Пазарувай с нас: Подготвили сме ненадминати летни оферти

Промокодове до - 30% за летни покупки

Допълни летния си гардероб, придай нов облик на градината си или пътувай за по-малко пари. С предложенията на нашия сайт ще се насладиш на лятото максимално и същевременно ще спестиш. Пазарувай сега.

Лятото наистина е тук! И ти ли очакваш с нетърпение горещите дни? Природата отново е пълна с цветове, слънцето огрява приятно лицата ни и искаме да прекарваме всяка минута свободно време навън.

Време е за пътувания, за заслужена почивка и за нови преживявания. Можеш да се насладиш на всичко това, като същевременно спестиш при пазаруване онлайн.

В тези категории ще намериш най-добрите оферти за летен шопинг:

__check

мода и модни аксесоари

 

__check

спорт

 

__check

дом и градина

 

__check

здраве

 

__check

козметика

 

__check

стоки за домашни любимци

 

__check

пътуване и застраховки

 

Виж всички летни промоции и пазарувай бързо и лесно.

жена стяга куфар

 

Създай модерни летни визии

 

В момента на мога са денимът, скъсаните дрехи, свободните кройки и всичко в стил максимализъм. Също така често се срещат наситените и ярки цветове от металните нюанси до зелено, оранжево или жълто. Не забравяй, че цветът за тази година е Viva Magenta. Цветовете идеално подчертават летните тоалети. И не само дамските, но и мъжките.

Но не е нужно да се придържаш стриктно към актуалните модни тенденции. Комбинирай различни кройки и материали на дрехите. Лятото е идеално за експериментиране с тоалети. Позволено е буквално всичко, в което се чувстваш комфортно.

 

дънкови рокли и дрехи

Планираш почивка? Не подценявайте най-важната част от облеклото – банският. В онлайн магазин AboutYou ще намериш стотици модели с бърза доставка.

Колкото до аксесоарите - колкото по-масивни са те, толкова по-добър аутфит ще създадеш. Тази година те са хит. По-голяма дамска чанта, дълги обеци или по-смели слънчеви очила – точно това ти трябва за летния сезон.

В летния гардероб това лято не трябва да ти липсва шапка, за да предпазиш главата си от слънцето и изключително модерната сламена чанта.

 

жена със слънчеви очила

 

 

Започни със спорт

 

Все още отлагаш спортните дейности за по-късно? Това лято го промени. Започни с кратки разходки в гората, редовен джогинг, упражнения или конкретен спорт. Имате много възможности.

Както при всичко, така и при спорта началото е по-трудно. Определи си точния ден и час, през който ще се занимаваш с тази дейност. Постепенно ще си създадеш рутина и планирането вече няма да е необходимо.

Освен че ще запълниш ефективно свободното си време, ще направиш и нещо полезно за здравето си.

Нашият съвет: Включи своя партньор или приятел в избраната спортна дейност и ще се увериш, че това занимание ще е още по-приятно.

 

мъж и жена играят тенис

__bulb
Как да изберем туристически обувки от А до Я

След дългата зима отново ни очаква време за излети сред природата. Възможност да се развихрите по дългите склонове на българските и чуждестранни планини. Но имате ли вече всичко необходимо за летен туризъм?

Предпази се от слънцето

 

И ти копнееш за красив летен загар на цялото си тяло? Не прекалявай с престоя си на слънце. Въпреки че лъчите му са приятни, те могат и сериозно да навредят на здравето ти.

4 стъпки към хубав и здравословен тен

1

Избери подходящ слънцезащитен продукт със защитен фактор поне 30. Не забравяй крем за лице със spf. Повтаряй приложението на всеки 2 часа или след попиване в кожата.

 

2

По време на слънчевите бани си прави редовни почивки на сянка.

 

3

От 11:00 ч. до 15:00 ч. избягвай слънцето.

 

4

След излагане на слънце използвай продукт за след слънце и поемай течности.

 

 

Можеш също така да поддържаш здравословен тен, като ядеш определени храни, като моркови, броколи, орехи или боровинки.

 

жена на плаж чете книга

Искаш да изглеждаш перфектно на плажа? Купи страхотни водоустойчиви козметични продукти от онлайн магазин Notino.

През лятото не забравяй да се погрижиш и за косата си – венецът на красотата. Слънцето и водата я изсушават, тя губи блясъка и хидратацията си. Погрижи за нейното възстановяване и подхранване с висококачествени и доказани продукти. Може да ги закупиш по-изгодно благодарение на изгодните предложения в категория летни промоции.

 

Подготви градината за летния сезон

 

Топлото време те приканва да прекарваш възможно най-много време навън? Можеш лесно да го направиш и още по-приятно. Извади градинските мебели, засади цветя или приготви скара и планирай първото барбекю за годината с приятели. В крайна сметка времето, прекарано заедно със семейството и близките, е най-хубавото.

Можеш също така да си осигуриш прохладен и пълен релакс в градината с помощта на плувен басейн. Освежи се приятно през горещите дни. Някой от твоите приятели има рожден ден през лятото? Организирай малко парти край басейна и го изненадай.

 

баща и синове пекат скари

Онлайн магазин Electronic star ти предлага всичко за по-красив дом и градина. Осъществи идеята си за перфектна градина още сега.

Погрижи се за домашните любимци

 

Имаш домашен любимец? Като добър стопанин знаеш, че и той също се нуждае от нещо ново от време навреме. Разгледай изгодните предложения за различни стоки за домашните любимци и спести значителна сума от покупките си.

Препоръчваме ти да закупиш например охлаждаща подложка. През лятото това е необходимост, която много животни ще оценят. Сега си струва да инвестираш в ново легло, преносима клетка или кошара, храна и не на последно място играчки. Каквото и да направиш, за да зарадваш своя домашен любимец, ще зарадваш и себе си, защото – щастлив домашен любимец, щастлив собственик.

 

куче лежи на постелка

 

Преживявания от пътувания

 

Всеки свързва полетите с пътуванията. И няма нищо чудно, това е период, в който можеш да си позволиш по-дълга почивка и да натрупаш нови сили за служебните си задължения.

Планирай семейна почивка в чужбина и открийте нови места заедно. Или отидете на уикенд престой и опознайте красотите на България. Къмпингуването с приятели също е добра идея. Имаш много възможности. Възползвай се от лятото и събирай нови преживявания.

 

родители с деца на лодка

__bulb
Туристическа застраховка - изберете най-евтината за вашата почивка

Сключването на туристическа застраховка трябва да бъде част от приготовленията за всяка почивка. Знаете ли как да си я набавите? В нашата статия ще ви посъветваме как да получите най-евтината застраховка за пътуване.

Както можеш да видиш, определено има голям избор. Възползвай се от изгодните предложения в секцията с летни намаления, спести пари и се поглези с всичко, което искаш през лятото.

 

Летни намаления до - 30%