Черен петък е тук: Избрахме най-добрите отстъпки и промоции

Черен петък промокодове до - 70%

Най-популярният ден за пазаруване наближава. От 10 ноември в сайта ни ще намериш много неустоими оферти. Какво си струва да купиш по време на Черен петък?

Ноември традиционно се свързва с шопинг манията, която съпътства Black Friday. Това е моментът, в който можеш да получиш всичко, което искаш или имаш нужда, на изключително ниски цени. И тъй като все повече и повече онлайн магазини участват в този празник на пазаруването, имаш възможност да купиш много повече и то за по-малко пари. Определено си струва.

Можеш да намериш ТОП предложения в категории като електроника и уреди, мебели и домакинство, мода и обувки или пък красота. И така, имаш ли вече подготвен списък за пазаруване? Време е за шопинг.

 

Разгледай всички изгодни Черен петък и Cyber Monday предложения и пазарувай на най-добрите цени, които намерихме за теб.

бюро със стол и лаптоп

Автор: Darina Belonogova (Pexels)

 

Полезни уреди и електроника за всяко домакинство

 

Купуването на домакински уреди или електроника може да струва доста на семейния бюджет. За щастие, по време на Черен петък можеш да закупиш за твоето домакинство големи и малки уреди и електроника с големи отстъпки.

Имаш по-стар модел уред в дома си, който трябва да се замени с нов, преди съвсем да се е счупил? Направи го сега. Или искаш да допълниш домакинството си например с нова кафемашина или кухненски робот? В онлайн магазин Klarstein.bg ще намериш голям избор от домакински и кухненски уреди, уреди за отопление и охлаждане на атрактивни цени.

 

жена глади с ютия

Автор: cottonbro studio (Pexels)

Именно кухненските уреди са много атрактивна категория за пазаруване по време на Black Friday. Всяка кухня заслужава да има мултифункционална тенджера, миксер, кухненски робот, но също и все по-популярните уреди за варене на ориз или други специални уреди. Колкото повече кухненски помощници имате у дома, толкова по-лесни и приятно ще е приготвянето на ястията.

Искаш да допълниш кухненското си оборудване с нови уреди? Избери качествени продукти от богатата гама на онлайн магазин Electronic-star.bg.

През тези дни си струва да разгледаш и цените на големите електроуреди и бялата техника. Тях не ги купуваш всеки ден. Независимо дали отдавна искаш нова съдомиялна машина, комбиниран хладилник или пералня, комбинирана със сушилня, сега всичко е по-евтино.

Използвай специалните промокодове и ваучери за отстъпки и спести от покупката си. Искаш да си в течение с най-актуалните кодове за отстъпки и промоции? Абонирай се за нашия бюлетин с новини.

Стараете се домът ви винаги да е чист и подреден? Улеснете грижата за домакинството с електрически чистачки за подове, прозорци или мощна прахосмукачка. Благодарение на тях почистването ще става по-бързо и ще имаш повече време за други дейности.

 

прахосмукачка чистене на килим

Автор: Liliana Drew (Pexels)

От гамата на електрониката не можем да забравим продуктите, подходящи както за свободното време, така и за работа. Те са сред ТОП категориите, които са много търсени по време на Черен петък. Един от тях е например мобилният телефон. Имаш намерение да смениш стария си с по-нов модел? Не се колебай, има десетки телефони, от които да избираш и то на страхотни цени. Използвай тези отстъпки ги и купи нов телефон за твоите близки и ги изненадай с подарък под коледната елха.

 

жена с телефон и лаптоп

Автор: Polina Tankilevitch (Pexels)

Работиш на лаптоп всеки ден? В този случай неговите възможности, дълъг живот на батерията и различните му функции със сигурност са важни за теб. Ако настоящият вече не отговаря на потребностите ти, време е да си потърсиш нов.

Не само възрастен, но и всеки ученик ще се зарадва на таблет. Той ще го използва не само за учене, но и за забавление след учене. Лесно ще го носи, където му трябва, и ученето ще бъде малко по-приятно от седенето на бюро пред класически компютър.

С какво да запълниш времето, прекарано у дома, през хладните есенни дни? Един от вариантите е гледане на филми със семейството. Създай още по-добро филмово изживяване за всички членове на семейството с висококачествен и модерен телевизор. Но не се притеснявай, няма да похарчиш много, особено ако го купиш с офертите за Черен петък.

 

мъж и жена седят пред телевизор

Автор: Tima Miroshnichenko (Pexels)

По-хубав дом с нови мебели

 

Всеки дом има нужда от промяна от време навреме. Нещо се разваля и вече не изпълнява предназначението си или е старо и не изглежда добре. Възползвай се от перфектните цени и обнови дома си от основи.

Най-важната стая в къщата несъмнено е всекидневната. Цялото семейство се събира и прекарва по-голямата част от времето си там. Затова трябва да е уютен, красиво обзаведен и най-вече да осигурява достатъчно място за сядане. В какво състояние е твоят диван, има ли нужда от смяна? Ако е по-малък, но не искаш да купиш нов, ние имаме решение за теб. Допълни го с удобни кресла от двете страни. Сигурни сме, че ще се превърнат в любимата ти мебел.

Трапезарията също е важно място за семейни събирания. Функционална и красива маса за хранене със столове подчертава атмосферата и удоволствието от храната. Помисли си за това при следващата покупка на мебели и осигури достатъчен комфорт на всички членове на семейството.

Изборът на легло и матраци е не по-малко важен и отговорен. Сънят е свързан с нашето ниво на продуктивност, настроение, емоции и, разбира се, здраве.

Не забравяй нещата, които правят дома по-уютен. Имаме предвид декорации, аксесоари за дома или осветление. Можеш също така да купиш продукти от тези категории в електронни магазини по-изгодно от всякога.

 

кресло до комод и декорации

Автор: Mikhail Nilov (Pexels)

Само няколко декорации са достатъчни, за да придадеш на дома си нов и по-красив вид. Можеш да използваш кодове за отстъпки от нашия уебсайт, за да ги закупиш по-изгодно. Например, тези определено си заслужават:

Нов моден гардероб за по-малко пари

 

За децата пазаруването на дрехи е обичайно занимание. Те или им умаляват, или ги унищожават по време на игра. Но това не се отнася само за децата. Като цяло пазаруването на дрехи и обувки е популярно занимание. Кой не обича да добавя нови модни находки към гардероба си?

Ако искаш и ти да се възползваш максимално от Black Friday, ти препоръчваме да се съсредоточиш върху модели, които обикновено са значително по-скъпи. Това могат да бъдат например якета, палта, дамски чанти или маркови продукти, на които отдавна си им хвърлил око. Накратко, сега имаш възможност да купиш първокласни стоки на по-ниска цена.

Не знаеш откъде да купиш стилни дрехи за малки и големи? С предложенията от ваучери за отстъпка на нашия уебсайт можеш да спестиш в много онлайн магазини. Ето най-интересните от тях:

С промените във времето и настъпващата зима помисли и за закупуване на по-топли обувки, които да те пазят от студа. Планираш да отидеш на ски този сезон? Купи обувки за сняг още сега. Няма да сгрешиш, ако добавиш нов чифт тенис обувки, сандали или джапанки в кошницата си. И тях можеш да намериш сред офертите за Черен петък. Купуването на нови чифтове обувки никога не е лоша идея.

 

жена с есенни дрехи и обувки

Автор: Vlada Karpovich (Pexels)

Купи висококачествени дамски, мъжки и детски обувки от онлайн магазин CCC. Очакват те страхотни цени и първокласно качество. Определено си заслужава.

 

Красотата и здравето не са изключение

 

Дори в тези продуктови категории те очакват перфектни предложения, насочени не само към дамите, но и към мъжете. Имаш ли любимите си продукти за красота? Сега е удачен момент да се запасиш с тях. В същото време може и да пробваш нови продукти. През тези дни покупката им е по-изгодна от всяко друго време.

Козметика, грижа за кожата и косата. Можеш да използваш кодовете за отстъпки и промоции от нашия уебсайт за всичко това.

Грижата за кожата е важна през цялата година, но още повече през студените месеци. Хидратиращи продукти, съдържащи масло от ший или алое вера, ще ти помогнат при суха кожа. Нанасяй домашни маски на суха коса, те ефикасно ще я хидратират.

Не забравяй, че външната красота е свързана и с вътрешното здраве. Най-добре можеш да подсилиш имунитета си, като редовно използваш хранителни добавки.

 

жена си слага крем пред огледало

 

Знаеш ли вече какво ще купиш по време на Черен петък? Вярваме, че сме ти помогнали поне малко при избора. Възползвай се от най-добрите цени за годината и добави в пазарската количка всичко, което желаеш или от което имаш нужда - ти или твоето семейство. Нашият съвет е да използваш празника за пазаруване, за да купиш и коледни подаръци. В крайна сметка, защо да не спестиш от тях, когато е възможно?

Черен петък отстъпки до - 70%