Flip.bg ваучери и кодове за отстъпки

3 проверени кодове за отстъпки и ваучери Flip.bg - декември 2023

__photo
- 25 лв.
Код за отстъпка
Flip.bg

Код за отстъпка - 25 лв. на телефони във Flip.bg

Получавате отстъпка - 25 лв. при покупка на мобилни телефони в онлайн магазин Flip, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за намалени и ненамалени продукти. Използвайте Flip промокод и купете по-евтино смартфони.

Повече за отстъпката
- 10 лв.
Промоция
Flip.bg

Отстъпка - 10 лв. при абонамент за бюлетин на Flip.bg

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Flip.bg и ще получите от тях 10 лв. отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно описани в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Flip.bg

Безплатна доставка при покупка във Флип.бг

В онлайн магазин Flip.bg получавате безплатна доставка при покупка. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Flip.bg
1

Купувайте и продавайте телефони безопасно

Международната платформа за покупко и продажба на сервизни употребявани смарт телефони ви предоставя лесен начин да продадете стария си телефон или да закупите апарат 2-ра ръка след обстойна проверка от екип специалисти. С промокод Flip не само ще се възползвате от революционизираният начина, по който продавате и купувате употребявана електроника, но ще се възползвате и от отстъпки.

Не дръжте старата си техника в чекмеджето да събира прах, дайте ѝ нов живот с Flip Черен Петък. Още по добре, ако сте в процес на търсене на нов телефон знаете, че може да се доверите на специалистите, който внимателно проверяват всеки пристигащ телефон и предоставят детайлно описание за състоянието му в сайта. Не рискувайте парите си, пазарувайте умно и изгодно.

2

Дайте на телефона си втори живот

По време на Flip Black Friday можете да продадете стария си телефон на добра цена и да намерите новия си телефон, без да губите времето си с платени промоции, срещи или преговори. Използвайте Флип промокод и ще предизвикате усмивка на лицето си. Не пропускайте и изберете от широката гама продукти точно това, от което имате нужда на достъпни цени. Не се колебайте и купете уникални качествени продукти, които улесняват живота ви. Продуктите са винаги идеално описани и проверени вътрешно и външно от специалисти, за да ви предложат само най-доброто. Избирайте от разнообразието марки като Huawei, Samsung, Apple, Xiaomi и др. в разнообразието от ценови групи и състояние, във всички цветове на дъгата. Не пропускайте да отделите специално внимание да подберете каква вътрешна памет, процесор, операционна система, SIM слотове и всеки друг детайл, който искате. Платформата е улеснила максимално процеса на филтриране и използване на сайта, а ако не знаете какво точно търсите, винаги може да отидете в препоръчаните от компанията модели. Там ще намерите най-запазените и в добро състояние телефони, на най-добри цени. Улеснено за потребителя.

По време на Flip bg Black Friday може да намерите на онлайн платформата реновирани телефони втора употреба на най-добрите цени. Насладете се на 100% безопасно и бързо пазаруване, щракнете върху страницата на магазина и изберете това, от което се нуждаете сред широката им гама от продукти с детайлни описания и професионални снимки.

Flip онлайн магазин
Флип онлайн магазин
3

Пазарувайте телефони умно и изгодно

Black Friday Flip е идеалният момент да се възползвате от най-добрите цени на телефони 2-ра ръка. Всички телефони преминават през щателна техническа проверка на над 30 характеристики, почистват се, опаковат се, предлагат се с гаранция и безплатна доставка, независимо дали продавате или купувате телефона си. Също така имате право на връщане, ако не сте доволни от продукта.

Не изпускайте да се възползвате от Flip промокод, периодичните им предлагани намаления на цени и продукти, безбройните кодове за отстъпка и не забравяйте да се абонирате за бюлетина им, за да може винаги да сте наясно с най-новите промоции и продукти. Така че нищо да не може да попречи на вашето пазаруване да е лесно и изгодно. За информация, предложения или оплаквания се свържете с отдела за обслужване на клиенти. Обученият персонал винаги ще се радва да Ви посъветва. Можете да намерите актуалните оферта на онлайн магазина, сега и на супер цени. Покупко-продажната система е доказана да работи от мнозинството спечелени сърца на купувачи и клиенти, с много добри ревюта и мнения публикувани директно на сайта.

4

Flip bg Черен петък

Кодове за отстъпки
Ексклузивни кодове
Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Това е най-подходящият момент и най-сигурното място да купите или продадете старият си телефон на добра цена. Флип бг Черен Петък , ви дава възможността да купите любимите си продукти на супер цена. Поддържайте се в течение с атрактивните промоции и множеството добри оферти на сайта с уникални възможности да намерите перфектното съотношение между качество и цена. Не пропускайте тази възможност и следете внимателно намаленията чрез електронния им бюлетин. Можете да пазарувате по-изгодно, особено ако се възползвате от кодовете им за отстъпки. Възползвайте се от предложенията на магазина и поръчвайте от уюта на дома.

5

Flip.bg рейтинг

5.0

Висок рейтинг

Общ рейтинг 1 Потребители
1 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 1x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x