Ненадминати есенни оферти – какво те очаква?

Есенни оферти с до - 40% отстъпки

Вече наближава! От 11.9. до 06.10. те очаква перфектен есенен шопинг, след като използваш офертите на нашия уебсайт. Какво можеш да очакваш на отлични цени?

Настъпването на есента традиционно се свързва с изгодното пазаруване. Търговците искат да разпродадат последните си бройки, затова ги предлагат на по-ниски цени. Това е начин, по който те си освобождават място за нови продуктови линии и колекции. И е чудесна възможност за теб да си осигуриш всичко необходимо и същевременно да спестиш пари.

Какво си струва да пазаруваш през есента? Не трябва да се пренебрегват категории като мода и модни аксесоари, дрехи, продукти за красота, парфюми, стоки за дом и мебели или продукти за здраве.

Събрали сме всички Fashion weeks предложения на едно място, за да облкечим твоето пазаруване.

жена с чанта и есенно сако

 

Обувки за всякакви климатични условия

 

С настъпването на по-хладното време е време за реорганизиране на гардероба. Прибери летните сандали и джапанките и на тяхно място извади по-топлите обувки. Задължителни са ниските боти до глезена, в идеалния случай от здрава кожа. Това са универсални есенни обувки, които ще оцениш особено през сухата есен.

Гумените ботуши също са модерна преходна обувка, която се харесва на все повече хора. Предлагат се в различни цветове и шарки, така че всеки член на семейството може да избере подходящите. Чудиш се с какво да ги носиш? Буквално с всичко, по-елегантните чифтове могат спокойно да се комбинират с рокли.

Не можем да забравим, че есента носи със себе си и приятни по-топли дни. Използвай го и допълни тоалетите си с кецове, мокасини или оксфордки.

Какво ще кажеш за цветовете и шарките? Най-лесни за съчетаване са едноцветните модели в традиционно черно, бордо, кафяво или сиво. Според актуалните модни тенденции не бива да пропускаш обувки в металически цветове, с животински щампи или допълнени с различни капси и катарами. Когато избираш материали, обърни специално внимание на кожата. Тя най-добре ще предпази краката от студ и влага.

жена с ботуши на трева

Колекцията на онлайн магазин на CCC е пълна със страхотни предложения на дамски, мъжки и детски обувки. Пазарувай и подготви предварително обувки за цялото семейство за есента .

Модерни есенни тоалети

 

Знаеш ли как изглежда перфектната есенна визия? Трябва да отговаря на 2 основни критерия - да не ти е нито студено, нито топло, да изглеждаш и се чувстваш страхотно. Как се постига това? Отговорът е напластяването на дрехи.

 

Облеклото трябва да се състои от 3 основни слоя:

__check

долна част – по-лека дреха, например потник, тениска, риза

 

__check

средна част - малко по-топла дреха като пуловер, жилетка, плетена рокля

 

__check

горна част – най-дебелият слой, който предпазва от студ – яке, тренчкот, палто

 

Това е много практичен и модерен начин на обличане. Можеш да комбинираш отделните части помежду си по различни начини, така че да не ти трябват твърде много дрехи. Но в същото време не бива да пропускаш вечни модели, като сако, пуловер, суитшърт, жилетка или рокля-сако. Тяхната функционалност и стил са безспорни. Избери елементи, които изглеждат добре както самостоятелно, така и в комбинация с други дрехи.

Цветовете свидетелстват за всеки тоалет, особено за есенния. Бордо, кафяво, горчица или земни нюанси са добре дошли в есенните тоалети.

жена в есенен аутфит

Ако предпочиташ удобството на спортни дрехи и обувки, добави нови модни находки от онлайн мгазин Nike.

Стилни модни аксесоари

 

Малко неща допълват облеклото така добре, както подходящите аксесоари. Шалове, вързани на главата, чанти или бижута в ярки цветове са есенна необходимост. Мислиш си, че шапката не ти отива? Дай шанс на баретата тази есен. Няма да си извън модните тенденции, ако посегнеш към шапка, но само с добре съчетан тоалет.

бежова чанта в дамска ръка

Парфюмът и гримът допълват визията

 

Изборът на парфюм е индивидуален. Зависи от типа аромати, които предпочиташ, от повода и не на последно от място, както и дали искаш парфюм или тоалетна вода. Сезонът също играе важна роля при избора. През есента по-подходящи са по-тежките, пикантни и чувствени аромати.

Хвърлил си око на нов парфюм? Купи го онлайн от онлайн магазин Notino и спести.

Гримът допълва цялостната ти визия. Мислиш как трябва да изглежда вашият есенен грим? От наша гледна точка имаш 2 възможности. Първата е нежен ежедневен грим, с който никога няма да сгрешиш. Вторият е по-изразителен грим, който ще отразява текущия сезон. И в двата случая използвай висококачествена козметика от доказани марки.

парфюм на пуловер

Още по-красив живот

 

Имаш ненужни вещи вкъщи или неща, които са стари или захабени от употреба? Изхвърли ги и ги замени с нови точно по време на есенното почистване на дома и жилището. Сега е най-добрият момент да се сдобиеш с по-красиви и функционални мебели за по-малко пари.

 

5 причини да започнеш да пазаруваш мебели онлайн

__check

Без работно време - можеш да пазаруваш по всяко време и колкото време желаеш.

 

__check

Бързо сравнение на цените – вместо дълги разходки из магазините можеш да сравниш цените в онлайн магазините от уюта на дома си.

__check

Наличност на стоки - често се случва последните бройки да са налични само онлайн, а други дори само през електронния магазин. Пазарувайки в интернет, имаш още по-широк избор.

__check

Доставка – когато пазаруваш онлайн, можеш да използваш доставка до вратата без никакви притеснения.

 

__check

Оценки и отзиви на други клиенти - публикуваните оценки на други купувачи могат да ти помогнат да вземеш решение.

жена седи на диван и чете

Създай уют и добави повече светлина и акцент в дома си с нова лампа или осветително тяло от онлайн магазин  Lampiisvetlina.

Искаш ли да се чувстваш наистина добре у дома? Направи дома си уютен с аксесоари, които му придават специфична атмосфера. Препоръчваме да добавиш цветя, картини, лампи, свещи, възглавници или килими. Ако искаш бързо и лесно да съживиш външния вид на стаята, използвай тапети с интересен модел.

Нашият съвет: Не купувай боклуци само заради ниските цени. Предварително изготвен списък с нещата, от които наистина се нуждаеш, ще ти предпази от прибързано пазаруване.

диван с холна масичка

__bulb
Как да спестим в домакинството?

Нарастващите разходи за живот ни принуждават постоянно да пресмятаме разходите си и да мислим как бихме могли да спестим нещо допълнително всеки месец. Разходите за домакинството представляват голяма част от нашия семеен бюджет, ето защо си заслужава да започнете да спестявате.

Здраве и през есента

 

За много хора есента е особено податливо време за заболявания и настински, когато топлото време се смени със студено. Увеличаването на консумацията на пресни плодове и зеленчуци, по-дългото прекарване на чист въздух и упражненията, качественият сън или приемането на витамини за поддържане на имунитета могат да ти помогнат да поддържате здравето си.

 

жена в йога позиция

 

Възползвай се от ненадминатите есенни оферти и купи всичко необходимо за себе си, членовете на семейството или за разкрасяване на дома. И твоята есен ще бъде още по-красива.

 

есенни промокодове до - 40%