Horsefeathers Black Friday

4 проверени кодове за отстъпки и ваучери Horsefeathers - април 2024

__photo
-30%
Промоция
Horsefeathers

Отстъпки до - 30% на дамски спортни дрехи и аксесоари в Horsefeathers

В онлайн магазин Horsefeathers.eu получавате отстъпки до - 30% на избрани дамски дрехи и аксесоари за зимни и планински спортове.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Horsefeathers

Отстъпки до - 30% на мъжки спортни дрехи и аксесоари в Horsefeathers

В онлайн магазин Horsefeathers.eu получавате отстъпки до - 30% на избрани мъжки дрехи и аксесоари за зимни и планински спортове.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Horsefeathers

Отстъпки до - 30% на детски спортни дрехи и аксесоари в Horsefeathers

В онлайн магазин Horsefeathers.eu получавате отстъпки до - 30% на избрани детски дрехи и аксесоари за зимни и планински спортове.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Horsefeathers

Безплатна доставка при покупка над 60€ в Хорсфеадърс

В онлайн магазин Horsefeathers.eu получавате безплатна доставка при покупка над 60€. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Horsefeathers онлайн магазин
1

Марка с дългогодишна история

Във време на аналогови снимки и неразвити технологии, сноубордът е бил все още нов и неразбиран спорт. Въпреки това винаги е носил енергия и искра, която запалва революционния пламък в младите. Страстта по сноуборда засажда идеята, която по-късно е споделена между основателите на компанията и базирана на любовта към сноуборда и силните усещания.

Първата колекция на марката се състояла се от тениски и стикера, а сега след много иновации превърнати в реалност, сме свидетели на марка предлагаща едни от най-висококачествените зимни екипировки. Със подбран екип и почитатели от цял свят Horsefeather онлайн магазин е един от най-предпочитаните специализирани магазини за зимно и планинско облекло.

С многобройни отстъпки през Horsefeathers Black Friday, дори да не сте сноубордист, може да подсигурите, че ще сте най-модерните на пистата и в планината.

2

Идеология, създадена около качество

Въпреки че компанията е създадена около културата на сноубордистите, този начин на живот не е ограничен само с тях. От висококачествена планинска мъжка, дамска и младежка екипировка за сноуборд от якета и очила до шапки и чорапи, в онлайн магазина може да намерите и по-леко облекло за планина, модерни дрехи за градът, бански и много аксесоари от протмонета и слънчеви очила, до колани и обеци.

Онлайн магазин Horsefeathers

С разработена техническа за тъкани и прежди, имате избор от поредица изолиращи и водоустойчиви материали. С многобройни рециклирани тъкани като UltraTech® Recycled, Primaloft® Bio, което е първото в историята 100% рециклирано, биоразградимо синтетично влакно биоразграждимо до 100% естествени елементи и много други. Изолацията на Primaloft съдържа до 96% въздух. Това го прави лек, топъл, но дишащ и запазва изолационните си свойства дори когато е мокър. Vivo Eco се състои от 93% рециклирани влакна от пластмасови бутилки, което прави този продукт много екологична изолация.

За дрехите се използват само C6 обработка, която се разгражда по-бързо в околната среда и има по-малко потенциална токсичност за хората и дивата природа. Устойчивото водоотблъскващо покритие спомага дишането на материала да остава високо, теглото ниско, а с производството не се прави компромис. Този уникален дизайн ви гарантира страхотна топлоизолация и същевременно ще увеличи дишането на материята с 30%. А най-важното, циповете от YKK са синоним на качество и надеждност. Тези изключително издръжливи, лесни за използване, висококачествени ципове в момента са световен лидер в приложенията за високоефективно техническо облекло.

Horsefeathers онлайн
3

Подсигурено положително преживяване

За да се погрижат за приятното ви преживяване като клиенти, онлайн магазинът ви предлага бърза доставка до цял свят. Възползвайте се и от услугата безплатна според условията на магазина. Всички пакети се пращат с екологички и рециклирани опаковки за колети, за да подсигурят получаването им в най-добро състояние с най-малък ефект за природата. С постоянните отстъпки на сайта може да намерите разнообразие от намалени мъжки, дамски и детски спортни стоки. Компанията се грижи дори за младите спортисти, които израстват от скъпите си екипировки прекалено бързо. Затова със системата Grow up дължината на ръкава или крака може да се регулира със 7 см. Печеливша ситуация за вашия портфейл, както и за планетата. Не е нужно да се прави компромис с екипировката за малките, затова компанията се старае да пасва добре и най-важното, да издържи по-дълго.

4

Horsefeathers Black Friday

Промоции
Разпродажби
Черен петък

Несъмнено тук може да намерите потвърдено качество за връхно облекло. Компанията използва модерни материали и технологии, защото вярва в опазването на околната среда и производството на дълготрайни продукти, които няма да разбият сметката ви. Но осигуряването на качествена зимна спортна екипировка изисква и инвестирането на пари. Не пропускайте възможността да закупите по-евтино това, от което имате нужда, за да упражнявате своето любимо хоби, като се възползвате от текущите намаления в онлайн магазина. Независимо дали ще пазарувате през годината, или през черен петък промоциите, отстъпките със сигурност ще ви зарадват. Купете по-изгодно ски или сноуборд екипировка или дрехи и аксесоари от любимата си марка.

5

Horsefeathers рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 21 Потребители
21 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 14x
Много добър (3,1 - 4,0) 3x
Добър (2,1 - 3,0) 4x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x