6 нетрадиционни общи подаръци за Св. Валентин

Съвети за подаръци за Св. Валентин

Св. Валентин - един от най-популярните, но и най-отричаните празници, отново наближава. Ако искате да зарадвате не само половинката си, но и вас самите с нещо полезно и необичайно, сме ви подготвили полезни идеи за подаръци за влюбени. Благодарение на тях ще прекарвате заедно приятно време вкъщи и ще укрепите връзката си.

Дрехи за приятни моменти у дома

 

Откакто ни се налага да прекарваме повече време вкъщи, все повече се стараем да си създадем комфорт и уют у дома. Удобните памучни пижами, качественото бельо, чорапите с весели мотиви или топлите халати ще направят лежерните сутрини през уикенда още по-приятни. През деня можете да замените раздърпаните стари пуловери с нови, да си облечете стилни домашни дрехи, а дамите могат да подберат подходящи клинове. Може да потърсите за вашия партньор спортен екип, суитшърт, спортно долнище или тениска като подходящ вариант за  домашни тоалет. Или да намерите еднакви дрехи и комплекти за вас и вашата половинка, с които ще изглеждате страхотно един до друг.

     

 

 

Нещо красиво за дома

 

Сега, когато сте повече вкъщи, е идеалният момент да внесете малки промени, които ще освежат и разнообразят интериора. Не става въпрос да направите основен ремонт и да смените обзавеждането. Достатъчно е само да разместите някои от мебелите, да подмените пердетата, да сложите нов килим или да добавите нова декорация. Може да експериментирате с цветове, материи и материали. Не е нужно да харчите пари, прегледайте забравените и още неизползвани аксесоари, спално бельо или домашен текстил, които стоят в шкафовете, и може да намерите нещо подходящо. Или се опитайте да изработите нещо ръчно самите вие.

    

 

Домашни помощници

 

Колкото време прекарвате в други занимания, толкова по-малко ще сте с любимия човек. Ето защо след хубава вечеря вместо ръчно да миете мръсните чинии, можете да заредите миялната машина да и да гледате заедно с половинката си хубав филм. Обичате да печете хляб и бисквитки? Можете да си купите домашна пекарна, ако все още нямате такава. Или не искате да губите време в чистене? Тогава си вземете робот прахосмукачка. Вместо да пазаруваме класически подаръци за Св. Валентин ние ви даваме съвети за практични подаръци, които ще направят съвместния ви живот по-лесен и приятен.

    

» Нашият съвет: Можете да намерите подаръци за Св. Валентин на по-евтини цени. Посетете нашия раздел за Промоции за Св. Валентин, където ще намерите отстъпки до - 30% в любимите ви онлайн магазини.

 

Аромат за нея и него

 

Това, че стоим повече у дома по чехли и домашни дрехи, не означава, че не може да ухаем приятно. Хубавият аромат може да ви накара да се чувствате специално, дори когато не си подавали носа навън. Парфюмите са традиционни подаръци за 14 февруари, но може да ги разнообразите, като изберете унисекс аромат, който може да използвате и двамата, или да подберете хубав подаръчен комплект. Ако не сте сигурни какъв аромат ще е подходящ за вашата половинка, може да се спрете на ваучер, предлаган от любимите ви онлайн магазини за парфюми. Или символично да поднесете ваучер за подарък, който сами сте изработили. Развихрете въображение, използвайте вашите общи романтични снимки и не забравяйте да добавите няколко романтично послание от сърце.

    

Общи занимания за двойки

 

В последно време ежедневието ни се промени, животът ни забави темпото си и ни остава все повече свободно време. Бордовите и настолни игри са забавен и интересен начин да оползотворите време с половинката. Ето защо сега е моментът да избършете прахта от старите и забравени игри или пък си купете някоя нова. Друго, което може да направите заедно с партньора си, е да слушате хубава аудио книга или албум на любима група. А тези, които предпочитат онлайн заниманията, има огромен избор от компютърни игри, в които можете да се включите двамата или повече хора. Или опитайте нещо по-нетрадиционно, като да рисувате заедно или да започнете уроци по китара или друг музикален инструмент, например. Сега онлайн обученията са много актуални и ви дават възможност да се запишете заедно с половинката си на курс или да следите обучителни видеа.

    

 

Валентински обещания

 

Обилното хранене покрай отминалите празниците, липсата на движение и дневна светлина карат много хора да се чувстват отпаднали и без енергия. Началото на година, обаче, е подходящ момент да започнем нещо ново и да изпълним желаните цели, които сме си поставили. Независимо дали искате да тренирате редовно, да започнете да тичате, да се разхождате дълго, или да промените храненето си, ще е полезно да имате партньор. Когато имате обща цел, ще е по-лесно да я постигнете. Можете да направите на своя партньор нетрадиционен, но полезен подарък за св. Валентин, като го зарадвате със спортна екипировка, дрехи и обувки за тренировки, протеини или хранителни добавки, например.