Мосю Бриколаж промоции и черен петък

1 проверен ваучер за отстъпка Мосю Бриколаж - юли 2024

__photo
Безплатно
Безплатна доставка
Мосю Бриколаж

Безплатна доставка при покупка над 300 лв. в Мосю Бриколаж

В онлайн магазин Mr.Bricolage получавате безплатна доставка при покупка над 300 лв. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Бриколаж
1

Бриколаж промоции за по-изгодни строителни материали и инструменти

Веригата магазини присъства в България повече от двайсет години, като през това време разширява мрежата си в много градове в страната. Тя притежава и свой онлайн магазин, където ще намерите всичко за вашия дом и градината. Независимо дали сте професионалист или майстор любител, магазинът ще ви помогне да осъществите и най-смелите си проекти. Той ще ви е верен помощник при ремонт и строителството. Със своите редовни промоции Бриколаж ви дава възможност да си осигурете висококачествени материали и инструменти, мебели и санитария на по-изгодни цени, които не са за изпускане.

2

Вашият помощник при ремонт и строителство

Богатият каталог на онлайн магазина е разделен на следните категории:

 • Баня
 • Двор и градина
 • Бои
 • Осветление
 • Отопление и охлаждане
 • Инструменти
 • Интериор
 • Подови настилки
 • Електричество
 • Железария
 • Строителство

Отделно от тях лесно ще намерите специалната секция с текущите в Мосю Бриколаж промоции с отстъпки на инструменти, домакински стоки, железария, санитария и мебели, както и на много други продукти от каталога на онлайн магазина.

Бриколаж онлайн

Трябва да се чувствате комфортно в дома си. Ето защо е важно да го проектирате и организирате така, както ви харесва. Но бихте искали и да спестите пари? Това е възможно. С текуща в Мосю Бриколаж разпродажба. Купете това, което ви е необходимо и пребоядисайте стените на стаите, освежете старите мебели с нов лак или нови дръжки, сложете нови тапети или паркети, замените старото осветление в ново или просто добавете нов домашен текстил или декорации. Понякога не е нужно много, за да получите желаната промяна. Разгледайте вариантите от бои, лакове, мазилки, ламинирани паркети, килими и мокети, врати и прозорци, осветителни тела и предложения за интериора. Благодарение на своя актуална промоция или разпродажба Бриколаж ще ви даде възможност да закупите нужните материали от вашия списък, но на по-изгодни цени.

Ще намерите и много оферти в областта на ВиК, железарията, фаянса, санитарията и отоплението. А докато ремонтирате, със сигурност ще са ви от полза подходящи инструменти. Възползвайте се от актуална в Бриколаж разпродажба и закупете по-евтино електрически или ръчни инструменти, с които ще режете, завивате или пробвате като майстор професионалист. За тези, за които страст е градинарството, могат да превърнат градината или терасата в малък оазис с подходящи градински мебели, растения, кашпи, саксии и аксесоари за градината.

Електронен магазин Бриколаж
3

Пазарувайте онлайн и спестете време

Не е нужно да посещавате магазина, за да закупите това, което ви е необходимо, стигат само няколко клика в онлайн магазина му. Може да получите вашата поръчка до дома ви или до посочена от вас магазин от веригата. Асортиментът там не отстъпка на този, който е достъпен в магазините. Спестете си време и усилия, а защо не и пари. Възползвайте се от текущите в Bricolage промоции и направете по-изгодна онлайн поръчка. А за да сте сигурни, че няма да изпуснете нито една оферта, може да се абонирате за бюлетина на електронния магазин и ще получавате информация директно на вашия имейл.

4

Мосю Бриколаж черен петък

Промоции
Разпродажби
Черен петък

Не пропускайте изгодните цени по време на акцията на Mr Bricolage Black Friday и си осигурете нужните стоки за вашия дом или градина, докато спестявате пари. Не чакайте последния момент. Предварително си направете списък с това, от което имате нужда и се възползвайте от големите отстъпки, които ще ви се предложат. Независимо дали ви предстои ремонт или искате да освежите някоя от стаите в дома си, може да спестите от семейния бюджет. Освен през най-мащабната промоционална акция вие можете да пазарувате по-евтино и през цялата година благодарение на текущите промоции в Бриколаж. Събудете майстора в себе си и смело запретнете ръкави.

5

Мосю Бриколаж рейтинг

4.2

Висок рейтинг

Общ рейтинг 22 Потребители
21 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 12x
Много добър (3,1 - 4,0) 5x
Добър (2,1 - 3,0) 4x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x