Черен петък 2022 започва: Спестете до 70% от вашите покупки

черен петък 2022 отстъпки

Искате нови дрехи, парфюм, часовници или офис мебели? Можете да имате всичко. Възползвайте се до - 70% от изгодни сделки. Те започват още на 25 ноември.

Шопингът продължава! Получете достъп до най-добрите офери за дрехи, обувки, парфюми, козметика, часовници, бижута и мебели. Накратко, всичко най-добро. В деня на голямото пазаруване вашият списък за покупки ще бъде подготвен и обогатен с най-добрите и интересни предложения.

С ваучерите и кодовете за отстъпки на нашия уебсайт вашите покупки ще бъдат още по-изгодни. Задайте напомняне за 25 ноември и се насладете на богатите оферти до -70%.

Можете да разгледате всички предложения от Черен петък и Cyber ​​​​Monday от различни онлайн магазини на нашия уебсайт. Кое ще изберете?
 

парфюм и мъжка козметика

 

Покажете своя стил 

 

Момчета, обичате ли да пазарувате? Или това е дейност, която се принуждавате да правите? По време на Черен петък пазаруването определено ще бъде по-приятно за вас. Просто се възползвайте от страхотните цени.

Работата в офиса или важна бизнес среща изискват по-официално облекло. Можете да придадете необходимата нотка с риза или пуловер с елегантно палто.

Може да използвате зимното яке за свободното време прекарано в града или по време на разходка сред природата.

Прекарвате деня вкъщи? Никой не е казал, че те можете да изглеждате стилно. Висококачествените спортни долнища със суитшърт и основна тениска ще бъдат не само удобни, но и с вкус.

мъж със сиво сако

Не знаете къде да намерите удобни дрехи за вкъщи и за града? Можете да закупите всичко онлайн без излишни усилия. А цените през Чернен петък 2022 ще бъдат трудни за устояване.

Вървете с увереност

 

Въпреки че имате нови дрехи, но нещо все още ви липсва за перфектната визия? Да, това са стилни обувки, които ще подчертаят усещането ви за мода.

Независимо дали предпочитате маратонки или боти, можете да пазарувате и двете на страхотни цени. Може би си мислите, че е твърде студено за маратонки. Но защо не ги купите сега за следващия сезон? Не си струва да се колебаете, защото тези продукти в момента са с най-високи намаления.
 

 

бели маратонки на крака

 

Погрижи се за себе си

 

Много добре знаем, че жените не са единствените, които имат няколко вида парфюми на рафтовете си. Господата често сериозно им съперничат със своята колекция. Кой е любимият ви парфюм?

Студените месеци са идеалното време да освежите колекцията. Оставете на страна леките летни аромати и изберете по-тежки и топли тонове. Това са тези, които ще подчертаят индивидуалността ви през зимата. Нашият съвет е например тоалетна вода Hugo Boss No. 6 за ежедневно носене.

парфюм на маса

 

Мъжката козметика е друга категория продукти, която не бива да пренебрегвате. Нямате любимата си линия за грижа? Намерете я сега и се погрижете за себе си от главата до петите. В крайна сметка вие го заслужавате.

Подарете качествена грижа на другите мъже около вас. Подаръчните комплекти мъжка козметика са страхотни и като коледен подарък. Не пропускайте уникални оферти по време на най-голямата шопинг лудост.

подаръчен комплект козметика

Искате да направите подарък на нежната си половинка? Разгледайте атрактивните предложения на дрехи, парфюми или козметика и купувайте още по-изгодно. Не забравяйте, че можете да изпълните всичките си коледни желания и като пазарувате по време на Черен петък.

Бъдете елегантни във всяка ситуация

 

Можете да изразите своята същност дори без да говорите. Аксесоарите ще разкажат много за вас.

Традиционните са модерни часовници в различни дизайни. Освен тях не бива да пропускате и един спортен часовник за свободното си време. Със своите модерни функции те могат игриво да заменят и мобилния телефон.

Смятате ли верижките и гривните за по-скоро дамски аксесоари? Може да харесате например пръстен от хирургическа стомана от офертите за Black Friday. Освен че ще направите добро впечатление на дамите, ще получите признание и в мъжкия отбор. А благодарение на трайния материал ще ви издържи наистина дълго време.
 

мъж с часовник

 

Адаптирайте домаси към вашите нужди

 

Работите от вкъщи? Приспособете домашния си за офис и работа. Ако нямате отделна стая, създайте офис в ъгъла на стаята.

Основата е подходящото оборудване. Ергономичният стол ще предотврати болките в гърба, голямата работна маса ще ви осигури много място за съхранение, а други технически средства ще гарантират комфорт при работа.

компютър на маса

 

Както можете да видите, Черен петък 2022 определено има какво да предложи. Богатата гама от практични стоки и страхотните цени са отлична причина да пазарувате на 25 ноември.

 

черен петък 2022