__search
ФИЛТРИРАНЕ Магазини Вид Отстъпки

ТОП 1. Modivo Код за отстъпка - 20% на намалени дрехи и аксесоари в Modivo.bg Код за отстъпка
Modivo

Код за отстъпка - 20% на избрани дрехи и аксесоари в Modivo.bg

Получавате отстъпка - 20% при покупки над 179 лв. на избрани дрехи, обувки и аксесоари на страница Modivo Days в онлайн магазин Modivo, след като въведете кода за отстъпка в пазарската количка. Използвайте в Modivo промокод и купете по-евтино мъжки, детски и дамски дрехи, чанти и аксесоари.

Повече за отстъпката...
ТОП 2. Obuvki.bg Код за отстъпка - 20% на обувки и аксесоари в Obuvki.bg Код за отстъпка
Obuvki.bg

Код за отстъпка - 20% пролетни намаления на обувки и аксесоари в Obuvki.bg

Получавате - 20% отстъпка при покупка над 159 лв. на избрани обувки, чанти и модни аксесоари на страница Пролетни намаления в онлайн магазин Obuvki.bg, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте промокод Obuvki.bg и купете по-евтино мъжки, детски и дамски обувки, чанти и модни аксесоари.

Повече за отстъпката...
ТОП 3. Philips Код за отстъпка - 15% на продукти на редовна цена във Philips-eshop.bg Код за отстъпка
Philips

Код за отстъпка - 15% на продукти на редовна цена във Philips-eshop.bg

Получавате - 15% отстъпка при покупка на непреоценени продукти в онлайн магазин Philips, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте промокод Филипс и купете по-евтино продукти и уреди за лична грижа и красота.

Повече за отстъпката... Само при нас
ТОП 4. Скай Оптик Код за отстъпка - допълнителни 10% Код за отстъпка
Скай Оптик

Код за отстъпка - 10% допълнително на слънчеви очила и диоптрични рамки

Получавате допълнително 10% отстъпка на слънчеви очила и диоптрични рамки в Скай Оптик.

Повече за отстъпката... Само при нас
ТОП 5. Vidaxl Код за отстъпка - 5% на огради във Vidaxl.bg Код за отстъпка
Vidaxl

Код за отстъпка - 10% на стоки за дома и градината във Vidaxl.bg

Отстъпката от - 10% важи при покупка на избрани стоки в онлайн магазин Vidaxl.bg, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът се прилага автоматично в кошницата и е валиден само за продуктите, видими на страницата с оферти, които се обновяват. Използвайте Vidaxl промокод и пазарувайте по-евтино мебели и аксесоари за дома.

Повече за отстъпката...
ModenMag 5% отстъпка за всички ненамалени продукти Код за отстъпка
ModenMag

Код за отстъпка - 5% на всички ненамалени продукти в Modenmag.com

Получавате - 5% отстъпка на всички ненамалени продукти в онлайн магазин ModenMag, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница.

Повече за отстъпката... Само при нас
Flip.bg Код за отстъпка - 25 лв. на телефони във Flip.bg Код за отстъпка
Flip.bg

Код за отстъпка - 25 лв. на телефони във Flip.bg

Получавате отстъпка - 25 лв. при покупка на мобилни телефони в онлайн магазин Flip, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за намалени и ненамалени продукти. Използвайте Flip промокод и купете по-евтино смартфони.

Повече за отстъпката... Само при нас
Answear Отстъпки до - 55% на детски дрехи и обувки в Answear.bg Промоция
Answear

Отстъпки до - 50% на дрехи и обувки в Answear.bg

В онлайн магазин Answear при покупка на минимум 2 продукта получавате до - 50% отстъпки и до - 30% отстъпки на нови модели от избрани мъжки, детски и дамски дрехи, обувки, чанти и модни аксесоари на страница Mid Season Sale. Отстъпката автоматично ще се начисли в пазарската количка.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
JAR Computers Безплатна доставка при покупка над 100 лв. в Jarcomputers.com Промоция
Jar computers

Промоция на електроника и аксесоари за компютри в Jarcomputers.com

В онлайн магазин Jar Computers ще намерите отстъпки на избрана електроника, компютърни компоненти, аксесоари и периферия.

Повече за отстъпката...
__heart_grey ПОКАЖИ
Myprotein Код за отстъпка - 30% на всичко в Myprotein.bg Код за отстъпка
Myprotein

Код за отстъпка - 35% на спортни храни и стоки в Myprotein.bg

Отстъпката от - 35% важи при покупка на избрани стоки в онлайн магазин Myprotein, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът не важи за ексклузивни продукти и за вече намалени продукти. Максималната отстъпка е 500 лв. Използвайте Myprotein промокод и купете по-евтино витамини, протеини и хранителни добавки.

Повече за отстъпката...
Electronic star Код за отстъпка - 55% допълнително на избрани стоки в Electronic-star.bg Код за отстъпка
Electronic star

Код за отстъпка - 25% екстра на уреди и стоки в Electronic-star.bg

Получавате допълнителна - 25% отстъпка при покупка на избрани продукти, маркирани с етикет, в онлайн магазин Electronic star, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Electronic star промокод и купете по-евтино кухненски, домакински уреди, електроника, стоки за дома и градината.

Повече за отстъпката...
Zoot Код за отстъпка - 30% екстра на Gap дрехи и обувки в Zoot.bg Код за отстъпка
Zoot

Код за отстъпка - 25% екстра на дрехи и обувки в Zoot.bg

Получавате допълнителна - 25% отстъпка при покупка на избрани дрехи, обувки и аксесоари в онлайн магазин Zoot, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи за намалени и ненамалени продукти от селекцията. Използвайте Zoot промокод и пазарувайте по-евтино мъжки, дамски и детски дрехи, обувки и аксесоари.

Повече за отстъпката...
House Код за отстъпка - 20% на мъжки суитшърти и обувки в Housebrand.com Код за отстъпка
House

Код за отстъпка - 25% на дрехи и обувки в Housebrand.com

Получавате - 25% отстъпка при покупка над 40 лв. на избрани мъжки и дамски дрехи, обувки и аксесоари на страница Perfect Deals в онлайн магазин House, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Кодът важи само за онлайн магазина и за продукти, отбелязани с етикет с код. Използвайте промокод House и купете по-евтино мъжко и дамско облекло.

Повече за отстъпката...
Emag Код за отстъпка до - 15% на големи уреди Candy и Haier в Emag.bg Код за отстъпка
Emag

Код за отстъпка до - 15% на уреди и електроника в Emag.bg

Получавате до - 15% отстъпки при покупка на минимум 2 продукти от избрани телевизори, електроуреди и електроника на страница Обнови дома в онлайн магазин Emag, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Промокодът е валиден до посочения период или до изчерпване на количествата и не важи за разопаковани продукти и не се комбинира с други ваучери. Използвайте ваучер за отстъпка Емаг и купете по-евтино кухненски и домакински уреди, телевизори, компютърна техника техника и електроника.

Повече за отстъпката...
Barzgumve Black Friday код за отстъпка - 10% на на зимни и всесезонни гуми Goodyear Код за отстъпка
Barzgumve

Код за отстъпка - 10% на летни и всесезонни гуми Uniroyal в Barzgumve.com

Получавате отстъпка - 10% на избрани летни и всесезонни автомобилни гуми Uniroyal в онлайн магазин Barzgumve, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Barzgumve промокод и купете по-евтино летни гуми за автомобили.

Повече за отстъпката...
Rea Код за отстъпка - 5% при покупка в Bania-rea.bg Код за отстъпка
Rea

Код за отстъпка - 5% при покупка в Bania-rea.bg

Получавате - 5% при покупка в онлайн магазин Rea, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Rea промокод и купете по-евтино санитария и аксесоари за баня и кухня.

Повече за отстъпката...
Dushove.bg Отстъпки до - 40% на душове за баня в Dushove.bg Код за отстъпка
Dushove.bg

Код за отстъпка - 3% на душове и аксесоари за баня в Dushove.bg

Получавате - 3% отстъпка при покупка в онлайн магазин Dushove, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Dushove.bg промокод и купете по-евтино душ комплекти, душ системи, смесители, водоспестяващи душове и аксесоари за баня.

Повече за отстъпката...
Avtochastionline24 Отстъпки до - 28% на автомобилни гуми в Avtochastionline24.bg Код за отстъпка
Avtochastionline24

Код за отстъпка - 2% при покупка в Avtochastionline24.bg

Получавате - 2% отстъпка при покупка на всичко в онлайн магазин Avtochastionline24, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Avtochastionline24 промокод и купете по-евтино автомобилни гуми, авточасти, части за мотори, автокозметика и аксесоари.

Повече за отстъпката...
Autodoc Отстъпки до - 28% на автомобилни гуми в Autodoc.bg Код за отстъпка
Autodoc

Код за отстъпка - 2% при покупка в Autodoc.bg

Получавате - 2% отстъпка при покупка на всичко в онлайн магазин Autodoc, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте промокод и купете по-евтино автомобилни гуми, мото и авточасти, инструменти и консумативи.

Повече за отстъпката...
Код за отстъпка
Mania

Код за отстъпка за още - 20 лв. отстъпка при покупка над 120 лв.

Получавате допълнителна отстъпка от 20 лв. при поръка за или над 120 лв. в онлайн магазин Mania.bg, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Условия на промоцията тук: https://mania.bg/page/kupliobg

Повече за отстъпката... Само при нас

Пролетни намаления - какво представляват те?

И вие ли очаквате с нетърпение първите слънчеви лъчи, които началото на пролетта носи със себе си? Хубавото време обаче не е единственото, на което можете да се насладите през този период. Провеждат се и различни пролетни промоции. Да, правилно прочетохте, изгодните предложения не са изключение и през този сезон. Те се организират всяка година през март и април, когато спестявате значителни суми при пазаруване. Не се колебайте нито минута повече и напълнете пазарската си количка с това, от което се нуждаете или искате точно сега.

жена с кредит

Какво можете да купите през пролетна разпродажба?

 

Отговорът е лесен – буквално всичко, което харесвате. В много категории офертите са фантастични. И за да ви улесним при пазаруването, сме подготвили няколко съвета какво определено не бива да пропускате.

Пролетното пазаруване често се свързва с подмяната на гардероба и със смяната на по-старите дрехи с по-нови, по-свежи или по-леки дрехи, идеални за пролетта и наближаващите летни дни. Ще има ли и вашият гардероб нужда от глътка свеж въздух? Подредете старите дрехи и ги сменете с нови, които са модерни в момента. Не пропускайте моделите на поли, блузи или рокли в различни стилове в гардероба си. Допълнете рафта и с удобни дрехи за свободното време, като дънки, тениски или по-тънки пуловери за преходния период. И не забравяйте за обувките и модните аксесоари. С тях можете лесно да оживите всяко облекло.

Всяко едно пролетно намаление не подминава и популярната категория електроника и битова техника. Цените са по-ниски, отколкото можете да си представите. Много онлайн магазини трябва да освободят складовете си и да направят място за нови продуктови линии. И при такива цени не си струва да се колебаете. Независимо дали става въпрос за по-големи уреди като хладилници, перални или съдомиялни машини, или по-малка електроника, телефони, таблети или лаптопи, сега можете да закупите всичко това на по-ниски цени. Спестяването на пари важи и за закупуване на продукти за лична грижа като епилатори, тримери за брада или електрически четки. Предложенията да разнообразни, остава само да изберете.

В този период търсени продукти са и тези от категорията за дом и домакинство. В крайна сметка кога е по-подходящото време да обновите дома си или да почистите градината си от пролетта? Навън всичко започва да цъфти, така че нека и вашият дом разцъфти. Кликнете върху раздела за мебели, за да видите десетки страхотни оферти на малка част от редовните цени. Какво ново ви трябва в дома? Можете да изберете например стилни фотьойли, които ще оживят хола ви, голяма маса за хранене за цялото семейство или нови матраци, за да се поглезите най-накрая с качествен сън. Купете и аксесоари за дома. Подготвили сме много оферти и за тях. Ваза за цветя, картини или огледала – всичко това ще придаде на вашия дом уютна и шик нотка.

модерни мебели

Заради служебните задължения много хора забравят за свободното време. И вие ли сте един от тях? Точно сега имате чудесна възможност да го поправите и да закупите всичко за вашето хоби на страхотни цени. Независимо дали става дума за четене на книга, изследване на нови места или отглеждане на растения, не чакайте повече и започнете още сега. За голяма група хора спортът също е популярна дейност в свободното време. Също така често се среща в списъка с новогодишни обещания. И във вашия ли списък присъстваше? Изпълнете решението си и изберете спортни облекла и аксесоари за начинаещи и опитни спортисти от предложенията на нашия уебсайт.

Можете да се възползвате и от страхотни цени в други категории, като здраве, красота и козметика или авто-мото аксесоари. Не чакайте повече с покупките си и се възползвайте от ТОП актуалните оферти, които пролетта носи със себе си.