Международен ден на детето - тези подаръци ще го направят специален

Промоции и промокодове за Деня на детето

След броени дни ще отбележим Международния ден на детето. Измисли ли вече нещо специално за твоето мъниче? Ако все още не си избрал подарък, ето какви са нашите идеи.

Сред едни от приятните задължения на всички родители е подготовката на тържествата и изборът на подаръци за децата за рождени дни и други празници. Един от тези важни дни е Международният ден на детето на 1 юни. Отпразнувай го с хубав подарък за товетео дете. Това е специален ден за тях, но и за теб.

Знаем, че изборът на подаръци не винаги е лесен. Важно е да имаме предвид възрастта на децата. Това, което харесват малките, вероятно няма да подхожда на тийнейджърите.

ТОП категориите включват играчки, детска мода и бебешки продукти, мебели, електроника, пътувания и застраховки. Вижте всички оферти в секция Ден на детето. От какво се интересувате най-много?

смеещи се майка и син

 

Повече от 70 години празнуваме Международния ден на детето

 

Идеята за създаването на този празник възниква по време на Световната конференция по въпросите на детското здраве. Тя се провежда се през 1925 г. в Женева, Швейцария, с участието на представители на различни страни.

В България  празникът започва да се отбелязва на 1 юни от 1949 г. Интересно е, че в някои страни този празник пада на съвсем различна дата.

Въпреки това идеята му остава една и съща за всички – да защитава децата и техните права.

 

„Децата са изключително важни. Те са бъдещето на света.” – Елтън Джон

 

майка и дъщеря играят на пода

 

Отпразнувай подобаващо Деня на детето

 

Какъв би бил празникът, ако заедно с твоите деца не го отпразнуваш със стил? Подготви семейно тържество с украса и лакомства. Разбира се, не забравяй да опаковаш и нещо сладко към подаръка на детето. Можете да намериш добри оферти в категория храни.

Между здравословни алтернативи на сладките лакомства са:

 

__check

лиофилизирани плодове

 

__check

лешников крем

 

__check

малинова каша

 

__check

домашен пудинг

 

__check

плодово пюре

 

__check

пчелен мед

 

__check

зеленчуков чипс

 

деца на тържество

 

Играчки и дрехи за най-малките

 

Имаш бебе? Най-малките не могат да възприемат и оценят подаръците толкова, колкото по-големите деца. Ако все пак искаш да му дадеш нещо, мисли практично. С първите по-големи играчки може да зарадваш дете от 1 година. Особено популярни са тези за развитие на двигателните умения, например дървен пъзел.

Бебетата растат много бързо. Разгледай онлайн магазин Aboutyou.bg и добави дрехи и аксеоари за бебета.

майка с бебе на килим за игра

 

По-големите деца от 3-годишна възраст ще се зарадваш с интерактивни играчки, различни строителни комплекти или с първото им колело без педали. Подходящ подарък са и образователните книги. Избери тези с много илюстрации, които ще привлекат вниманието им.

Различни работни тетрадки или енциклопедии също ще бъдат от полза за тяхното развитие. Избери ги от предложенията в категория книги.

 

майка и син редят пъзел

 

Обновена детска стая

 

Няма еталон как да изглежда идеалната детска стая. Нейният дизайн и стил трябва да отговарят на текущите нужди на детето. Не забравяй, че докато децата растат, може да се наложи да им смените стаята.

Преди всичко едно малко дете се нуждае от достатъчно пространство за игра. За учениците е важно да се раздели пространството на зона за учене и на зоната за игра. В стаята на по-големите ученици и тийнейджъри трябва да преобладава пространството за учене, допълнено с част за развлекателни дейности.

Преди всяка модификация на детската стая обмисли подробно какво и как искате да се промени. Това ще направи целия процес на обновяването по-лесен и бърз.

 

детска стая с книги и играчки

Подходящото осветление е от изключително значение не само в детската стая, но и за целия дом. Добави уют в детката стая с добре подбрани лампи и советителни тела, които ще служат както и учене, така и при игра, като пазарувай по-евтино с отстъпка в профила на онлайн магазин Lampiisvetlina.bg.

Електроника за свободното време

 

Харесва ли ти, или не, телефонът в ръцете на децата не е нещо необичайно в тази модерна епоха. Основната му цел, освен забавление, е да установи контакт с вас – родителите. Искаш ли да им направиш по-добър подарък? Този празник е идеален за това.

Можеш да допълниш функциите на мобилния телефон със смарт часовник за още по-добра комуникация.

Играта на компютърни игри едно от любимите занимания на твоето дете през свободното му време? Тогава можеш да си сигурен, че новата игра ще го направи много щастливо в този ден.

Твоят малък читател ще хареса четеца на книги. Слушалките или детските фотоапарати също са страхотен подарък.

За да бъде покупката на тези устройства още по-изгодна, възползвай се от предложенията от категория техника и електроника.

 

две деца пред лаптоп

 

Споделени преживявания

 

Според нас най-добрият подарък, който можеш да направиш на детето си, е времето, прекарано заедно. Дали ще е разходка в гората, посещение на кино или нещо друго.

 

Знаеш ли, че Международният ден на детето тази година се пада в четвъртък? Това е идеалната възможност да си направите дълъг уикенд. Например, отидете например на къмпинг с каравана или откривайте нови места всеки ден. Има наистина много варианти за пътуване с деца.

__bulb
Туристическа застраховка - изберете най-евтината за вашата почивка

Сключването на туристическа застраховка трябва да бъде част от приготовленията за всяка почивка. Знаете ли как да си я набавите? В нашата статия ще ви посъветваме как да получите най-евтината застраховка за пътуване.

родители с деца на къмпинг

 

Вдъхнови ли се от нашите съвети за избор на подарък? Сигурни сме, че ще измислиш идеален подарък за твоето дете, който ще го зарадва. Усмивката и радостта в очите му определено си заслужават усилията.

 

Промоции и промокодове за Деня на детето