Lampiisvetlina ваучери и кодове за отстъпки

4 проверени кодове за отстъпки и ваучери Lampiisvetlina - юни 2023

__photo
-5%
Код за отстъпка
Lampiisvetlina

Код за отстъпка - 5% на намалени вентилатори за таван в Lampiisvetlina.bg

Получавате допълнителна отстъпка - 5% при покупка над 300 лв. на вече намалени вентилатори за тавани в онлайн магазин Lampiisvetlina, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът не е валиден в комбинация с други кодове за отстъпка. Използвайте Lampiisvetlina промокод и пазарувайте по-евтино тавански вентилатори.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Lampiisvetlina

Отстъпки на осветителни тела в Lampiisvetlina.bg

В онлайн магазин Lampiisvetlina на подстраница Промоции ще намерите отстъпки на избрани лампи и осветителни тела на промоция. Тази промоция е валидна само за предложената цена на дребно.

Повече за отстъпката
- 20 лв.
Промоция
Lampiisvetlina

Отстъпка - 20 лв. при абонамент за бюлетин в Lampiisvetlina.bg

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Lampiisvetlina и ще получите от тях 20 лв. отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Lampiisvetlina

Безплатна доставка при покупка над 790 лв. в Лампиисветлина.бг

В онлайн магазин Lampiisvetlina получавате безплатна доставка при покупка над 790 лв. Изключенията са посочени в условията на електронния магазин. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката