За първи път тук

Добре дошли в списание KUPLIO

Ние ви предлагаме актуална информация, благодарение на която ще пазарувате винаги изгодно. Нашите полезни препоръки и видеа ще ви дадат добри идеи как да спестявате пари без ограничения. Угаждайте си с покупки, които желаете, без угризения. Ние не сме собственици на електронни магазини, нито финансови съветници, ние сме обикновени хора, които искат да споделят с вас ценни съвети и опит от всекидневния живот. Накратко, ще ви помогнем да разберете триковете в продажбите в онлайн и физическите магазини и да спестявате пари, докато пазарувате.

Какво можете да намерите при нас

Можете да избирате от многообразие от категории

__Bitmap_1
1

Пазаруване __Arrow_right_orange_bold

Във всяка жена се крие шопинг маниачка, която е луда по модата – не е ли така? Не пропускайте съветите ни за дамската, мъжката и детската мода. В тази категория можете да намерите полезни статии за сезонните тенденции в грима, козметиката или новини от света на парфюмите. Благодарение на полезните ни съвети вие винаги ще бъдете в крак с новостите, но и ще сте практични, защото ние знаем как да пазаруваме изгодно.

2

Дом __Arrow_right_orange_bold

Интересувате ли се от най-новите тенденции в домашния интериор? Предстои ви да обзавеждате или да правите ремонт? Ние ще ви посъветваме как ефективно да използвате семейния си бюджет и да пазарувате по-изгодно. Възползвайте се от специализираните ни статии със съвети, благодарение на които можете да направите дома си по-уютен или да завършите „направи си сам“ проект. Ще ви дадем идеи за домакински потреби, които ще улеснят живота ви, или предложения за градински мебели, които могат да намерят място във вашия дом.

__Bitmap_2
Bitmap_3
3

Семейство __Arrow_right_orange_bold

Вие сте в отпуск по майчинство и търсите начини да спестите допълнително малко пари? Тогава сте на правилното място! Тук ще намерите полезни статии, благодарение на които пазаруването на училищни пособия ще е изгодно, а изборът на детски летен лагер ще бъде лесна работа. Няма да подминем и обширната тема за сравняването на пелени. Очакват ви много други съвети, които ще облекчат ежедневието ви.

4

Свободно време __Arrow_right_orange_bold

Обичате да спортувате, да четете или да водите здравословен начин на живот? Тогава тази рубрика е правилното място за вас. В списанието ще намерите много подходящи за вас заглавия. Ще предложим съвети за ефективно отслабване, ще ви разкажем как да разпознавате симптомите на алергиите, ще споделим интересни и вкусни рецепти, с които ще сте в добра форма.

__Bitmap_4
__Bitmap_5
5

Пътувания __Arrow_right_orange_bold

Обичате да пътувате, но не сте готови да платите цяло състояние за вашата почивка? Ами ако ви кажем, че това е напълно възможно? Тук ще намерите актуална информация за най-евтините билети и полети, от които със сигурност ще можете да се възползвате. Ще ви разясним на какво точно имате право в случай на отмяна или закъснение на полета, колко струва повторна резервация на билет, както и какво е позволено и какво не можете да вземете със себе си в самолета.

6

Застраховки __Arrow_right_orange_bold

Изборът на правилна застраховка за вашето пътуване, за вашия дом, недвижим имот, моторно превозно средство, както и търсенето на подходяща застраховка живот могат да бъдат трудна задача. Прегледайте отзивите, които нашата редакция старателно събра за вас, и със сигурност ще намерите най-добрата застраховка. Също така ще ви посъветваме върху какво да обърнете специално внимание при подписване на застрахователен договор, какво да избягвате, както и много други страхотни препоръки, които със сигурност ще ви бъдат полезни.

__Bitmap_6
__Bitmap_7
7

Финанси __Arrow_right_orange_bold

Планирате да подпишате ипотека или избирате по-ефективен начин да спестите пари, за да ремонтирате дома си или да построите нов? Или ви трябва кредит за младоженци? Тогава вие сте на правилното място. При нас веднага ще намерите полезни съвети, които ще ви насочват към правилното решение. Не очаквайте трудноразбираеми диаграми, нито сложни анализи... само различни препоръки, които ще са ви от ползва.

8

Енергия __Arrow_right_orange_bold

Притеснявате ли се за сметките си за електроенергия? Ще ви посъветваме как да намалите разходите за газ, вода и електричество. Ще ви насочим на какво да обърнете внимание при избора на нов електроуред, ще ви разкажем защо LED крушките са икономични и как ди ги избирате. Прочетете нашите статии и не харчете повече пари от необходимото.

__Bitmap_8
__Bitmap_9
9

Телефон __Arrow_right_orange_bold

Благодарение на нашите съвети ще спестите пари от сметката си за телефон, телевизия или интернет. Влезте в рубриката и ще научите повече. Тук ще намерите полезни препоръки, но и отзиви, благодарение на които изборът на вашия нов мобилен оператор ще бъде много лесен. Ще разберете още как да имате по-изгодни разговори, текстови съобщения или интернет.

10

Автомобил __Arrow_right_orange_bold

Струва ли ви се, че разходите за вашия автомобил продължават да растат и вече не знаете какво да правите? Предлагаме ви няколко полезни съвета, които ще намалят разходите ви. Ще разберете кога е най-подходящото време за смяна на гумите, ще ви споделим трикове, благодарение на които ще постигнете по-нисък разход на гориво, ще получите актуална информация за пътните такси, както и полезни отзиви за различни автомобилни аларми.

__Bitmap_10

Нещо повече

__Fire_orange

Полезни инструкции

Не знаете как да направите нещо или как да решите проблем и имате нужда от помощ?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
__Bulp_orange

Съвети и препоръки

Искате да сте в течение на актуалните и ефективни начини за спестяване на пари?

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ