Зора промоции и черен петък

14 проверени кодове за отстъпки и ваучери Зора - юни 2024

__photo
-25%
Промоция
Зора

Отстъпки до - 25% на малки електроуреди в Zora.bg

В онлайн магазин Зора получавате отстъпки до - 25% на избрани кафемашини, прахосмукачки, ютии, кухненски и други уреди.

Повече за отстъпката
-20%
Промоция
Зора

Отстъпки до - 20% на домакински електроуреди в Зора.бг

В онлайн магазин Зора получавате отстъпки до - 20% на избрани хладилници, перални, печки, както и на други домакински електроуреди.

Повече за отстъпката
-15%
Промоция
Зора

Отстъпки до - 15% и оферти на телевизори в Zora.bg

В онлайн магазин Зора получавате отстъпки до - 15% на избрани телевизори.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на телевизори и аудио техника в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани телевизори, аудио и гейминг техника на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на фото и автоелектроника в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани фото и автотехника на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на телефони и таблети в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани телефони и таблети на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на избрани стоки в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрана техника и електроника като лаптопи, телефони, телевизори, таблети, кухненски и домакински уреди на страница Актуални предложения - уреди в акция. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на малки уреди в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани малки домакински и кухненски електроуреди на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на климатици и уреди за отопление и охлаждане в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани климатици и електроуреди за охлаждане, пречистване и пречистване на въздуха на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на домакински уреди в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани домакински и кухненски електроуреди на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на продукти от брошура в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрана техника и електроника като лаптопи, телефони, телевизори, таблети, кухненски и домакински уреди на страница Брошура. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на лаптопи и компютри в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани лаптопи, настолни компютри и аксесоари на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Зора

Отстъпки и оферти на уреди за вграждане в Zora.bg

В онлайн магазин Зора ще намерите отстъпки и оферти на избрани домакински електроуреди за вграждане на страница Актуални предложения. Предложенията се актуализират и променят периодично.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Зора

Безплатна доставка при покупка над 50 лв. в Zora.bg

В онлайн магазин Зора при покупка над 50 лв. получавате безплатна доставка. Не важи за уреди с услуга Качване до врата.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Зора
1

По-евтино техника с всяка текуща в Зора промоция и ваучер

Със сигурност познавате българската верига магазини, която се е утвърдила в продажбата на бяла, черна и компютърна техника. Тя разполага както с търговски обекти в редица градове, така и с електронен магазин, който прави възможно пазаруването от всяка точка на страната.

Ако търсите нов телевизор, домакински електроуреди, телефони, таблети или климатици, определено сте на правилното място. Очаква ви широк избор от стоки, както и изгодни цени по време на текущите в Зора черен петък и намаления. Със сигурност всяка отстъпка при покупка на техника е добре дошла за семейния бюджет. Тогава може да закупите електроника, домакински и кухненски уреди не само за себе си, но и за подарък за вашите близки и приятели. Ако в момента има предложен в Зора код за отстъпка за конкретни артикули, може да го приложите при поръчка и така цената им ще се понижи. Това е възможност, която със сигурност не е за изпускане.

2

Бяла и черна техника на достъпни цени

В този онлайн магазин ще откриете избор от хладилници, печки, перални, съдомиялни, микровълнови печки и уреди за вграждане. Любителите на кулинарното изкуство със сигурност ще се зарадват на по-ниските цени на блендери, миксери, тостери, хлебопекарни, кухненски роботи, скари, сокоизтисквачки, с които да приготвят апетитни ястия за цялото семейство.

Зора онлайн

Онлайн магазинът предлага и широк асортимент от малки уреди за домакинството и личната грижа като сешоари, ютии, епилатори, електрически четки за зъби, както и редица домакински съдове и кухненски принадлежности. Благодарение на своите сезонни кампании като великденски намаления и промоции Зора радва всички любителите на техниката, които ще получат по-ниски цени на телефони, таблети, слушалки, калъфи и други аксесоари за телефони. Независимо дали предпочитате конкретна марка или държите на определени функции, ще намерите нещо подходящо. Не са за подценяване и отстъпките на лаптопи, компютри, периферия и консумативи. Ако не искате да чакате предстоящия в онлайн магазин Zora Black Friday, за да закупите евтини телевизори, но без да правите компромис в качеството, следете текущите промоционални оферти. Може да избирате между различни видове телевизори на с различни размери и резолюция на екрана.

Зора електронен магазин
3

Качество и бързо обслужване

Онлайн магазинът се е утвърдил като сигурно място за пазаруване на електроника и уреди. Той предлага на своите клиенти добро и бързо обслужване, както и подбрани стоки на световни марки електроуреди и популярни брандове телефони, таблети и електроника.

И въпреки че добре познаваме марките, понякога изборът на техника никак не е лесен, ето защо може да ви помогнат видео представянията на продукти, които ще намерите в уеб сайта. И не пропускайте възможността да пазарувате по-изгодно. С всички свои промоции Zora ви дава възможност да направите по-евтина поръчка и да спестите от семейния бюджет. Осигурете си качествена техника, без компромис с качеството, независимо дали пазарувате за себе си или за вашето семейство и близки. Ако не искате да изпуснете текущите изгодни предложения, може да се абонирате за бюлетина им и ще сте в течение за текущите промоции в Zora, за които ще получавате информация директно на вашия имейл.

4

Zora черен петък с изгодни отстъпки

Кодове за отстъпки
Промоции
Черен петък

Домакинските електроуреди са важна част от всяко домакинство. Влизат в употреба всеки ден, ето защо държим на тяхното качество, издръжливост и функционалност. Но често високият клас техника значи и висока цена. Ето защо се възползвайте от текущите в онлайн магазина намаления  През кампанията черен петък в Зора имате страхотната възможност да закупите качествени домакински електроуреди, техника, телевизори, телефони, таблети, лаптопи и друга електроника на много по-ниски цени. А кой не иска да спести от подобна покупка? Практичните и удобни уреди и аксесоари са верен помощник във всяко домакинство, а качествената електроника влиза в употреба всеки ден, ето защо не се колебайте да се възползвате от предложените промооферти, включително сезонните предложения като великденски намаления и други. С всяка своя промоция Зора ви дава възможност да закупите това, от което имате нужда, без да правите компромис.

5

Зора рейтинг

4.8

Висок рейтинг

Общ рейтинг 15 Потребители
14 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 14x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x
6

Как да използвате кодове за отстъпки Zora.bg

Не знаете как точно работят кодовете за отстъпки в Zora.bg? Предлагаме ви няколко стъпки как бързо и лесно да приложите промокодове при покупка:

Изберете конкретен код за отстъпка в нашия уебсайт, който искате да използвате в онлайн магазин Zora.bg. Кликнете върху оранжевия бутон „Покажи код“.

Копирайте или запишете кода за отстъпка и натиснете бутона „Към магазина“. След това ще бъдете пренасочени директно към онлайн магазин Zora.bg.

Изберете продукта в онлайн магазин Зора, който ви интересува, кликнете върху бутон „Купи" и продуктът автоматично ще се появи в кошницата за пазаруване. В пазарската количка, в долната част,  ще намерите поле „Код за отстъпка“. Там поставете копирания код за отстъпка или го въведете ръчно и потвърдете с бутон „Приложи".

Изберете конкретна Зора промоция в нашия уебсайт и кликнете върху бутона „Покажи “. Автоматично ще бъдете пренасочени директно към промоционалната оферта в онлайн магазин Zora.bg, където можете да закупите продукта с отстъпка.