Как да носим широк панталон? Ето идеи за облекло за различни поводи

11.06.2024 Radina Онлайн пазаруване Споделете

Широките панталони са много популярни през последните няколко модни сезона. В тази статия ще разгледаме как да носим широк панталон спрямо актуалните тенденции.

Панталоните с широки крачоли се радват на популярност, тъй като са удобни и могат да се комбинират по много начини. С тях лесно може да се създаде страхотна визия за всякакви поводи. Голямо предимство е, че тяхната кройка подхожда на различни фигури, така че са подходящи за високи и ниски дами, както и слаби или с извивки. Ако и ти се интересуваш от модните тенденции и търсиш идеи за облекло с широки панталони, прочети, за да разбереш как. 

Голям избор от широки панталони може да намериш и в Answear – един от най-популярните онлайн магазини. 

__bulb
Модни тенденции 2024: Съвети как да се обличаш стилно през цялата година

Търсиш ли вдъхновение за модерни дрехи и тоалети за цялата година? В тази статия ще откриеш важните модни тенденции за 2024 година и как да се облечеш според тях.

Как да избереш широки панталони 

 

Пазаруването на дрехи не винаги е лесно и бързо и може дори да загубиш времето си, ако не знаеш как да избереш добри панталони. Ние ще ти помогнем да познаваш основните характеристики на широките панталони и да направиш най-добрия избор за себе си. 

На първо място, обърни внимание на дължината. За широки панталони е препоръчително дължината им да стига под глезена, но да не преминава петите. Хубаво е да пробваме панталоните със и без обувки, за да открием перфектната дължина. Ако са по-дълги, лесно ще се намърсят, а пък по-късите модели оптически скъсяват крака и фигурата. Второто важно нещо е ширината на крачола. За хубава визия трябва да стига най-много до върха на обувката. 

Кройка на широк панталон 

 

Има няколко различни кройки широки дамски панталони, които се различават една от друга по дължина, кройка и стил. Най-популярните модели включват: 

__check

Тип палацо – изработени са от тънък плат и са еднакво широки по цялата дължина. 

__check

Кюлоти – това са по-къси широки панталони, които стигат до под коленете. 

__check

Клеш – тесни в ханша, но се разширяват под коленете. Най-често се откриват под формата на дънки. 

__check

Тип банан – панталоните в тази кройка са по-широки при бедрата и стеснени към глезените. 

__check

Paper bag – особено популярни; имат висока талия и връзка или лента, която действа като колан. 

Имаме няколко топ предложения, на които не бива да отказваш. Вдъхнови се с нашите оферти за намаления в най-добрите онлайн магазини. 

Материи за широки панталони 

 

Изборът на правилната материя за панталон зависи от сезона и метеорологичните условия, но и твоите предпочитания за комфорт и визия. Може да избираш от няколко вида материи. 

__check

Ленът осигурява най-голям комфорт през горещите летни дни. Тази естествена материя позволява на тялото да диша и не запарва.  

__check

Памукът е изключително мека и деликатна материя. Позволява на кожата да диша, абсорбира добре влагата и се характеризира с лесна грижа. 

__check

Коприната не само изглежда елегантно, но е и много приятна на допир. Панталоните от този материал са идеални за специални поводи. 

__check

Вълната е чудесен избор, когато става дума за панталон за есента и зимата. През студените дни вълненият широк панталон ще осигури топлина, комфорт и елегантност.  

Изборът на цветове за широки панталони също е голям. Може да избереш неутрални цветове като черно, кафяво, бежово или сиво, а може и да заложиш на ярък акцентен цвят като жълто, зелено или оранжево. Има широки панталони с различни десени и може да избереш райета, на цветя, на точки и още много други. 

zhena v rozov shirok pantalon i byala bluzaОт Мехмет ДЕМИР (Pexels)

В нашия уебсайт може да намериш категория с евтини дрехи от най-големите онлайн магазини. Събрали сме топ предложение на едно място, за да спестиш време и пари. 

Как да носим широки панталони 

 

Широките панталони са универсална дреха, която може да се носи през всеки сезон. Достатъчно е да ги комбинираш правилно с други дрехи, за да са подходящи за работа, за свободното време и дори за важни поводи. В следващите редове сме подготвили няколко съвета за модерна визия и идеи за облекло. 

Как да носим широки панталони на работа? 

 

Ако искаш да изглеждаш добре на работното място, можеш спокойно да заложиш на широките панталони. С тях ще изглеждаш елегантно всеки ден, тъй като предлагат много възможности за комбиниране и стилизиране.  

__check

Допълни белите ленени широки панталони с блуза в неутрален цвят и добави бяло или светло сако. Обувки в цвета на блузата ще завършат перфектно тоалета. 

__check

Няма да сбъркаш, ако заложиш на сив памучен панталон и блуза или риза в приятен пастелен цвят. Деликатни аксесоари могат да завършат облеклото, без да го утежняват. Неутрални обувки като балеринки ще осигурят комфорт и ще се съчетаят отлично с панталона.  

__check

Черен широк панталон с риза в дързък ярък цвят ще впечатли колегите и ще ти придаде увереност да се справиш с всяка работна трудност. При този тоалет може да заложиш и на по-смели бижута. 

__check

Широки панталони с нежна шарка, бяла блуза, кафяви мокасини и тънки златни бижута за елегантност и женственост. 

__check

Широк панталон в кремав цвят в комбинация с копринена блуза е добра комбинация, а перлените аксесоари са чудесен завършек.  

__bulb
Как да изберем слънчеви очила и къде да ги откриеш?

Как да изберем слънчеви очила, които да са ефективни, но и качествени? Ще научиш всички важни характеристики на важния аксесоар в тази статия.

Ежедневно облекло за свободното време с широк панталонн 

 

Не се страхувай да развихриш въображението си, като комбинираш различни дрехи и елементи през свободното време. Ето нашите съвети и идеи за облекло с широк панталон

__check

Комбинирай дънков широк панталон със семпла тениска и дънково яке. Към тях просто добави удобни маратонки. 

__check

Кроп топ в бяло с черни ленени панталони се комбинира перфектно с ниски кецове.  

__check

Памучни панталони с флорален десен са свеж избор и се комбинират с обикновен бял или черен потник. Към това лятно облекло можеш да добавиш сандали на платформа или равни отворени обувки. 

__check

Белият широк панталон се усеща много ефирно и слънчево, когато е в компанията на еспадрили и сламена чанта. 

__check

Спортна визия може да създадеш като комбинираш черни широки панталони с голям суичър с качулка и по-обемни маратонки. Аксесоари като раница, слънчеви очила и шапка могат да завършат тази визия.  

zhena s shiroki sivi pantaloni i sandali na tokАвтор: Даниел Дуарте (Pexels)

Почисти ли шкафа си за обувки и изхвърли ли старите чифтове? Избери нови обувки от най-актуалните модели и допълни гардероба с най-новите колекции. 

Широки панталони за важни поводи 

 

Искаш ли да изглеждаш наистина уникално на едно изключително събитие? Без значение дали ще ходиш на сватба или купон, винаги можеш да заложиш на широките панталони. Ако не може да си представиш как да ги съчетаеш, може да последваш нашите съвети. 

__check

Копринен панталон в бордо, допълнен от черна блуза, сандали на ток и златни бижута. 

__check

Черен широк панталон с лъскав сребърен потник, черни сандали на висок ток, дискретна гривна, верижка и други аксесоари. 

__check

Копринен панталон в ярко зелено с черен потник без презрамки, черно сако и обувки на ток. Комбинира се добре със златни бижута и малка черна чанта.  

__check

Светлорозов широк панталон с дантелена блуза е елегантен и нежен избор. Допълни го с леки обувки, фини бижута и малка чанта. 

__check

Копринен бял широк панталон с черна блуза с асиметрична кройка, сребристи сандали на висок ток, смели сребърни бижута и чанта в черно. 

Широките панталони с десен също могат да са подходящи за важни поводи, но при тях трябва да сме внимателни с комбинациите и да избягваме тежките бижута.  

__bulb
Как да изберем слънчеви очила и къде да ги откриеш?

Как да изберем слънчеви очила, които да са ефективни, но и качествени? Ще научиш всички важни характеристики на важния аксесоар в тази статия.

Както видяхме, може да създадеш елегантен или лежерен тоалет с помощта на широки панталони. Купи си чифт широки панталони и ще се влюбиш в гъвкавостта им за комбинации с други дрехи. Те са стилна инвестиция, която добавя комфорт и вкус към всяко облекло.