Vidaxl ваучери и кодове за отстъпки

8 проверени кодове за отстъпки и ваучери Vidaxl - юни 2022

__photo
-15%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 15% на градински мебели и оборудване във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 15% на избрани мебели за мебели за градина и аксесоари на подстраница Лятна разпродажба в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът е валиден за продуктите с марка VidaXL. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински столове, маси, комплекти и оборудване.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на градински конструкции във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% при покупка на две градински конструкции на подстраница Разпродажба в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи само за стоки с марката VidaXL. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински мебели.

Повече за отстъпката
-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка до - 10% на градински комплекти във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 5% при покупка на 1 градински комплект и - 10% на два или повече градински комплекта в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът е валиден само за продуктите с марка VidaXL. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински мебели.

Повече за отстъпката
Vidaxl Отстъпка - 10 лв. при абонамент за бюлетин на Vidaxl.bg

Код за отстъпка - 10% при покупка във Vidaxl.bg

-10%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на шалтета за шезлонги във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 10% от цената на избрани шалтета при покупка на шезлонги в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът е валиден само за продукти с марката vidaXL. Няма минимална стойност на поръчката. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино градински мебели.

Повече за отстъпката
-5%
Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 5% на огради във Vidaxl.bg

Получавате отстъпка - 5% при покупка на избрани градински огради и мрежи на стойност над 1000 лв. в онлайн магазин Vidaxl.bg след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи само за продукти от промоционалната страница. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино покривало за градинско оборудване.

Повече за отстъпката
- 10 лв.
Промоция
Vidaxl

Отстъпка - 10 лв. при абонамент за бюлетин на Видахл.бг

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Vidaxl.bg и ще получите от тях 10 лв. отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Минималната стойност на поръчката е 200 лв. Отстъпката важи само за продукти с марка VidaXL.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Vidaxl

Безплатна доставка при покупка във Видахл.бг

При покупка в онлайн магазин Vidaxl.bg получавате безплатна доставка. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Vidaxl
1

Стоки за дома и вашето семейство

Vidaxl магазин е международен онлайн магазин, който е добре познат в редица страни, включително и в България. Той предлага голямо разнообразие от стоки за дома, градината и свободното време. Лесно и удобно ще намерите на едно място от мебели, спортни стоки, детски стоки, през стоки и аксесоари за домашни любимци, детски играчки, чак до инструменти и аксесоари за автомобили и офис материали. Онлайн магазинът се грижи и за любителите на изгодните цени. Може да се възползвате от изгодните им намаления или ще получите отстъпка, като въведете актуален Vida xl промокод.   

2

Имате нужда от ново обзавеждане – на правилното място сте

Така е, в този онлайн магазин ви очаква голямо разнообразие от стоки. За да се ориентирате по-лесно в асортимента му, продуктите са разделени в следните категории:

  • Мебели
  • Дом и градина
  • Хардуер
  • Спортни стоки
  • За домашните любимци
  • Играчки и игри
  • Автомобили и части
  • Бизнес и промишленост
  • Бебета и малки деца
  • Други

Vidaxl онлайн

В днешно време е изключително удобно, ако можем да пазаруваме различни стоки, докато си стоим у дома – без да обикаляме различни магазини. В този онлайн магазин имате тази възможност. Освен широк асортимент за цялото семейство, ще намерите и достъпни цени. Освен редовните намаления, ви очакват и големи отстъпки по време на Vidaxl Black Friday.

Дамите могат да обзаведат своя дом с нови мебели като дивани, маси, столове, шкафове, фотьойли и легла. Или да освежат интериора с нови аксесоари за баня и градината, кухненски принадлежности и съдове, домашни потреби, осветителни тела и още много други. Господата могат да избират между различни инструменти и аксесоари за инструменти, железария и строителни принадлежности, както автоаксесоари. За малките се предлагат играчки и игри, с които да се забавляват у дома и на открито. Не са забравени и домашните любимци – за тях се предлагат легла, къщички, аксесоари и други стоки. Освен това ще намерите различни предложения за спорт и свободно време – велосипеди, падълборди, дюшеци, фитнес уреди и аксесоари, както и много други стоки за спорт, туризъм и отдих на закрито и открито.

3

Лесно и удобно онлайн пазаруване

Лесно ще усетите предимствата при пазаруването от онлайн магазина. Категориите и филтрите ще ви насочат към това, което търсите, а ако не сте сигурни относно избора на конкретен модел или размер, може да се свържете с отдела за обслужване на клиенти, които ще ви съдействат. Редовните отстъпки ще зарадват всички, които обичат изгодното пазаруване. Ако се абонирате за бюлетина им, ще получите отстъпка при първата си онлайн покупка, но и ще сте в течение на всички актуални промоции. Ако е активен код за отстъпка или друго намаление, си струва да се възползвате. Освен това получавате безплатна доставка за България, а през вашия профил можете да следите състоянието на вашата поръчка и друга полезна информация.

Vidaxl магазин
4

Vida xl Black Friday

Кодове за отстъпки
Промоции
Безплатна доставка
Черен петък

Черен петък е истински празник на промоциите, когато магазините предлагат на своите клиенти големи отстъпки. Vida xl Black Friday не прави изключение. Това е идеалният момент да закупите нещо, което все отлагате. Подарете си нови мебели, аксесоари и стоки за дома, за готвене, почистване, градинарство, аксесоари за домашни любимци, аксесоари за автомобили, инструменти и други стоки за вас, вашето семейство и дом. Защо не зарадвате не само себе си с нещо ново, но и другите?

5

Vidaxl рейтинг

5.0

Висок рейтинг

Общ рейтинг 1 Потребители
1 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 1x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x