Декатлон черен петък и промоции

10 проверени кодове за отстъпки и ваучери Декатлон - март 2024

__photo
-30%
Разпродажба
Декатлон

Отстъпки до - 30% на спортно облекло и стоки последни бройки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни дрехи, обувки и аксесоари в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Декатлон

Отстъпки до - 30% на фитнес екипировка и аксесоари в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки до - 30% на избрани фитнес дрехи, обувки, аксесоари и оборудване.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Декатлон

Зимни намаления до - 30% на спортни стоки и екипировка в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни дрехи, обувки, аксесоари и стоки на страница Зимни намаления.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Декатлон

Отстъпки до - 30% на стоки за планински спортове в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки до - 30% на избрани спортни дрехи, обувки, аксесоари и оборудване за планински спортове.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Декатлон

Промоция на детски спортни дрехи и обувки за момичета в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни детски дрехи, обувки и аксесоари за момичета в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Декатлон

Промоция на дамски спортни дрехи и обувки последни бройки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни дамски дрехи, обувки и аксесоари в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Декатлон

Промоция на мъжки спортни дрехи и обувки последни бройки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни мъжки дрехи, обувки и аксесоари в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Декатлон

Промоция на спортно облекло и стоки в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни дрехи, обувки и аксесоари в секция Специални предложения.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Декатлон

Промоция на детски спортни дрехи и обувки за момчета в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон ще намерите отстъпки на избрани спортни детски дрехи, обувки и аксесоари за момчета в секция Последни бройки.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Декатлон

Безплатна доставка при получаване в магазин в Decathlon.bg

В онлайн магазин Декатлон получавате безплатна доставка при получаване в техен магазин или при покупка над 100 лв. и с тегло до 5 кг. и доставка до офис на куриер. Отстъпкaтa важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Декатлон
1

Не изпускайте актуалните в Декатлон промоция

Със сигурност добре познавате веригата от магазини, предлагащи спортни облекла, оборудване и аксесоари. Отличават се с това, че асортиментът включва много висококачествени продукти във всяка спортна област на относително ниски цени. 

Предложенията на магазина са толкова изгодни поради факта, че той разпространява артикули на собствени марки производители, които могат да бъдат намерени само в тази верига магазини. Годините опит на пазара превръщат магазина в един от най-популярните продавачи на спортни артикули по целия свят, включително и България. А благодарение на Декатлон онлайн магазин може да пазарувате от всяка точка на страната. С всеки свой промокод Декатлон ще зарадва любителите на изгодното пазаруване. Той ще им осигури още по-ниски цени в електронния магазин.

2

Качествени спортно и туристическо оборудване на добра цена

Богатият асортимент на онлайн магазина включва както детско, дамско и мъжко спортно облекло и обувки, както и широка гама от спортни стоки, аксесоари и оборудване. Няма значение дали спортувате само от време на време, или сте активен спортист, определено ще намерите подходяща екипировка. Освен това, ако разполагате с код за отстъпка Decathlon ще ви даде възможност да закупите желаните артикули на още по-изгодна цена.Ако упражнявате конкретен спорт или занимание, ще ви е от ползва категорията Всички спортове, в която ще откриете голям избор от спортове и подходящото облекло и оборудване за тях. Ако тренирате в зала, на открито, или обичате например къмпинга, планинарството, риболова, плуването, танците – ще намерите всичко подходящо за вашето хоби. Играете футбол, волейбол, баскетбол, тенис или се занимавате с плуване, колоездене, зимни спортове или фитнес? Със своите текущи отстъпки Декатлон ви дава възможност да закупите по-изгодно спортни обувки и дрехи, обувки, екипировка и оборудване и се насладете на любимото си занимание.

Декатлон онлайн

Почитателите на къмпингуването и туризма могат да избират от широк асортимент туристическо екипировка и туристическо оборудване. Благодарение на актуалните оферти може да си осигурите нужните палатки, спални чували, сгъваеми столове и маси, надуваеми дюшеци, съдове и аксесоари, но на по-изгодни цени. Не пропускайте и изгодните оферти на туристически обувки и сандали, якета, термобельо, ветровки, непромукаеми якета, полари, суитшърти, очила, ръкавици и шапки, които ще ви осигурят комфорт при следващия преход в планината. 

Любителите на по-евтиното пазаруване със сигурност не трябва да пропускат секцията Специални предложения, в която ще намерят добри цени. Могат да разгледат последни бройки от избрани артикули, които са с намаление, или селекцията от стоки, които се предлагат на изгодни цени. Но със сигурност по време на текущите в Decathlon промоции ще ги очакват големи отстъпка на широк асортимент от стоки.

Електронен магазин Декатлон
3

Пазарувайте спортни стоки на добра цена

Независимо дали спортувате за удоволствие или професионално, качествената и комфортна екипировка е от голямо значение. Тук ще намерите широк асортимент от спортни стоки, облекло и аксесоари, които могат да се използват при активности на открито и закрито.

Благодарение на категориите и филтрите може лесно да се ориентирате в голямото многообразие и да намерите точно това, от което имате нужда. В онлайн магазина ви очакват и много изгодни оферти, които ще ви помогнат да спестите, докато пазарувате. Ако разполагате с код, приложете го в края на поръчката и цената на желаните продукти ще бъде намалена. Или се възползвайте от кампанията Decathlon черен петък, когато отстъпките със сигурност ще ви зарадват.

Доставката може да се извърши до вашия дом или до избран от вас магазин, а ако над определената от магазина сума, транспортът ще е безплатен. Ако не сте направили подходяща покупка, не се притеснявайте, може да направите замяна в 30-дневен срок чрез куриер или на място в магазин. Картата подарък, която предлагат, е идеалният начин да честитите, поздравите или просто да зарадвате любим човек.

 

4

Черен петък Декатлон

Промоции
Разпродажби
Безплатна доставка
Черен петък

Искате ли да спестите още повече, докато пазарувате? Тогава не забравяйте да пазарувате по време на Decathlon Black Friday. Мега отстъпките определено ще зарадват всеки почитател на спорта. Това е и идеална възможност да осигурите подаръци на разумни цени за Коледа. Можете да закупите детско, мъжко и дамско спортно облекло, обувки, спортно оборудване и много други. Не се колебайте, разгледайте цялата гама от продукти и зарадвайте близките си с хубав подарък. Отделно през цялата година онлайн магазинът предлага възможности за изгодно пазаруване. Не пропускайте актуална промоция или приложете в Decathlon промокод и се насладете на по-ниски цени.

5

Декатлон рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 15 Потребители
14 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 10x
Много добър (3,1 - 4,0) 2x
Добър (2,1 - 3,0) 2x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x