Back to school – спести пари за важните покупки

-

Имаш ли вече списък с нужните неща за училище? Не чакай последния момент, а се възползвай от страхотните намаления, с които със сигурност ще спестиш пари.

За пореден път бавно, но сигурно наближава началото на новата учебна година. С края на лятото започва трескавото пазаруване за всички нужди на ученика. Хиляди ученици ще заемат съвсем скоро своите бюра и ще се нуждаят от важни пособия за ефикасно учене. Не се притеснявай, с помощта на офертите в нашия сайт ще може да спестиш пари, докато набавяш всичко необходимо. 

Не подминавай обаче категории като мебели, електроника, дрехи, но и неща за свободното време и здравето.  

В секцията ни “Back to school” ще откриеш всички страхотни оферти на 1 място. 

uchenitsi sedyat na chinoveАвтор: Max Fischer (Pexels)

 

Място за учене 

 

Важно е детската стая да бъде предимно място за почивка за ученика. През годините обаче към това пространство се добавят все повече и повече функции. Една от тях, разбира се, е превръщането на детската стая в място за учене след редовните занятия. Затова трябва да се създаде подходяща атмосфера за учене и концентрация, докато друга част от стаята остане за релаксация и почивка. По този начин детето няма да смесва ученето с почивката и ще може да се фокусира качествено и върху двете.  

Но как трябва да изглежда перфектното място за учене в детската стая? Най-добре е детското бюро да има достъп до директна естествена светлина. Това може да е до или под прозореца. Това обаче не означава, че няма да има нужда от допълнителна светлина. Трябва да добавиш и подходяща настолна лампа за бюрото или по-голяма висока лампа, която да се използва за качествено учене. Добри предложения за всякакъв вид осветление може да откриеш в онлайн магазина на Лампи и светлина. 

Говорейки за бюрото, трябва да обърнем внимание и на него, тъй като е особено важно за детската стая. Избери бюро, което е достатъчно широко и има удобни шкафове и чекмеджета. Бюро под формата на “Г” е често срещан избор за детската стая. Важно е също да откриеш удобен ергономичен стол, който да подкрепя детския гръбнак. 

Много ученици се радват и на допълнителни мебели, които да улеснят ученето. Това може да са магнитна дъска за организация, различни рафтчета и шкафове. Мек и удобен пуф, също познат като барбарон, е чудесна мебел, която съчетава полезното с приятното.  

 

momche pishe i gleda v tabletАвтор: Tima Miroshnichenko (Pexels)

 

Къде се откриват пособия за училище? Нужно е да набавиш например моливници, несесери, кутия за храна, бутилка за вода, тетрадки, блокчета, бои и още много други. Но за да има къде да ги съхраняваме, е много важно да имаме качествена и удобна раница.  

По-големите ученици могат сами да изберат перфектната раница спрямо нуждите и вкуса си. Изборът на раница за първокласник може обаче да е по-трудно. Препоръчва се за по-малките да се обърнеш към раница с твърд гръб и твърдо дъно. Това ще предложи опора на детето, докато я носи, но и организация на десетките тетрадки и пособия. Хубаво е детската раница да има по-голям брой отделения с ципове. 

Търсиш ли перфектната раница за своя ученик? Може да я откриеш в сайта на Kroon

Не забравяй да премериш празната раница – тя не бива да тежи повече от 1 кг. Разгледай добре дръжките и гърба на ученическата чанта. Хубаво е те да са ергономични, за да не причинят изкривявания и проблеми с гърба при подрастващите. Дръжките трябва да са минимум 4 сантиметра широки и 70 см дълги, като е хубаво да имат функция за регулиране спрямо ръста на детето. 

Друга важна характеристика на детската раница е цветът и дизайнът. По-малките харесват чанти с любими герои от филми и приказки, докато по-големите предпочитат по-изчистени и едноцветни раници за училище. 

Искаш ли да спестиш пари, докато се снабдяваш със стоки за училище? Разгледай онлайн магазина на Rosanto и се възползвай от техните оферти.  

Електроника за учене и почивка 

 

Компютър или лаптоп е нужен на всяко дете за десетки активности, но е важен и за училищното развитие. Електронното устройство може да помогне за по-ефикасно четене, писане и цялостно учене.  

Ако се чудиш в какъв компютър да инвестираш, ние ще ти помогнем. Най-практичният избор е лаптопът заради удобството и преносимостта. Когато избираш лаптоп, потърси по-леки модели – не повече от 2 килограма. Хубаво е да има издръжливо тяло с дълъг живот на батерията. Един качествен лаптоп може да издържа часове наред без зарядно.  

Оборудвай лаптопа на малчуганите с качествена чанта за лаптоп от Vuch, с която устройството да бъде предпазено, но и да е удобно за пренасяне.  

__bulb
Какъв лаптоп да изберем? Пълен наръчник за най-добрия избор

Настолните компютри бяха отдавна изместени от по-практичните лаптопи. Желаеш ли да научиш как да избереш лаптоп? Ние ще ти помогнем да направиш най-добрия избор.

Някои ученици може да се нуждаят от още по-компактно решение, ако например го носят всеки ден в училище за водене на записки. За тези деца е перфектно да се инвестира в таблет. На него също може да се използват редица полезни приложения и платформи за учене.  

Към настолния компютър пък може да добавиш втори монитор или принтер, който да улесни ученето.  

След като изненадате децата с желаните устройства, не забравяйте да ги защитите от вируси, например чрез продукт на Kapersky. Може да се възползвате от пакет за защита на устройствата на цялото семейство. 

Няма точен ден, в който да купим на детето първия му телефон. Началото на първи клас е този момент за повечето семейства. С помощта на мобилен телефон ще може да се свързваш с детето, когато не е у дома, и може да следит неговата локация, за да знаеш къде е във всеки един момент от деня. Новият мобилен телефон може да се използва и за мотивация при добри училищни резултати.  

Ако твоето дете спортува активно, може да му подариш смарт часовник или спортна гривна. Някои смарт часовници за деца имат полезни функции като позвъняване на родител и следене на локация, които са чудесен баланс между двете устройства. Удобни слушалки също са добър подарък за всяко дете. С тях може да се слуша музика, да се гледат филми, но и да се използват за образователни дейности като онлайн курсове и уроци. Преносима батерия може да помогне на ученика да поддържа телефона и другите си устройства заредени през целия ден.  

 

 momiche sas slushalki gleda v telefon Автор: Antoni Shkraba (Pexels)

Може да закупиш електроника за учене и разпускане само с един клик. Отвори онлайн магазина на Emag и разгледай техните изгодни предложения.

Начало на новата учебната година с обновен гардероб 

 

Освен мебели и училищни пособия трябва да снабдим децата с дрехи и обувки за няколко сезона. Началото на учебната година е чудесен повод за нови и модерни дрехи. Всички ученици ще се зарадват на тези покупки.  

Голяма част от учебната година е през студените месеци. Затова трябва да запасиш малчуганите с по-топли дрехи, които да може да се носят дори една върху друга. Нови дънки, панталони, тениски, суичъри или пуловери, както и якета и палта ще бъдат добра инвестиция. Новите дрехи може да са качествени, но и евтини.

Що се отнася до обувки, хубаво е да заместиш летните обувки със затворени и подходящи за есента. Маратонки и гуменки са добро начало за есента. След това ще трябва да се обърнеш и към ботуши – гумени и зимни в зависимост от сезона. Разгледай и офертите за модни аксесоари и избери стилни колани, портфейли, шапки, очила или аксесоари за коса. 

 

За свободното време 

 

За всяко дете е важно да отделя време за почивка и хобита. Хубаво е да познаваме детските интереси и спортове, които може да са полезни за свободното време. Независимо дали ще са уроци по танци, плуване, спорт или музикални уроци, ученикът със сигурност ще прекарва ефективно свободното си време. 

Има обаче и редица развлекателни дейности, които може да се практикуват у дома. Това може да е четене на книги, рисуване, играене на различни игри. Възползвай се от офертите на Decathlon за всякакви пособия, свързани с различните детски спортове.  

Свободното време на семейството е още по-хубаво, ако го прекарваме заедно. Планирай каране на колело, разходка в планина и други спортни дейности. Открий разнообразие от спортни пособия за колоездене в онлайн магазина на BobShop.  

 

momche chete knigaАвтор: cottonbro studio (Pexels)

Подкрепа за здравето 

 

Всички знаем поговорката: “От здравето по-важно няма”. Затова трябва да се погрижим и за здравето на най-малките членове на семейството. Може да подкрепиш физическото благосъстояние на децата, като им предложиш подходящи витамини за деца под различни форми.  

В класната стая много лесно се предават бактерии и вируси и децата често се разболяват. Затова е важно да подсилим имунитета им, за да издържат на ниските температури и болните съученици. Използвай хранителни добавки за детски имунитет от Revita. Заедно с това може да се снабдиш с антибактериален гел за ученическата чанта.  

Началото на новата учебна година е вълнуващо събитие особено за най-малките. А за родителите е още по-вълнуващо, ако успеят да направят всички нужни покупки за по-малко пари. Разгледай всички предложения за училищни пособия и си позволи най-добрите неща за детето.