Влезте в новия сезон със стил: Отстъпки до - 40%

Есенни промоции с отстъпки до - 40%

Съжалявате ли, че лятото свършва? Недейте. Имате поне една причина да очаквате с нетърпение предстоящата есен и това е есенният фестивал на отстъпките.

Есента е свързана с ново начало не само за учениците. Дори и да не ходите вече на училище, това може да е време да започнете нещо ново - да ремонтирате дома си, да си създадете перфектния гардероб или да си купите нещо, за което сте мечтали.

Подготвили сме за вас отстъпки чак до 40%. Благодарение на кодовете за отстъпки и промоции вече можете да закупите дрехи, обувки, козметика, парфюми, бижута, часовници или мебели и аксесоари за дома по-евтино. Можете да намерите всички ваучери за отстъпки в раздела с Есенни намаления. Започваме на 20 септември и отстъпките ще важат чак до 10 октомври.

 

Модни тенденции 2021

 

Отново е време, когато трябва да сменим летните дрехи с пуловери и да обуем боти вместо сандали. Независимо дали искате да се поглезите с една мечтана покупка или трябва напълно да обновите гардероба си и да го подготвите за новия сезон, вие сте на правилното място. Ще ви разкажем какво ще бъде на мода тази есен, а също и къде ще получите най-изгодните предложения.

 

Неочаквани цветове

С настъпващата есен обикновено прибираме всички светли и пастелни нюанси на дъното на шкафа и вместо това посягаме към бордо, черно или тъмносиньо. Изненадващо обаче тази есен ще бъде изпъстрена с цветове. Модните дизайнери са включили жълто, оранжево, розово или лилаво в своите есенно-зимни колекции. Ако искате, можете да комбинирате няколко силни нюанса, но можете да постигнете и перфектния ефект, като добавите цветни акценти под формата само на един детайл или аксесоар. В допълнение към богатите цветове, кафявото доминира и в есенните колекции. Вдъхновете се от тоалетите от модните подиуми и се облечете от главата до петите в различни нюанси на кафяво. За да не изглежда тоалетът скучен, комбинирайте различни материали като коприна, памук, кожа или велур. Можете да поставите най-стилните цветни модни находки на ненадминати цени в Aboutyou.bg и Modivo.bg.

 

Свободни дънки

Добра новина за всички любители на комфорта - друга голяма тенденция тази есен са свободните дънки. Комбинирайте ги с дълга жилетка или скъсено яке. Те изглеждат страхотно с боти до глезена и маратонки.

 

Устойчива мода

Напоследък темата устойчива мода все по-често излиза на преден план. Ако не сте безразлични към околната среда и в същото време копнеете за оригинални модни находки от качествени материали, разгледайте онлайн магазините, където ще намерите устойчива мода на справедливи цени.

 

Плетива

Модата на плетените жилетки изживява разцвет тази година. Носете ги самостоятелно върху ризи или рокли. Не само жилетки, но и плетени есенни рокли и пуловери преживяват бум. Те са нещо, към което ще се връщате всяка година. Можете да си купите меки плетени дрехи, които ще ви стоплят в града и в планината във Factcool.bg.

 

Комбинация от дизайнерски и достъпни модели

Създайте оригинален стил, като комбинирате по-скъпи, класически модели със свежи нови тенденции. Можете да намерите балансирано съотношение на първокласни и по-достъпни марки в Answear.bg и Bibloo.bg.

 

Перфектно бельо

Всяко стилно облекло започва с перфектно бельо. Ако все още не сте сигурни за размера на бельото си, посетете Astratex.bg, където можете да разберете правилния си размер и веднага да изберете нещо ново за вашата колекция. И не забравяйте да добавите към кошницата чорапи и чорапогащници, които ще носите към есенни рокли и поли.

 

Кажете „да“ на редовните упражнения

Защо есента е идеалното време за упражнения? Живакът на термометъра вече не се изкачва толкова високо, така че можете да спортувате навън без риск от топлинен удар. Освен това, ако започнете сега, ще получите огромна преднина и ще бъдете в отлична форма следващото лято. Вземете стилни спортни екипи, които изглеждат толкова добре, че ще искате да ги носите дори когато не се отправяте към фитнес залата. Можете също да намерите нещо подходящо в Sportisimo.bg и Nike.com.

 

Есенни обувки

Подарете си за новия сезон нови обувки, в които ще преодолеете всякакви препятствия. Ако трябва да добавите няколко сантиметра към височината си, определено ще останете доволни от новината, че обувките на платформа се завръщат на мода. Ако предпочитате комфорт, можете да посегнете към удобни, свободни боти или ботуши, които ще бъдат идеалният спътник при пътуване през уикенда и по пътя за работа. Ако обичате стила, вземете един чифт стилни оксфордки, които изглеждат добре с дънки и плисирана пола. Къде можете да закупите нови обувки на най-добрите цени? Посетете Obuvki.bg, Kalapod.bg и Ccc.eu и направете уверена крачка в новия сезон.

 

Дрехи за кучета

Вече сте облечени от главата до петите, но какво ще кажете за вашия четириног приятел? Подарете на домашните си любимци стилни есенни тоалети за сухи дни или лакомства.

 

Козметика и парфюми

 

Хидратирайте кожата си подходящи кремове за лице и маски за лице, които ще я предпазят от есенните промени във времето. Или се насладете на нов грим, сенки за очи или лак за нокти. Есента също е идеалното време за избор на нов парфюм. Свежите летни аромати се заменят с по-изразени дървесни, ориенталски аромати с нотка на джинджифил или ванилия. Можете да намерите голям избор от дермо и декоративна козметика и дамски и мъжки парфюми на ниски цени в Notino.bg и Parfimo.bg.

 

Бижута

 

Правилно подбраните бижута могат да отличат дори най-незабележимия тоалет. Този сезон атрактивните бижута отново са на мода. Обеците се много дълги и в различни цветове. Тази есен гривните и герданите с висулки също отново са тренди. Фините пръстени са заменени от масивни, актуално е да носят се и няколко пръстена на един пръст. Ако сте купили златна верижка през миналия сезон, не се колебайте да я извадите отново и да я сложите на врата си. 

Часовници

 

Големите и атрактивни часовници също ще са на мода този сезон. Предпочитате луксозни, класически или спортни часовници? В Brasty.bg ще намерите редица модели от всеки тип, които са подходящи за работа и отдих.

 

Обзавеждане на дома

 

Вдъхнете нов живот не само в гардероба си, но и в дома си. Какви са тенденциите в обзавеждането през този сезон?

 

Уют вкъщи

Когато навън стане студено, прекарваме по-голямата част от времето си у дома и искаме да се чувстваме уютно там. Най-лесният начин да постигнете това е да добавите материи - стилни килими, елегантни завеси, меки възглавници или топли одеяла. Няколко правилно подбрани аксесоара могат да направят цялата стая уютна. Ако искате да придадете шик в дома си, комбинирайте различни текстури при декорирането. Комбинация от по-светли и по-тъмни нюанси на един цвят също изглежда страхотно. Аксесоарите за дома, благодарение на които няма да искате да напуснете къщата, ви очакват във Vivre.bg и Dormeo.

 

Хоумофис

Много от нас вече работят основно от вкъщи и съответно е необходимо да приспособят жилищата си за това. Ако нямате възможност да отделите стая за кабинета, можете да си направите работен кът в хола или в спалнята и да го отделите оптично от останалата част от стаята. В момента преградни стени са много популярни. Работната зона не може без подходящо осветление. Вече можете да си купите лампи, както и подходящи офис бюра, офис столове, рафтове, кутии за съхранение и друго обзавеждане за домашния офис в Emag.bg.

 

Необичайна комбинация от цветове

Тазгодишните цветове включват сиво и жълто. Тези нюанси работят перфектно индивидуално и заедно. В допълнение към тях, в момента има земни цветове, които са идеални за есенния интериор.

 

Мисли зелено

Търсите ново бюро или шкаф? Обновете старите си мебели или се опитайте да разгледате мебелните базари, където често се крият неочаквани съкровища, на които им липсва само нова боя, за да изглеждат като нови. Естествените материали, като дърво, ратан и лен, отново излизат на преден план. Ако трябваше да изберем само един материал, който е перфектен синоним за уютен живот, това несъмнено би било дърво.

 

Мрамор

Популярна тенденция, която изглежда страхотно на кухненския плот, на пода или в банята. Вместо истински мрамор, можете да изберете имитация на мрамор, която сега е с отлично качество и неразличимо от истинското.

 

Природа у дом

Бърз и лесен трик, за да направите жилището си още по-уютно. Сложете растения във стаите. Те не само изглеждат добре, но също така намаляват стреса, подпомагат концентрацията, пречистват въздуха и подобряват настроението.

 

Какво да направите тази есен?

__check

наемете вила в планината за уикенда

__check

опитайте печени кестени

__check

организирайте филмов маратон

__check

изпечете си чушки и ябълковия пай с канела

__check

отидете на преход

__check

изплетете си шала или шапката

__check

прочетете вълнуващата книга

__check

направете си сами свещ