__search
ФИЛТРИРАНЕ Категории Магазини Вид Отстъпки

ТОП 1. Код за отстъпка
Notino

Код за отстъпка - 40% на козметика за коса Loreal Paris и Garnier в Notino

Получавате - 40% отстъпка при покупка на избрани продукти за коса с марките Loreal Paris и Garnier в онлайн магазина Notino, след като въведете кода за отстъпка в пазарската количка. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба. Използвайте Notino промокод и купете шампоани, балсами, маски за коса.

Повече за отстъпката...
ТОП 2. Код за отстъпка
Notino

Код за отстъпка до - 30% на козметика и уреди за коса в Notino.bg

Получавате до - 30% отстъпки при покупка на избрани продукти и уреди за коса в онлайн магазина Notino, след като въведете кода за отстъпка в пазарската количка. Отстъпката не важи за вече намалени продукти и при разпродажба. Използвайте Notino промокод и купете шампоани, балсами, маски за коса.

Повече за отстъпката...
ТОП 3. Код за отстъпка
Emag

Код за отстъпка - 25% на Памперс пелени и гащички в Emag.bg

Отстъпката от - 25% важи при покупка на избрани продукти Pampers в онлайн магазин Emag, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Промокодът е валиден до посочения период или до изчерпване на количествата и не важи за разопаковани продукти и не се комбинира с други ваучери. Използвайте ваучер за отстъпка Емаг и купете по-евтино Pampers гащи, пелени и мокри кърпички.

Повече за отстъпката...
ТОП 4. Код за отстъпка
Parfimo

Код за отстъпка - 20% на парфюми Ralph Lauren в Parfimo.bg

Получавате отстъпка - 20% при покупка на избрани дамски и мъжки парфюми с марката Ralph Lauren в онлайн магазин Parfimo, след като въведете кода за отстъпка в пазарската количка. Използвайте Parfimo промокод и купете по-евтино Ралф Лорън парфюми.

Повече за отстъпката...
ТОП 5. Код за отстъпка
Philips

Отстъпка - 10% при покупка в Philips-eshop.bg

Получавате - 10% отстъпка при покупка в онлайн магазин Philips, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи и за продукти на промоция. Използвайте промокод Филипс и купете по-евтино продукти и уреди за лична грижа и красота.

Повече за отстъпката... Само при нас
Код за отстъпка
Lampiisvetlina

Код за отстъпка - 9% на осветителни тела и лампи в Lampiisvetlina.bg

Получавате - 9% отстъпка при покупка над 200 лв. в онлайн магазин Lampiisvetlina, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи и за вече намалени продукти, но не може да се комбинира с други кодове за отстъпка. Използвайте Lampiisvetlina промокод и пазарувайте по-евтино интериорно и външно осветление, лампи, крушки и смарт осветление.

Повече за отстъпката... Само при нас
Код за отстъпка
Obuvki.bg

Код за отстъпка - 85 лв. на обувки и аксесоари в Obuvki.bg

Отстъпката от 85 лв. важи при покупка над 850 лв. на стоки на редовна цена в онлайн магазин Obuvki.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът не важи за вече намалени продукти и за марките Ryłko и Mayoral. В минималната стойност на покупката не е включена цената на доставка. Използвайте Obuvki.bg промокод и пазарувайте по-евтино обувки и модни аксесоари.

Повече за отстъпката...
Код за отстъпка
Flip.bg

Код за отстъпка - 25 лв. на телефони във Flip.bg

Получавате отстъпка - 25 лв. при покупка на мобилни телефони в онлайн магазин Flip, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за намалени и ненамалени продукти. Използвайте Flip промокод и купете по-евтино смартфони.

Повече за отстъпката...
Промоция
Klarstein

Отстъпки до - 50% на кухненски и домакински уреди в Klarstein.bg

В онлайн магазин Klarstein ще намерите отстъпки до - 50% на избрани домакински уреди и техника на страница Нов сезон - нови предложения.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Lentiamo

Отстъпки до - 50% на слънчеви очила в Лентиамо.бг

В онлайн магазин Lentiamo получавате отстъпки до - 50% на избрани слънчеви очила в секцията Разпродажба.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Sinsay

Отстъпки до - 50% на дрехи и аксесоари за дома в Sinsay.com

В онлайн магазин Sinsay ще намерите отстъпки до - 50% на избрани дамски, мъжки, детски, бебешки дрехи, обувки, аксесоари и стоки за дома в секция Сезонно намаление.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
House

Разпродажба до - 50% на дрехи и аксесоари в Housebrand.com

В House онлайн магазин ще намерите отстъпки до - 50% на избрани мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари в секция Междусезонна разпродажба.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Modivo

Отстъпки до - 50% на дамски дрехи в Modivo.bg

В онлайн магазин Modivo получавате отстъпки до - 50% на избрани дамски дрехи.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Parfium.bg

Отстъпки до - 40% на парфюми и козметика в Parfium.bg

В онлайн магазин Parfium.bg получавате отстъпки до - 40% на избрани дамски и мъжки парфюми и козметика.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Декатлон

Отстъпки до - 30% на спортно облекло и стоки последни бройки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни дрехи, обувки и аксесоари в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Timer.bg

Отстъпки до - 10% на дамски часовници в Таймер.бг

В онлайн магазин Timer.bg получавате отстъпки до - 10% на избрани дамски часовници.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Top Market

Отстъпки до - 10% на техника в Топмаркет.бг

В онлайн магазин Top Market получавате отстъпки до - 10% на избрана техника и електроуреди. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Dedal Robot

Промоция на прахосмукачки робот в Dedal Robot

В онлайн магазин Dedal Robot ще намерите отстъпки на избрани уреди за почистване като робот прахосмукачки, уреди за почистване на въздух и прозорци.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Промоция
Декатлон

Промоция на спортно облекло и стоки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни дрехи, обувки и аксесоари в секция Намаления.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Код за отстъпка
Tzais.bg

Код за отстъпка - 50% на комплект слънчеви очила в Tzais.bg

Получавате отстъпка - 50% при покупка на комплект от мъжки, детски и дамски слънчеви очила в онлайн магазин Tzais след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи при покупка на минимум 3 бр. слънчеви очила - по 1 бр. от всяка категория. Използвайте Tzais промокод и купете по-евтино слънчеви очила.

Повече за отстъпката...

Как да използвате кодове за отстъпки

__Illustration_5

Гаранция за проверени кодове

В KUPLIO се грижим всички кодове за отстъпки, публикувани на нашия уеб портал, да се използват безпроблемно, затова първо тестваме всеки един от тях. Ние гарантираме на нашите потребители, че кодовете за отстъпки на нашия сайт ще работят безотказно. Всички ваучери за отстъпки, които предлагаме, са или договорени с нашите партньори, или са придобити от официални източници.

Не харесваме, когато кодовете за отстъпки не работят. Знаем, че няма нищо по-лошо от това да отидете в количката си с покупки, ентусиазирано да въведете кода за отстъпка, за да го приложите, и... нищо не се случва.

В случай че имате проблем с код за отстъпка, ще се радваме да ни уведомите.

Видове ваучери за отстъпки

е ваучер с код за отстъпка, предназначен само за потребители, регистрирани в уеб сайта KUPLIO.bg. За да получите кода за отстъпка, е необходимо да въведете e-mail адрес. След това кодът ще бъде изпратен на вашата електронна поща.

е ваучер с код за отстъпка, който можете да копирате или запишете, след като натиснете бутона „Покажи код“. След това можете да го приложите в пазарската количка (кошница) на съответния онлайн магазин. Посочената отстъпка ще бъде приспадната от цената на вашата покупка.

е ваучер с информация за промоция в онлайн магазин. След като натиснете бутона „Покажи“, ще бъдете препратени към сайта на електронния магазин, където можете да намерите и да се възползвате от споменатата промоционална оферта.

е ваучер с информация за разпродажба с големи отстъпки. След като натиснете бутона „Покажи“, ще бъдете препратени към сайта на интернет магазина, където можете да намерите и да се възползвате от споменатата оферта.

е ваучер с информация за безплатна доставка. Безплатната доставка може да бъде валидна за всички поръчки в съответния електронен магазин или може да зависи от размера на общата стойност на покупката. След натискане на бутона „Покажи“ ще бъдете препратени директно към онлайн магазина, където цената на доставка ще бъде приспадната, след като са изпълнени условията.

е ваучер с информация за различни интересни промоции като безплатни подаръци, промоция 1 + 1 и други. След като натиснете бутона „Покажи“, ще бъдете пренасочени към онлайн магазина, където ще намерите предложената промоционална оферта.

Към всеки ваучер се публикуват и съответните условия за ползване с подробна информация как да се възползвате от отстъпките.