Vestiaire Collective Black Friday

3 проверени кодове за отстъпки и ваучери Vestiaire Collective - юли 2024

__photo
-50%
Промоция
Vestiaire Collective

Отстъпки до - 50% на дрехи и обувки във Vestiairecollective.com

В онлайн магазин Vestiaire Collective ще намерите отстъпки до - 50% на избрани мъжки, детски и дамски дрехи, обувки и аксесоари в секция Sale.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Vestiaire Collective

Отстъпки до - 30% на дрехи и обувки във Vestiairecollective.com

В онлайн магазин Vestiaire Collective ще намерите отстъпки до - 30% на избрани мъжки, детски и дамски дрехи, обувки и аксесоари в секция Sale.

Повече за отстъпката
-20%
Промоция
Vestiaire Collective

Отстъпки до - 20% на дрехи и обувки във Vestiairecollective.com

В онлайн магазин Vestiaire Collective ще намерите отстъпки до - 20% на избрани мъжки, детски и дамски дрехи, обувки и аксесоари в секция Sale.

Повече за отстъпката


Vestiaire Collective онлайн магазин
1

Да живее модата

Онлайн магазинът Vestiaire Collective е водещото глобална платформа и онлайн магазин за висококачествени и тренди модни дрехи втора ръка. Вдъхновен е от философията „Да живее модата“.

Предоставя на своята общност – тези, които живеят за модата и се грижат за нея цял живот с вдъхновение – инструменти и функции, с които могат да поведат промяната, докато продават и купуват уникални и много добре запазени модни попадения.Платформата е уникална благодарение на своята силно ангажирана общност и разнообразен инвентар. По този начин може да пазарувате сред многобройният избор от модерни и висококачествени дрехи на много по-изгодни цени. Пазаруването на луксозни и скъпи марки, никога не е било толкова евтино и през Black Friday Vestiaire Collective.

2

Луксозни марки на ниски цени

Разнообразието от стоки ви предлага безброй възможности за преоткриване на гардероба ви. Подновете всичките си тоалети и дори на малките в семейството. От дамско до мъжко модерно или винтидж облекло до чанти, часовници, бижута - може да намерите и всичко за децата като дрехи, обувки, бижута, чанти и аксесоари, а за бебетата се насладете на сладки тоалети, пижами, бодита и горнища. Не се и съмнявайте, че ще намерите всеки вид стока, която може да търсите, от всички видове палта и якета, но безбройните видове чанти, като дамски, през кръста, тип банан, ранички или за през едно рамо. Не забравяйте да завършите всеки тоалет с най-подходящия вид обувка като ботуш, токчета, сандали, еспадрили или дори равни обувки балерина до бижута и аксесоари като ръкавици, шапки, часовници, пръстени, гривни и много други.

Онлайн магазин Vestiaire Collective

Ако търсите по-конкретна марка, а не само нови или винтидж дрехи, още по-лесно може да се ориентирате в дългия им списък от добре познати луксозни дизайнерски дрехи като Acne Studios, Alexander McQueen, Balenciaga, Balmain, Bottega Veneta, Burberry, Cartier, Chanel, Christian Louboutin, Dior, Dolce& Gabbana, Fendi, Prada, Rolex, Gucci и много други.

Vestiaire Collective електронен магазин
3

Дайте втори живот на дрехите си

В магазина ще намерите целогодишни намаления за дамски, мъжки и детски луксозни дрехи и обувки, но въпреки това, сайтът постоянно ви изненадва с допълнителни отстъпки и кодове за намаление по различни поводи като вашата първа поръчка, например. С вдъхновени и отдадени служители ще може винаги да се насладите на най-доброто обслужване при вашето пазаруване.

Сайтът приоритизира най-доброто ви преживяване, за да не се чувствате затрупани от всички оферти. С менюта за лесно филтриране и бързия достъп до всеки вид продукти в рамките на секунди ще можете да се ориентирате и да намерите точно вида продукт, който търсите. Като също може да филтрирате само най-новите продукти или тези с бърза доставка. Опаковките, които следват мотото „по-малкото е повече“ вече са факт. За да подсигури най-екологичното изпращане, компанията премахна всичко ненужно и остави само рециклирани и рециклируеми опаковки, а ако искате и вие да се включите в тренда, не пропускайте да прочетете повече как може вие да продадете дрехите си на компанията и да им вдъхнете втори живот.

4

Black Friday Vestiaire Collective с големи отстъпки

Кодове за отстъпки
Промоции
Черен петък

Не пропускайте да се възползвате от намалените луксозни и скъпи марки като пазарувате втора ръка. Със стандартите си за качество, ще сте сигурни, че получавате най-добрите използвани дрехи и обувки, а така не само пестите пари, но и подпомагате на природата като не стимулирате свръхпроизводството и свръхконсумацията на големите модни индустрии. Включете се в кръговото движение, като и вие продавате своите дрехи, за да зарадват следващия им собственик вместо да изчезнат в купчините от трупащи се боклуци. С безбройните оферти и намаления, да не говорим за кодовете и ваучерите за отстъпки, ще може винаги да пазарувате висококачествени и добре запазени дрехи, обувки, бижута и аксесоари за цялото семейство и то с кауза.

5

Vestiaire Collective рейтинг

4.1

Висок рейтинг

Общ рейтинг 20 Потребители
18 __thumbsup Клиентите препоръчват
2 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 3x
Добър (2,1 - 3,0) 4x
Под средния (1,1 - 2,0) 2x
Нисък (0 - 1,0) 0x