Международен ден на детето и идеи за подаръци за всички деца

mezhdunaroden-den-na-deteto

Денят на детето наближава и е време да се огледаш за подходящ подарък. Ако ти липсват идеи, нашият сайт ще ти даде страхотни предложения и оферти.

Всеки родител знае колко трудни моменти има при отглеждането на деца. Хубавите мигове обаче са много повече. Затова често се казва, че да бъдеш родител е най-отговорната, но и най-красива работа в света. Международният ден на детето е перфектният повод да зарадваш любимите си деца и да им покажеш безкрайната си любов.  

Може да закупиш различни подаръци за своите деца - играчки, детски дрешки, мебели за детска стая, козметични продукти, електронни игри и конзоли, спортно оборудване или пътуване. 

 

“Никога не знаем какво е родителска любов, докато сами не станем родители." 

— Хенри Уорд Бийчър 

Искаш ли да знаеш какви са най-добрите предложения за Деня на детето? Разгледай всички оферти на едно място. 

roditel pregrushta malko deteАвтор: Gustavo Fring (Pexels)

 

Играчки за най-малките членове на семейството 

 

Децата под една година не възприемат играчките, както го правят техните по-големи братя и сестри. За тях може да подбереш подходящи играчки, които да подпомогнат тяхното развитие. Може да разгледаш пособия за развиване на двигателните, когнитивните и образователните умения. В тази възрастова група са популярни играчките от дърво и текстил. Може също да допълниш образователната колекция от детски книжки.  

Децата между 1 и 2-годишна възраст са способни да възприемат по-голям брой стимули за сетивата. Подходящи са играчки за подобрение на двигателните умения, които включват конструктори, игри за дърпане и бутане, пъзели с по-големи части.  

При децата на 4 или 5 години харесвани са логическите игри и пособия за развиване на въображението. Може да се продължи развитието на двигателните умения чрез игри за баланс и спортни приспособления. Дървените музикални инструменти или детските кухни са перфектната комбинация от играчки за двигателната активност, но и за полезните когнитивни умения.  

Децата на 6 и 7 години са ориентирани към започване на първи клас. Практичен подарък са образователни играчки за научаване на цифрите и азбуката. Подходящи детски книги са добър подарък за упражнения в четенето и разширяване на речниковия запас. Книги с интересни картинки и работни тетрадки са подходящ и полезен подарък за тази възрастова група.  

Децата до 10-годишна възраст също играят с играчки, макар да ги мислим за вече пораснали. На тези години обаче те могат да споделят желанията и интересите си и дори заедно да изберете най-добрия подарък.  

 

momichence igrae s durveni kubchetaАвтор: Tatiana Syrikova (Pexels)

Нежна грижа за бебето 

 

Ако ти отскоро си родител или имаш близки приятели с ново бебе, може да разгледаш практични подаръци за бебета. Има специални играчки и продукти, изработени за нуждите на най-малките.  

В първите месеци най-голяма нужда от пособия имат самите родители. Може да се обърнеш към шишета, дрешки, залъгалки, чесалки за зъби, козметични продукти, пелени и други. Нещо, за което малко хора се сещат, са пособията за обезопасяване на дома, особено ако в него живеят и по-големи деца.  

Пълно оборудване за майка и дете се открива в онлайн магазина на  BebeMama. Разгледай разнообразните им предложения. 

 

Дрехи за малки и големи 

 

Скъпите дрехи за малки бебета не са добра инвестиция. Препоръчително е да намериш начин да спестиш от парите за дрехи, като използваш нашите оферти.  

За най-малките може да закупиш хубави подаръци от онлайн магазина на CartersCarters. Там ще откриеш дрехи и други вещи с добро качество и на достъпни цени.  

Дрехите за по-големите деца зависят до голяма степен от техните любими анимационни герои. В детските дрехи също има сезонни тенденции, които някои деца обичат да следват. Може да разгледаш предложенията в Abubu за страхотни оферти за любимите деца. 

Нашият съвет: За децата над 12-13-годишна възраст е по-добре да избереш ваучер за любим онлайн магазин, откъдето да изберат най-доброто за себе си.  

momiche se oblicha

Автор: Annushka Ahuja (Pexels)

 

Всичко за детската стая 

 

Стаята на децата се променя заедно с тяхното порастване. Една от най-големите промени идва със започването на училище, тъй като тогава нуждите им рязко се променят. Личното им пространство трябва да бъде адаптирано спрямо новите им образователни потребности. 

Хубаво е да се отдели място за играчките им и ако е нужно, да се намали техния брой. Важно е в стаята да има широка маса или бюро, както и удобен ергономичен стол, подходящ за ръста на детето. Може да допълниш учебното пространство с коркова дъска за бележки или бяла дъска с маркери за водене на записки.  

Към стаята може да се добави по-голям гардероб, да се сменят тапетите и килима, ако искаш малките ученици да усетят промяната в живота си.  

По-големите ученици може да се нуждаят от библиотека, нови рафтове, по-голямо бюро или нов ергономичен офис стол. Пуфовете пък са допълнение, което е любимо на всички.  

Ако нямаш идеи за подобренията в детската стая, попитай детето от какво се нуждае и заедно създайте проект за дизайна. Обновяването на детската стая може да е чудесен подарък за Международния ден на детето. 

studentska staya

Автор: Norbert Levajsics (Unsplash)

 

Технология за училище и забавление 

 

Свободното време е много важно за децата, за да презаредят силите и енергията си и да се насладят на любими занимания. Техните хобита и интереси могат да са разнообразни. Едно от най-предпочитаните занимания за децата обаче са компютърните игри. 

Ако искаш да зарадваш любимите си деца, подари им конзола с помощта на офертите от Digit. Със сигурност ще се зарадват, а ако вече имат конзола, може да ги изненадаш с нов смартфон, безжични слушалки или камера.  

Има някои устройства, които са полезни за различни образователни цели. Лаптоп или таблет ще бъде от голяма помощ на всички ученици. Ако детето има вече остарял модел, може да повишиш продуктивността му с ново по-мощно устройство.  

__bulb
Какъв лаптоп да изберем? Пълен наръчник за най-добрия избор

Настолните компютри бяха отдавна изместени от по-практичните лаптопи. Желаеш ли да научиш как да избереш лаптоп? Ние ще ти помогнем да направиш най-добрия избор.

Ако се чудиш какво устройство да закупиш за по-малките членове на семейството, имаме решение. За тях са подходящи музикални играчки, малки конзоли или детски лаптопи. Така може да им помогнеш да направят първия си контакт с технологията.  

С всички видове електронни устройства трябва да поставиш ясни граници за дневната продължителност на използване. Постави ясни правила - например 1 час компютърни или видео игри, след като са написали домашната си работа и са свършили домашните си задължения.  

maika i sin izpolzvat kompiuturАвтор: Julia M Cameron (Pexels)

Търсиш ли добри оферти за електроника? Ние ги открихме за теб. 

Спортни дейности 

 

Може да се погрижиш за децата си, като ги въведеш в нов спорт или затвърдиш желанието им да се занимават с вече установена спортна дейност. Хубаво е детето да открива удовлетворение в спорта и да посещава тренировките с желание. По този начин то ще може да постигне добри спортни резултати, но и да развие в себе си дисциплина и любов към спорта. Атлетика, гимнастика, футбол, плуване или друг спорт - трябва да откриеш това, което ще бъде най-интересно.

Подарък за Деня на детето може да бъде подходящо спортно оборудване, дрехи или аксесоари.

Ако детето обича да рисува, танцува, пее или свири на иснтрумент, може да го подкрепиш в тези дейност, като откриеш подходящ учител или добра школа, в която да развива талантите си. Заедно с това там детето може да открие нови приятели, с които да споделя творчеството си. Това може да е важна стъпка в живота му, която да му помогне при избора на кариера в бъдеще.  

Хубав подарък за топлите месеци е летен лагер в природата или на морето. По този начин децата ще прекарат време извън дома, ще преживеят приключения и ще открият нови приятели. Ваучер за преживяване спрямо интересите на детето е още един запомнящ се подарък.

 

За децата с приключенски дух може да избереш ваканция или приключение сред природата. Удобно спортно оборудване може да закупиш в Decathlon и така да спестиш пари.  

baleten klasАвтор: cottonbro studio (Pexels)

 

Да прекараш време заедно с любимите си деца 

 

Най-ценният подарък е времето, което прекарваме заедно с близките си. Измисли съвместна дейност с любимите деца, за да се забавлявате заедно в Международния ден на детето.  

Тази година 1. юни се пада в събота и за повечето родители няма ограничения, които да попречат да прекарат време с децата. Може да посетите заедно цирк, зоопарк, филм, музей или друга градска атракция. За тийнейджърите може да организираш по-голямо пътуване в страната или в чужбина.  

 

Не забравяй и туристическата застраховка преди пътуване, за да подсигуриш безопасна и приятна ваканция.  

maika i dushteria opakovat drehi v kufarАвтор: Ivan Samkov (Pexels)

 

__bulb
Туристическа застраховка - изберете най-евтината за вашата почивка

Сключването на туристическа застраховка трябва да бъде част от приготовленията за всяка почивка. Знаете ли как да си я набавите? В нашата статия ще ви посъветваме как да получите най-евтината застраховка за пътуване.

Искаш ли да спестиш пари за семейна почивка? Ще бъде лесно с тези предложения. 

 

Знаеш ли вече каква изненада да подготвиш за децата си за Международния ден на детето? Каквато и да е тя, те ще се зарадват на подаръка и на времето, което прекарват с теб в този специален ден.  

 

promo baner za den na deteto