__bg_womens2

Не пропускайте нито една ексклузивна онлайн промоция

Абонирайте се за бюлетина ни и първи ще получавате ексклузивни кодове за отстъпки

20 изненади за най-добрите коледни покупки! Намерете най-изгодните ваучери за отстъпка от любимите си онлайн магазини точно тук.

20 изненади за най-доброто коледно пазаруване!! Тук ще намерите най-добрите кодове за отстъпки от любимите ви онлайн магазини.

 

Използвайте нашия Адвент календар и купете страхотни подаръци за Коледа

 

Усещате ли вече уханието на елхови иглички, сармички  или джинджифилови сладки? Точно така, Коледните празници наближава. А с тях е време за пазаруване. Ако не знаете какво да купите за Коледа, нашият Адвент календар със сигурност ще ви помогне. Тази година е пълно с прозорчета, под които се крият мега ваучери за отстъпки и промокодове, благодарение на които можете да закупите коледни подаръци много по-изгодно. Все още нямате вдъхновение? Няма проблем, защото нашият календар предлага и страхотни идеи за подарък за мъж, жени и за деца.

 

Какъв подарък за Коледа?

 

Не  познаваме човек, който да не обича изненадите и оригиналните подаръци за Коледа. Все пак във всеки от нас се крие дете, нали? И по тази причина се ражда традицията на адвент календарите. Благодарение на отварянето на прозорчетата с шоколадови лакомства за децата чакането до Коледа е по-приятно. Но какво да кажем за нас, възрастните?

Имаме предложение и за вас. Предколедно сме ви подготвили 20 изненади за най-изгодното коледно пазаруване. Всеки ден разкриваме по едно прозорче, под което ще се скрие ексклузивна промоция или код за отстъпка за вашите любими онлайн магазини. Кои ще са те?

Все още няма да ви разкриваме това - защото иначе нямаше да е изненада. Засега само ще ви кажем, че ще се предлагат най-добрите ваучери и кодове за отстъпки, които се надяваме да ви вдъхновят да купувате страхотни подаръци. Възползвайте се от намаленията на дрехи, обувки, бижута и часовници, техника, електроника и храни и купете евтини коледни подаръци например за родители. В офертата може да откриете и страхотна идея за подаръци за мъже или, обратно, подаръци за жени. Разбира се, менюто включва и коледни подаръци за децата.

Внимание, отстъпките ще бъдат ограничени във времето, така че следете страницата ни всеки ден или ни оставете своя имейл адрес и ние ще ви изпращаме информация за текущата отстъпка всеки ден. Коледното пазаруване вече не трябва да ви плаши. Подарък за баба, дядо, мама, татко, гадже, приятел или приятелка вече няма да бъде грижа за семейния бюджет.

 

 Част от историята

 

Знаете ли, че традицията на адвент календарите датира от 19 век? Момчето Герхард имал изобретателна майка. В началото на декември тя му приготвила картонена кутия, на която закрепила 24 бонбона. Момчето имало право да яде само по един бонбон всеки ден. Като възрастен Герхард възражда тази идея под формата на първия печатен календар. Първата част има 24 кутийки, които съдържали стихове, а от втората част децата изрязвали картинки, които след това залепвали в кутиите.

Традицията на адвент календарите се разпространи много бързо, например календарите с шоколадови бонбони са изключително популярни. Между другото, вие също ли понякога не издържате и ядете шоколадовите бонбони преди Коледа? ;-)