HomeMax разпродажби и черен петък

12 проверени кодове за отстъпки и ваучери HomeMax - юли 2024

__photo
-35%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 35% на интериор и декрорации в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 35% на избрани стоки за интериора, домашен текстил и декорации на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на домакински електроуреди в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани домакински уреди на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на инструменти и оборудване в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани инструменти, работно облекло и оборудване на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на осветление и електроматериали в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани осветителни тела и електроматериали на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на стоки за двор и градина в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани градински стоки на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на оборудване за баня и кухня в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани мебели, стоки и аксесоари за баня и кухня на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 30% на градинска техника в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 30% на избрани градински инструменти, техника и стоки на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-25%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 25% на строителни материали и настилки в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 25% на избрани строителни материали, врати, плочки и паркет на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-20%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 20% на уреди и материали за отопление в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 20% на избрани отоплителни уреди и материали на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
-20%
Промоция
HomeMax

Отстъпки до - 20% на подови настилки в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки до – 20% на избрани килими, плочки, ламиниран паркет и подови настилки на промоция в секция Разпродажба.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
HomeMax

Промоция на избрани стоки в Home-max.bg

В онлайн магазин HomeMax ще намерите отстъпки на избрани стоки за дома и градината на страница Изгодни оферти. Продуктите на промоция се променят периодично.

Повече за отстъпката
Sale
Разпродажба
HomeMax

Отстъпки на стоки за дома в HomeMax

В онлайн магазин HomeMax получавате на промоционални цани разнообразие от избрани стоки за двора и дома. В категория Разпродажба може да намерите още инструменти и уреди за строителство, стоки за отопление и осветление, подови настилки, плочи и още много.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин ХоумМакс
1

Не изпускайте в Хоуммакс разпродажба и пазарувайте по-евтино

В този онлайн магазина на добре позната ви веригата магазини ще може да пазарувате лесно и удобно от целия им асортимент, който е на ваше разположение. Ще правите ремонт? На правилното място сте. 

Тук ви очаква всичко необходимо – подови настилки, строителни материали, железария, санитария, инструменти, домашни потреби и обзавеждане за дома и градината. За вашия бюджет ще се погрижат текущите в Хоуммакс промоции, благодарение на които ще може да напазарувате по-изгодно. Възползвайте се от широкия избор на стоки и изберете това, от което имате нужда. Хората, които имат градина, знаят от колко грижа има нужда тя. От онлайн магазина може да закупите всичко необходимо, за да я превърнете във вашия малък оазис. Всеки, който планира строителни дейност и ремонти, добре познава секцията Строителство и санитария на онлайн магазина, в която са събрани всички необходими стоки. Независимо от какво имате нужда, не забравяйте, че по време на акцията на Homemax черен петък ви очакват големи отстъпки и възможности да спестите.

2

Много идеи за вашия дом и градина

Богатият асортимент на онлайн магазина е разделен на няколко категории, в които може лесно да се ориентирате. Ако планирате да ремонтирате или да освежите дома си, със сигурност ще ви е полезна секцията Интериор и декорация, в която ще намерите широк асортимент от подови настилки, паркети, ламинати, плочки, гранитогрес, килими, тапети, домашен текстил, осветителни тела, както и разнообразие от декорации и домашни потреби, които ще ви погнат в ежедневието и ще придадат уют и завършеност на помещенията. 

HomeMax онлайн

Разгледайте в онлайн магазина специалната секция на Homemax разпродажба, където са събрани текущите промоционални предложения и купете по-евтино кухненски мебели и принадлежности, електроуреди, мивки, смесители за вашата кухня или пък мебели и аксесоари за баня като вани, душ кабини, ВиК и санитария. Може да се възползвате от големите отстъпки, които през черен петък Homemax предлага, или от друга актуална промоция и да закупите по-евтино косачки, пръскачки, басейни, барбекюта, както и градински мебели и аксесоари.

Електронен магазин Хоуммакс
3

Изгодни стоки за дома в Homemax онлайн магазин

За някои със сигурност е по-удобно да пазаруват през интернет. Така спестяват време от обикаляне по магазините и търсене по регалите това, което им е нужно.

В онлайн магазина може лесно да се ориентирате в широкия асортимент, като следвате категориите продукти, използвате филтрите и по този начин ще разгледате само това, което ви е необходимо, без да губите време. Този електронен магазин ви дава възможност да поръчате онлайн и д вземете закупените продукти от най-удобния за вас магазин от веригата. Допълнителен бонус при покупката онлайн е, че в електронния магазин лесно може да проследите всички текущи промоционални предложения. Не изпускайте възможността да спестите от семейния бюджет. По време на редовните си оферти или през Black Friday Homemax предлага широк асортимент продукти за дома и градината на достъпни и намалени цени, което е изключителна помощ по време на ремонтните дейности, които „гълтат“ голяма част от семейния бюджет.

4

Хоуммакс черен петък с отстъпки за вашия дом и градина

Промоции
Разпродажби
Черен петък

Планирате строителни дейности, имате нужда да обновите дома си, да подновите вашите врати и прозорци, трябват ви бои, лакове, лепила, дървени плоскости, както и различни елементи инструменти и железария? Всичко това може да ви струва скъпо. Ето защо си заслужава да се възползвате от текущите онлайн промоционални предложения, когато може да закупите по-евтино всичко наведнъж. Ако ви предстои ремонт и се притеснявате за семейния си бюджет, със сигурност всяка отстъпка на стоки за дома и градината ще ви зарадва. Ако не бързате, направете си списък с всичко, от което имате нужда, и напазарувайте по време на акцията на Homemax Black Friday. Това е акцията, когато ще намерите големи избор от намалени артикули и със сигурност може да закупите голяма част от желаните стоки, но на по-ниска цена. Разбира се, не е нужно да чакате, нужно е само да следите онлайн текущите в Хоуммакс намаления и ще спестявате, докато пазарувате.

5

HomeMax рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 17 Потребители
16 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 4x
Добър (2,1 - 3,0) 1x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x