекция. Подходящото осветление също влияе върху доброто впечатление от жилището. Използвай въображение и направи дома си естетичен и функционален.

 

Например, можеш да използваш тези промокодове, за да закупиш мебели и осветление.

 

И накрая, не забравяй за аксесоарите за дома от различни видове, например декорации, картини, огледала или домашен текстил, с които можеш да направиш всяко жилищно пространство по-уютно. А благодарение на ниските цени можеш да закупиш още повече за по-малко пари.

 

диван в холАвтор: RDNE Stock project (Pexels)

 

Осигури си незабравими преживявания

 

Имаш нужда от добра почивка, преди да се върнеш на работа? Имаш късмет, защото и в категорията за пътувания и преживявания те очакват оферти с намаления. Използвай ги и купи например самолетен билет до мечтана страна, резервирай уелнес престой за перфектен релакс или пропуск за каране на ски през зимата. От теб зависи къде и с кого ще отидеш.

А може би копнееш за нови преживявания? В този случай скок с парашут или обиколен полет със самолет ще бъде точно за теб. Можеш да подобриш кулинарните си умения на курс по готвене и чувството си за детайл и естетика с курс по рисуване. Но побързай, намалените цени няма да продължат вечно. Избери почивка по твой вкус днес.

младежи е планината на туризъмАвтор: Felix Rostig (Unsplash)

 

Нямаше възможност да купиш всичко, което искаш преди Коледа? По време на новогодишните разпродажби имаш втори шанс да направиш изгодни покупки. Използвай го, зарадвай себе си и изненадай близките си с прекрасни подаръци.

 

Новогодишни разпродажби и промоции до - 60%