Лятна рокля за сватба – коя да изберете като гост?

летни рокли за сватби предложения

Летните сватби са сред най-предпочитаните. Не само всички младоженци, но и присъстващите гости искат да направят незабравими снимки от този момент. От друга страна, никой не иска да измръзне или да настине.

Същевременно модата се мени непрекъснато. На модните подиуми постоянно се представят нови колекции. Всеки би искал да е в крак с новостите и следва какво е актуално в момента. Това се отнася и за празничните събития, които също се влияят от тенденциите.

Ако сте поканени на лятна сватба и не знаете какво да се обличате, разгледайте с нас тези официални и вечерни рокли, които са актуални в момента. Може да използвате About you код за отстъпка и така със сигурност ще спестите от покупката на нов тоалет за сватба.

 

Дължината е важна

 

При избора на рокля за лятна сватба обърнете внимание на дължината. Въпреки че температурите са високи, не трябва роклята да са много къса. Най-подходящи са тези, които достигат до коленете или малко под тях. Но най-много ще блеснете в дълги сатенени рокли. Те са леки и тънки, така че можете елегантно да избегнете проблема с излишното изпотяване.

Блестящите рокли са също толкова модерни и актуални. Можете да се откроите и с рокли с пайети. Те не са запазени само за зимата. Вие буквално ще засияете сред гостите и ще привлечете всички погледи.

официална рокля за лятна сватба

На сцената излизат и станалите популярни преди няколко години рокли с ресни. Този каубойски стил ще ви гарантира, че ще се чувствате кокетно, но и по-игриво, отколкото в обикновена рокля.

Роклите, изрязани на различни места, също са актуални. Съвременната мода се фокусира върху изрязаните части в облеклото. Изглеждат секси. Ако имате хубав стегнат корем и талия, посегнете към рокля, която изрязана част точно там.

Искате ли да покажете дългите си крака? Носете рокля с цепка, която се простира от бедрата до глезена. Но какъвто и тоалет да изберете, със сигурност ще се зарадвате, ако можете да го закупите по-евтино. Ето защо не пропускайте да използвате в About you промокод при вашата поръчка от онлайн магазина.

 

Обемът също ще изпъкне

 

Представете си фигурката на куклата върху сватбената торта. Тя има огромна бухнала рокля и изглежда като принцеса. Когато отидете на сватба като гост може да изберете обемна лятна официална рокля. Все пак обърнете внимание на цвета й. Не искате да засенчвате булката с бяло, нали?

 

Различни видове сватби и рокли

 

Вече сватбите не се правят само в църквите. Двойките взимат пример от романтични филми и се женят по залез слънце, в градини или на плажа на морето. За всяко от тези церемонии е необходимо подходящо облекло.

Когато сте поканени на сватба в градина, посегнете към цветни шарки. Ще се отличите особено в ярки цветове. Добър пример е жълтата рокля от креп органза.

рокля с пайети

Мислите ли, че така ще излезете от зоната си на комфорт и от модните тенденции? Точно обратното. На празнични събития вече няма да видите рокли без шарки. Освен това ще се почувствате романтично и елегантно в рокля на цветя.

За плажа изберете дрехи от леки материи. Добро решение е и широка рокля с презрамки или с едно голо рамо. Вятърът нежно ще си играе с роклята, което ще ви даде приятно, свежо усещане при неприятно високи температури.

Изборът на рокля за сватба като гост е наистина труден и в някои случаи много скъп. Ето защо си заслужава да се възползвате от предложена в About you отстъпка.