Отново на училище - но първо пазарувайте разумно и спестете

Ученици отново на училище

Краят на лятото и началото на септември означава само едно - изгодните предложения няма да липсват. Благодарение на нашите промокодове и промоции Отново на училище можете да пазарувате от 15.08. до 11.09. всичко за училището и за свободното време.

Припомняме, че новата учебна година чука на вратата. Може обаче да се радвате, че с настъпването на септември ще има и много неустоими предложения за вас. Няма значение дали сте гимназист, или студент. Този месец можете да закупите всичко необходимо и забавно благодарение на страхотни предложения. И нещо повече - те ще са на страхотни цени.

Мебели, електроника, компютри и лаптопи, всичко за хоби и незабравими летни изживявания. Заслужава си!

Видяхте ли нашите страхотни оферти в категория Отново на училище

ученически стол и бюро

Качествени мебели за удобно учене

 

Знаете ли, че начинът по който седите, докато учите, влияе върху самото учене и резултатите ви? Ето защо е необходимо да изберете бюро и стол едва след като сте ги пробвали в магазина. Но това не означава, че впоследствие не можете да го закупите на много по-добри цени в онлайн магазините.

Столът трябва да е възможно най-удобен за вас като ученик. Когато седите, трябва да докосвате пода с целите стъпала на краката. Масата е подходяща, ако ръцете ви лежат удобно върху нея. Също така, ако осигурява достатъчно място за съхранение на книги, канцеларски материали, лаптоп или дори принтер.

лаптоп на бюро

Как трябва правилно да седите на бюрото?

 

- изправен гръб - в лек наклон напред към масата

- лакти, поставени на масата - за правилно писане в тетрадка и на компютър

- коленете под прав ъгъл - това ще предотврати болката в коленете. Добавете постелка за крака към стола и ще допринесете за по-доброто кръвообращение.

Изберете висококачествено бюро, стол или различни аксесоари. Дори седенето може да допринесе за по-добра концентрация и по-лесно учене. 

Електроника за работа и свободно време

 

Какви аксесоари не трябва да липсват в оборудването ви? Нашият съвет са качествени слушалки. Използвате ги през цялото време! Не само за слушане на музика, по време на пътуване, спорт или почивка, но и за слушане на подкасти и, разбира се, образование.

wifi слушалки

Имате ли нужда от съвет за избор на слушалки? Свържете се с експертите и пазарувайте на страхотни цени.

Можете да избирате от 2 вида слушалки:

1

безжични

 

2

с кабел

В момента слушалките се предлагат в различни цветови комбинации и дизайни. Когато ги купувате, трябва да обърнете внимание на няколко параметъра:

__check

външен вид

 

__check

качество на възпроизвеждане

 

__check

тяхната конструкция

 

 

жена слуша музика със слушалки

Най-важна е висококачествената компютърна техника

 

Като ученик със сигурност ще се съгласите с нас, че лаптопът е може би най-важният елемент в оборудването за училище. Можете лесно да търсите информация с него, да пишете дипломни работи, графично да оформяте или да запазвате бележки от часовете. Това е помощник, без който не можете.
 

Лапроти за училище, висок класкомпютри или лаптопи за по-взискателни потребители и геймъри. Всички те са най-добрият начин за повишаване на ефективността и продуктивността в работата и ученето. Купете ги още по-евтино!

лаптоп за ученици

 

Лаптоп за гимназист

 

Ако сте гимназист, използвате лаптоп малко по-малко от студентите. Въпреки че те са вашето второстепенно оборудване, имате нужда от мощен компютър. Ще ви помогне бързо да намерите информация за уроците или да напишете домашна работа.

В този случай ви препоръчваме да изберете лаптоп с минимален диагонал 10-12 инча. С по-малък екран рискувате да повредите очите си, когато разглеждате уебсайтове.

Нашият съвет: Всеки ученик, включително и вие, може да използва охлаждаща подложка. В допълнение към охлаждането, тя също така предотвратява запушването на охладителните отвори. Изберете от разнообразие от разновидности на наистина фантастични цени.

Лаптоп за студент

 

Вече сте в университета? Определено ще оцените лаптоп с дълъг живот на батерията. По време на целодневна употреба се нуждаете от висококачествена разделителна способност и много функции.

Идеално е да посегнете към един от тези 2 вида:

- обикновен лаптоп (офис, студент) – средната му производителност е достатъчна и е универсално решение,

- бизнес лаптоп - ще бъдете доволни от неговата висока производителност, висококачествена обработка и живот на батерията дори при по-натоварваща работа.

Можете да използвате ексклузивни оферти при закупуване на компютри и офис консумативи. С използването на ваучери и кодове за отстъпки на лаптопи и аксесоари можете да ги закупите по-евтино.

ученик работи на лаптоп

Всичко за вашето хоби

 

Свободното време е незаменима част от дните ви. За вас е изключително важно да си дадете почивка от обичайните си задължения и да се заредите с енергия.

Вашето хоби е спорт? Ако го упражнявате рано сутрин, това ще даде  добро и успешно начало на деня ви.

Къде можете да намерите функционални дрехи, спортно оборудване и всичко необходимо за спорт и свободно време? Използвайте тази връзка, за да пазарувате, преди да е станало твърде късно.

мъж бяга за здраве

 

Незабравими летни изживявания

 

Нямахте време за много преживявания през първата половина на сезона на летни почивки? Време е да променим това. Все пак летните приключения са най-важни през лятото.

Впуснете се в нови летни приключения в нови удобни обувки. Пазарувайте за по-изгодно, купете най-добрите модели маратонки на страхотни цени.

мъж пътешества

С изгодно пазаруване връщането ви в училище да бъде скучно и безинтересно. Възползвайте се от уникалните предложения и спестете. Това ще бъде приятен завършек на страхотното ви лято.