Пролетните оферти са тук: Какво си струва да купиш?

Промокодове до - 30% за пролетни покупки

Посрещни приятното пролетно време с изгодни покупки. Ще откриеш продукти за дома, градината и за себе си на достъпни и на без конкурентни цени. Какво ще избереш?

Пролетта традиционно е един от любимите сезони, не само заради по-хубавото време след зимата, но и заради намалените оферти, свързани с този период. И затова от 20 март до 10 април можеш да спестиш пари, пазарувайки онлайн.

Ще откриеш перфектни пролетни предложения в категории като дом и градина, спортно оборудване и дрехи, дамски и мъжки пролетни и преходни дрехи, мебели и домакинство, малки електроуреди и продукти от категорията авто-мото. Кое от тях искаш добавиш към списъка си за пазаруване?

Искаш да си в течение на всички пролетни промоции? Кликни върху линка по-долу и разбери какво можеш да закупиш на по-добра цена.

жена пазарува през телефонАвтор: ottonbro studio (Pexels)

 

Началото на градинарския сезон

 

Всички любители градинари свързват пролетта с работата в градината и около дома. Най-важното нещо, от което се нуждаят за тези активности, са качествени, функционални и неупотребявани градински инструменти, с които работата ще бъде по-лесна.

Опитните градинари препоръчват да се изчака края на пролетните слани, преди да се засадят някои култури. От друга страна, но за някои от тях още сега е подходящ момент за засаждане в оранжерията. Така след няколко седмици ще се появят първите стръкове маруля или репички, например.

Имаш овощни дървета или храсти в градината? Необходимо е да се подрежат през пролетта, преди да са започнали да растат. Това ще осигури не само по-богата реколта, но и ще помогне за тяхното здраве. Пространството около къщата също ще има нужда от твоята грижа, независимо дали става въпрос за проверка на покрива и състоянието на дограмата или почистване на комина след края на отоплителния сезон.

В градината обикновено се намира тераса или определен кът за отдих, които са украсени с декоративни растения и с удобни градински мебели. Кресла, шезлонги или хамак – благодарение на тях времето, прекарано навън, ще бъде още по-приятно. Независимо дали имаш нужда от ново градинско обзавеждане, инструменти и аксесоари, разгледай предложенията на онлайн магазин Electronic Star.

 

мъж сади растениеАвтор: Greta Hoffman (Pexels)

 

Можеш да закупиш продукти за дома и градината по-изгодно в следните онлайн магазини:

Ремонт на дома

 

Но активните дейности през пролетта не приключат с работа по екстериора. Пролетно освежаване те очаква и в интериора под формата на основно почистване, миене на прозорци, боядисване на стени или смяна на стари мебели с нови.

Обърни най-голямо внимание на стаите, в които прекарваш ти или заедно със семейството ти най-много време, защото в тях мебелите вероятно ще бъдат най-захабени. Например, качественото легло е задължително в спалнята. Искаш да смениш старото и неудобно легло с ново? Препоръчваме най-практичното решение под формата на двойно легло с матрак и място за съхранение. След като го закупиш, не е необходимо да правиш допълнителни инвестиции.

Какво е положението с всекидневната? Имаш ли удобен и достатъчно голям диван? Или все още той е твоята несбъдната мечта? Не мечтай повече за него, а го избери от предложенията с дивани на по-ниски цени. Фотьойлите или табуретките също ще допринесат за комфорта на всички членове на семейството. В хола също така не трябва да липсват и изискана масичка за кафе и шкаф за телевизора.

А може би имаш нужда от нова мивка, душ или по-модерно обзавеждане в твоята баня. А ако искаш по-голяма промяна, можеш да постигнеш нов облик на банята със смяна на плочките или чрез боядисване.

хол с диван и телевизорАвтор: Max Rahubovskiy (Pexels)
 

Мебели и аксесоари или стоки за дома можеш да намериш и сред предложенията на нашия сайт. Не само може да откриеш това, което търсиш бързо и лесно, но преди всичко ще спестиш пари.

Пролетно пазаруване на дрехи

 

И тази пролет не можем да пропуснем пазаруването в популярната категория с дрехи или обувки. В нея събрани страхотни пролетни предложения за жени, мъже и деца.

Най-накрая дойде времето, когато можеш да захвърлиш дебелото палто и зимните дрехи и да ги замениш в гардероба си с по-тънки и преходни пролетни дрехи. През все още студените сутрини сложи по-тънко палто, тренчкот или жилетка, а под тях например риза, тениска или рокля, с който ще наслоиш подходящ тоалет. В онлайн магазин Zoot можеш да намериш предложения в различни стилове, сред които със сигурно ще избереш нещо по твой вкус.

И този сезон не пренебрегвай и комфортното облекло, независимо дали става дума за удобен суитшърт, модерни маратонки или кецове. Можеш да избираш не само дрехи и обувки, но и много повече в онлайн магазин Dress4less.

Ти си от жените, които мислят за своя мъж, когато пазаруват? Той също ще бъде доволен, ако в гардероба му се добавят нови модели от любимите му видове дрехи. Независимо дали ще му купиш нова риза, тениска или дънки, хубаво е те да подхождат на неговия стил. Сигурни сме, че в онлайн магазин Footshop ще намериш точно такива дрехи, които той ще хареса.

Купуването на скъпи дрехи за малки деца не е добра идея, тъй като те или ще им умалеят прекалено бързо, или пък ще ги скъсат. Съветваме те да купиш детски дрехи, които съчетават висококачествени материали, красив дизайн, но и достъпни цени. И вашите деца и портфейл ще бъдат доволни.

Какво ще кажеш за намаленията в категория обувки? Те са просто фантастични. От предложените дамски обувки не пропускай ботуши, ниски ежедневни обувки или стилни еспадрили. Господата пък могат да изберат модерни кецове или мокасини за по-официални събития от онлайн магазин CCC.

 

мъж с обувки на кракатаАвтор: Alp Yıldızlar (Pexels)

 

Тъй като пролетните промоции не подминават категорията мода и обувки, можеш да се възползваш от тези специални оферти например.

Всичко за здравословните спортни навици

 

Все още отлагаш деня, в който ще започнеш да спортуваш? Тази статия може да те мотивира да направиш вървата стъпка. Първо ще ти дадем съвет как да започнеш и откъде да купиш най-доброто спортно облекло и аксесоари.

Като начало избери спорт, който най-много те интересува и смяташ, че ще ти хареса. И преди всичко, независимо дали става въпрос за бягане, плуване, колоездене или друг спорт, не позволявай на по-ниската ти физическа форма да те обезсърчи в началото. Ако издържиш, кондицията ти постепенно ще се подобри, ще можеш да извършваш дадената спортна дейност много по-дълго и ще я очакваш с все по-голямо нетърпение. Но не забравяй, че всеки спорт ще бъде по-лесен в удобни спортни дрехи. Виж предложенията в един от лидерите на спортното облекло в Nike.com.

Нещо, което ще ти помогне да не губиш стимул, е да записваш спортните си резултати още от първия ден. Когато погледнеш междинните си резултати по-късно, ще видиш как са се подобрили и това ще те мотивира.

Също така е важно да си осигуриш време и за достатъчно почивка. Някой релаксира, като работи в градината, друг - като гледа телевизия, а трети, например - като чете книга. Открий какво те отпуска най-много и отдели време за него.

 

турист в гораАвтор: Rachel Claire (Pexels)
 

Ако по-високите цени на спортните аксесоари те отказват от някой спорт, това може да се промени. С тези предложения ще спестиш пари при пазаруване.

Практично и изгодно закупуване на електроуреди

 

Текущите цени определено ще те насърчат за покупката на нови електроуреди. Онлайн магазините разпродават наличността си, за да направят място за продукти от най-новите продуктови линии. Няма как да го пропуснеш този момент, за да направиш добра покупка.

Например, многофункционален кухненски робот ще ти спести време не само при печене, но и при приготвяне на ястия. Ще приготвиш сутрешната си чаша кафе по-бързо благодарение на качествената кафемашина, а тенджерата на пара ще ти хареса за приготвяне на по-вкусни и здравословни ястия.

От категорията с малки електроуреди се насочи към по-достъпни миксери, сокоизтисквачки или сушилни за плодове. Ще оцениш и покупката на електрическа скара. Можеш да я използваш не само в кухнята за приготвяне на ястия, но ще бъде практична и през летния сезон за приятно барбекю парти със семейството и приятелите.

 

кухня с уреди
Автор: Rachel Claire (Pexels)

 

Поддръжка на автомобили

 

Всеки собственик на автомобил е съгласен, че това е изключително удобен вид транспорт, но и скъп. Не можеш да избегнеш разходите за гориво, както и за смяната на счупени части от време на време, а всичко това струва нещо. Е, можеш да минимизираш разходите си, ако полагаш редовни грижи за колата си.

Можеш да започнеш веднага през пролетта. Смяната на зимни с летни гуми може да се счита за най-важна. Основно се случва, когато температурата се движи около 7 °C няколко дни подред. Не искаш да се занимаваш със сезонна смяна на гуми? Решението са всесезонни гуми, адаптирани към различни метеорологични условия. Тъй като безопасността при шофиране е свързана с качеството на гумите, проверявай състоянието на протектора и налягането в гумите преди всеки сезон.

Редовната поддръжка на автомобила трябва да включва и цялостно измиване на екстериора, почистване на интериора или подмяна на повредени части. Нямаш време или необходимите умения да поддържаш колата си? Свържи се със сервиз или център за резервни части, където ще се погрижат отлично за твоя автомобил.

 

мъж напомпва гуми на колаАвтор: Andrea Piacquadio (Pexels)

 

На нашия сайт можеш да намериш страхотни оферти и за продукти от категорията автоаксесоари. Избрахме тези за вас от много.
 

Избра ли от кои пролетни промоции първо ще се възползваш? Не се колебай дълго, защото винаги има голям интерес към намалените продукти. И независимо дали избираш нещо за себе си или купуваш нещо за любимите си хора, със сигурност ще спестиш значителна сума пари и ще се насладиш на покупката си.

Пролетни промокодове и промоции до - 30%