Vidaxl Black Friday

18 проверени кодове за отстъпки и ваучери Vidaxl - март 2023

__photo
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на мебели и аксесоари за дома във Vidaxl.bg

Отстъпката от 10% важи при покупка на избрани стоки в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът е валиден само за продукти с марката Vidaxl, видими на страницата с оферти, като няма минимална стойност на поръчката. Не са включени седмичните и ежедневните оферти. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино.

Повече за отстъпката
-5%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 5% на мебели и стоки за дома във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 5% при покупка над 129 лв. на избрани Vidaxl мебели и стоки за дома и градината в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за Vidaxl продукти. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино мебели и стоки за дома.

Повече за отстъпката Само при нас
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на шалтета за шезлонги във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% от цената на избрани шезлонги при покупка на комплект градински мебели в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински мебели.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка до - 10% на огради във Vidaxl.bg

Получавате - 5% отстъпка при покупка на 2 огради и на - 10% отстъпка на 3 огради от специалната страница в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино покривало за градинско оборудване.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на градински лампи и осветление във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 броя от избрани външни осветителни тела от специалната страница в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино осветление за градина.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на градински столове във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% на избрани за дървени столове при покупка на дървена градинска маса в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински мебели.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка до - 10% на клетки за домашни любимци във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 броя от избрани клетки за животни на специалната страница в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино къщички и клетки за домашни любимци.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка до - 10% на саксии и градински лехи във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 5% при покупка на 2 броя и - 10% - на 3 броя саксии и лехи от специалната страница в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино аксесоари за градината.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на градински шатри и покривала във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 парти шатри и покривала на специалната страница в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи само за стоки с марката VidaXL. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино шатри за градината.

Повече за отстъпката
- 10 лв.
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10 лв. на градински мебели и оборудване във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10 лв. при покупка над 100 лв. на избрани мебели за градина на подстраница Външни мебели в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински столове, маси, комплекти и оборудване.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпкa - 10% на градински столове във Vidaxl.bg

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 10% на дървени столове при покупка на дървена градинска маса. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпкa - 10% на градинско осветление във Видахл.бг

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 броя от избрани външни градински лампи и осветителни тела. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпкa - 10% на клетки за домашни любимци във Vidaxl.bg

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 броя от избрани клетки и къщички за животни. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпки до - 10% на саксии и лехи във Vidaxl.bg

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 5% при покупка на 2 броя и - 10% при покупка на 3 броя от избрани градински саксии и лехи. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпкa - 10% на градински шатри и покривала във Vidaxl.bg

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 10% при покупка на 2 броя от избрани парти шатри и покривала. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
-10%
Промоция
Vidaxl

Отстъпки до - 10% на градински огради във Vidaxl.bg

В онлайн магазин VidaXL получавате отстъпка - 5% при покупка на 2 броя и - 10% при покупка на 3 броя от избрани огради за градина. Отстъпката автоматично се начислява в пазарската количка.

Повече за отстъпката
- 10 лв.
Промоция
Vidaxl

Отстъпка - 10 лв. при абонамент за бюлетин на Видахл.бг

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Vidaxl.bg и ще получите от тях 10 лв. отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката важи само за продукти с марка VidaXL.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Vidaxl

Безплатна доставка при покупка във Видахл.бг

При покупка в онлайн магазин Vidaxl.bg получавате безплатна доставка. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Vidaxl
1

Стоки за дома и вашето семейство

Vidaxl магазин е международен онлайн магазин, който е добре познат в редица страни, включително и в България. Той предлага голямо разнообразие от стоки за дома, градината и свободното време. Лесно и удобно ще намерите на едно място от мебели, спортни стоки, детски стоки, през стоки и аксесоари за домашни любимци, детски играчки, чак до инструменти и аксесоари за автомобили и офис материали.

Онлайн магазинът се грижи и за любителите на изгодните цени. Може да се възползвате от изгодните им намаления или ще получите отстъпка, като въведете актуален Vida xl промокод.   

2

Имате нужда от ново обзавеждане – на правилното място сте

Така е, в този онлайн магазин ви очаква голямо разнообразие от стоки. За да се ориентирате по-лесно в асортимента му, продуктите са разделени в следните категории:

  • Мебели
  • Дом и градина
  • Хардуер
  • Спортни стоки
  • За домашните любимци
  • Играчки и игри
  • Автомобили и части
  • Бизнес и промишленост
  • Бебета и малки деца
  • Други

Vidaxl онлайн

В днешно време е изключително удобно, ако можем да пазаруваме различни стоки, докато си стоим у дома – без да обикаляме различни магазини. В този онлайн магазин имате тази възможност. Освен широк асортимент за цялото семейство, ще намерите и достъпни цени. Освен редовните намаления, ви очакват и големи отстъпки по време на Vidaxl Black Friday.

Дамите могат да обзаведат своя дом с нови мебели като дивани, маси, столове, шкафове, фотьойли и легла. Или да освежат интериора с нови аксесоари за баня и градината, кухненски принадлежности и съдове, домашни потреби, осветителни тела и още много други. Господата могат да избират между различни инструменти и аксесоари за инструменти, железария и строителни принадлежности, както автоаксесоари. За малките се предлагат играчки и игри, с които да се забавляват у дома и на открито. Не са забравени и домашните любимци – за тях се предлагат легла, къщички, аксесоари и други стоки. Освен това ще намерите различни предложения за спорт и свободно време – велосипеди, падълборди, дюшеци, фитнес уреди и аксесоари, както и много други стоки за спорт, туризъм и отдих на закрито и открито.

3

Лесно и удобно онлайн пазаруване

Лесно ще усетите предимствата при пазаруването от онлайн магазина. Категориите и филтрите ще ви насочат към това, което търсите, а ако не сте сигурни относно избора на конкретен модел или размер, може да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, които ще ви съдействат. Редовните отстъпки ще зарадват всички, които обичат изгодното пазаруване.

Vidaxl магазин

Ако се абонирате за бюлетина им, ще получите отстъпка при първата си онлайн покупка, но и ще сте в течение на всички актуални промоции. Ако е активен код за отстъпка или друго намаление, си струва да се възползвате. Освен това получавате безплатна доставка за България, а през вашия профил можете да следите състоянието на вашата поръчка и друга полезна информация.

4

Vida xl Black Friday

Кодове за отстъпки
Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Черен петък е истински празник на промоциите, когато магазините предлагат на своите клиенти големи отстъпки. Vida xl Black Friday не прави изключение. Това е идеалният момент да закупите нещо, което все отлагате. Подарете си нови мебели, аксесоари и стоки за дома, за готвене, почистване, градинарство, аксесоари за домашни любимци, аксесоари за автомобили, инструменти и други стоки за вас, вашето семейство и дом. Защо не зарадвате не само себе си с нещо ново, но и другите?

5

Vidaxl рейтинг

5.0

Висок рейтинг

Общ рейтинг 13 Потребители
13 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 13x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x