AirTag - 4 практични приложения

Airtag приложения в ежедневието

Той е малък, удобен, струва средно 60 лева и с негова помощ можете да намерите практически всичко. Това малко чудо, наречено AirTag, има много повече полезни функции. Вижте кои са те и как могат да ви помогнат в ежедневието ви.

Bluetooth чипът за локализация Air Tag от Apple ще ви помогне да намерите загубите ключове и други ценности, да намерите местоположението на собственика и да можете да търсите много устройства. Предлагаме ви някои интересни факта, за да извлечете максимума от това малко и удобно устройство.

Какво е AirTag?

 

AirTag е допълнителен аксесоар. Той е проектиран като интелигентна търсачка. Този локатор обаче е много по-интелигентен и по-иновативен. Въпреки че е най-малкото устройство на Apple, много потребители гарантирано ще го харесат. Както много продукти от тази марка, така и  AirTag е изключително практичен и максимално удобен за използване.

Искате ли да пробвате как работи AirTag у дома? Разгледайте предложенията в онлайн магазин Emag.bg, които да свързани с този продукт.

 

Airtag на карта

 

Как работи AirTag?

 

Това малко устройство използва две форми на комуникация. Bluetooth и специален U1 чип. С Bluetooth AirTag поддържа връзка с вашия iPhone. Ако е необходимо, той може да прехвърли местоположението ви към приложението Find My iPhone, използвайки други iPhone. U1 чиповете от своя страна търсят други устройства в близост до тях, те могат да определят разстоянието и посоката им.

 

Намиране на вашите вещи

 

AirTag е проектиран така, че да можете да намерите вещи. Така че, ако губите едни и същи неща всеки ден, това може да бъде полезна помощ. Ето основните вещи, за които можете да го използвате:

- Ключове

- Дистанционни

- AirPody (идеално с калъф)

- Портфейл

- Дамска чанта

- Служителска карта

- Студентска карта

- Лична карта

- Лаптоп

- Телефон (ако имате друго устройство за търсене)

Airtag на жълт iPhone

 

Локализация на хора

 

Децата и домашните любимци често се губят. Само момент на разсейване и не знаеш къде са. Не губете време в търсене. Ако децата ви не са достатъчно големи, за да имат собствен смартфон или не искате вашият домашен любимец да е с чип, заложете на AirTag. Оставете го в ученическата чанта или го закопчейте за каишката на домашния ви любимец.

AirTag е проектиран не само за вашата безопасност, но и за безопасността на вашите деца, домашни любимци или хора с деменция. Хората с болест на Алцхаймер или други форми на деменция постепенно губят способността си да разпознават известни места. Често се лутат и не знаят как да се върнат. Затова поставете Air Tag на място, където сте сигурни, че изгубеният човек ще го вземе със себе си, например към обувката.

В онлайн магазин Zora.bg може да намерите както Airtag устройство, така и аксесоари за него. Вижте какви са предложенията.

Air tag в близост до телефон

 

Защита от кражба

 

Отдавна е факт, че ключалката или аларменото устройство не е достатъчно ефективно средство да прогоните всеки крадец на велосипед или кола. В противен случай класическото оборудване щеше да ни бъде достатъчно, а автомобилите най-вероятно дори нямаше да бъдат крадени.

Осигурете на велосипеда или колата си повече сигурност в неохраняемо време. Ако ви ги откраднат, можете да ги намерите по-лесно. AirTag има държачи с залепващ гръб, така че може да се монтира върху плоски и извити повърхности.

Нашият съвет:

Поставете един AirTag на видимо място, за да подплашите крадците. Залепете втория на по-малко видимо място, за да осигурите на вашата собственост още по-голяма защита.

Airtagна чанта

 

Ваканция трябва да има

 

Случвало ли ви се е авиокомпанията да не може да намери вашия багаж? Намирането на изгубен багаж би било по-лесно с бипкащ ключодържател. Можете също да го използвате, за да следвате траекторията на вашите куфари. Ще можете да организирате по-добре времето си за вземане на летището.

Наред с другите предимства, AirTag също е водоустойчив и работи под вода. Това означава, че на дълбочина от 1 метър може да издържи 30 минути, което е достатъчно, за да намерите изгубеното нещо. Подводното позициониране с това устройство е отличен и практичен трик за всички любители на лятото.