Модни есенни рокли - облечете се в цветовете на есента

Есенни рокли

Какви есенни рокли са на мода тази година? Докато подготвяте гардероба си за по-хладните есенни дни, определено не трябва да пропускате този вид рокли.

Настъпването на по-хладните есенни дни означава и смяна на дрехите. Късите ръкави се заменят с дълги, а напоследък много от нас посягат към по-топлите якета.

Дами, със сигурност ще се зарадвате, че дори през есента не се налага да се отказвате от любимите си дрехи. Ще ви кажем какви на какъв тип дамски есенни рокли да се спрете, за да се чувствате страхотно и да не ви е студено.

Мислите ли, че е крайно време да си купите нова есенна рокля? Намерете идеалната за вашата фигура рокля на най-добра цена, докато си стоите удобно у дома.

Летни рокли през цялата година

 

Прибрахте ли летните рокли на дъното на гардероба си? Върнете ги обратно. Дори през есента можете да ги носите по няколко различни начина.

Съчетайте по-дебели чорапи или чорапогащници и високи ботуши с нежна рокля на цветя. Накрая добавете топъл пуловер или палто в случай, че е много студено. Ще създадете перфектен външен вид, например за среща.

Как да носим лятна рокля на работа дори през есента? Носете с обикновено яке или сако с тях.

жена с есенни дрехи

 

 

Макси рокля - от глава до пети

 

Ако се спрете на дълга есенна рокля, тя ще ви осигури максимално усещане за топлина. И какво друго е предимството на тази рокля? Нейната универсалност за носене през цялата година. Освен това тя стои добре на всеки тип тяло.

жена с дълга рокля

 

Рокля тип риза

 

Ризата е типична мъжка дреха. Въпреки това тя трайно се е пренесла и в женския гардероб. Една от формите й е точно като рокля.

По-тънките, изработени от по-леки материи, могат да се носят през пролетта и лятото. Зимата и дамска есенна рокля от този тип е издържана в стила на по-дебелите карирани модели.

 

жена с карирана рокля тип риза

 

Топла плетена рокля

 

Ако наистина не знаете какво да облечете, плетената рокля ще премахне всички съмнения. Приятната й материя и дължината й, достигаща поне до коленете, я прави универсално облекло за всеки ден. В нея ще се чувствате комфортно като в памук.

жена с плетена рокля и чадър

Не бива да ви липсват поне 3 чифта есенни обувки в гардероба ви. Мокасини, боти и ботуши над коляното. Ако ги нямате, поправете го, като направите страхотни покупки в онлайн магазина.

Елегантна рокля-сако

 

Днес специален ден ли е, когато трябва да изглеждате още по-добре от обикновено? Играйте на сигурно с елегантни есенни рокли, с горна част тип сако.

По-къси, по-дълги, в комбинация с нисък и висок ток. Те могат да се носят по всякакъв начин и винаги ще бъдете незабравими в тях.

жена с рокля тип сако

 

Есенна рокля – дължина и материя

 

Когато избирате дрехи, определено трябва да дадете предпочитание на по-висококачествени материали. За есента са идеални памук, лен, вълна, кашмир, плат с костюм или трико.

Мислите ли, че цената им е висока? Срещу стойността си получавате наистина висококачествени дрехи, които ще ви предпазят в хладното време и ще издържат няколко сезона.

Есента без съмнение принадлежи към по-студените сезони. Помислете за това, когато избирате дължината на дрехите си. Есенни рокли с дълъг ръкав и по-дълга долна част ще ви осигурят приятна топлина в по-хладното време.

Напластяването също ще ви предпази от зимата. Ето защо по-дебелите чорапи, чорапите до коляното, високите ботуши, но също и пуловерите и палтата трябва да бъдат задължителни елементи в есенния ви гардероб.

жена с дълга рокля на цветя

Ами цветовете? Заложете на традиционни есенни цветове като кафяво, зелено, бордо или оранжево и винаги ще бъдете модерни. Не се страхувайте нито от бялото, нито от червеното. Няма да сгрешите и с малки, по-изпъкващи елементи в тоалета си.

Обичате ли да пазарувате с намаления? Прочетете нашата статия и разберете за страхотни есенни предложения.