Kinguin Black Friday

2 проверени кодове за отстъпки и ваучери Kinguin - март 2024

__photo
-8%
Код за отстъпка
Kinguin

Код за отстъпка - 8% на Fortnite в Kinguin.net

Получавате - 8% отстъпка при покупка на V-bucks, Random skins и items, DLCs и Quest Packs на Fortnite в онлайн магазин Kinguin, след като въведете кода за отстъпка в пазарската кошница. Използвайте Kinguin промокод и купете по-изгодно компютърни и онлайн игри.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Kinguin

Отстъпки на компютърни игри в Kinguin.net

В онлайн магазин Kinguin ще намерите отстъпки на избрани компютърни игри на промоция. Следете началната страница за актуалните промоционални оферти.

Повече за отстъпката


Kinguin онлайн магазин
1

Бъдете крале на компютърните игри

Направете онлайн магазин Kinguin вашия източник за стрийминг и компютърни игри. С избор като този получавате най-добрите сделки за цифрово забавление от водещия в света пазар за дигитални игри. Получете достъп до невероятна библиотека с най-високо оценени заглавия, от които да избирате за PC, Xbox и PlayStation конзоли и със сигурност ще намерите идеалната игра за вас. А по време на Kinguin Black Friday може да се възползвате от допълнителни спестявания и безброй отстъпки или да следите постоянните игри пред излизане и да поръчате предварително.

2

Избор без лимит

Колекцията от игри, с която разполага онлайн магазинът е съставена от най-продаваните заглавия в света. С франчайзи като FIFA, Call of Duty и PUBG можете да издигнете игровото си изживяване на следващото ниво. Освен това можете да поръчате предварително вълнуващи предстоящи игри, за да сте сигурни, че никога няма да пропуснете най-новите версии и ще сте от първите късметлии, които ще я пробват. С лентата за лесно и бързо търсене,  не остава заглавие скрито от погледа ви. Освен това няма да се налага да чакате дълго за вашата поръчка като дигиталната система за доставки на онлайн магазинът гарантира, че получавате играта си веднага след покупката, без ненужно чакане.

Kinguin онлайн

За още по-улеснено търсене, може да настроите търсачката си да ви покаже всички активни опции за игри в и на Origin, Steam, Battle.net, NCSoft, Uplay, Free2Play, XBOX 360, PlayStation 3, XBOX ONE, PlayStation 4, Android, PlayStation Vita, GOG COM, Nintendo, Epic, PlayStation 5, XBOX Series, Bethesda, Rockstar Games.

онлайн магазин Kinguin
3

Качество и удобство

Сайтът ви предлага многобройни опции за улеснение на търсенето, смяна на валута, език, настройки на екрана, но това, което наистина отличава онлайн магазина, са несравнимите цени. Офертите, които може да намерите на него винаги са на най-ниските цени – така че да сте сигурни, че получавате най-доброто срещу парите си, когато пазарувате.

Лесно забележими, всички игри с промоционални цени ви чакат на началната страница, с цялата ви нужна информация за тях, за да намерите най-доброто попадения специално за вашия вкус. Дори да не търсите само намалени заглавия, винаги може да филтрирате спрямо определена сума, за да не претоварвате бюджета, които сте си определили, може да определите игрите спрямо конзолата на която се играят, за да не се захласвате по нещо, което не можете да играете в момента или ако не ви се търси може директно да се доверите на алгоритъма на сайта, който винаги ще ви предложи най-неочаквано добрите предложения. Освен това сайтът ви предоставя доставка по целия свят.

4

Любителите ви игрите на по-ниски цени

Промоции
Черен петък

Любителите на компютърните технологии и игрите ще намерят радост в този сайт за видео игри и аксесоари за конзоли и компютри. С многобройния си избор от софтуери, конзоли и компютърни игри предимството е в цената, като на този онлайн магазин можете да закупите игри на изключително евтина цена и то всички с оригинално качество на продукта. Използването на купони за отстъпка и ваучери за намаление със сигурност ще направи офертите още по-атрактивни и няма да можете да им устоите. Black Friday Kinguin е още една възможност да получите това, от което се нуждаете и което сте търсили вие или любимият човек до вас. Време е да пренесете игровото си изживяване на следващото ниво. Насладете се на огромната библиотека, пълна с най-високо оценени заглавия и поръчайте предварително предстоящи игри, всичко това помагайки си да увеличите спестяванията си, чрез оферти с отстъпка, които не могат да бъдат победени. А със скорострелната им доставка никога няма да се притеснявате как и кога ще получите игрите си.

5

Kinguin рейтинг

4.4

Висок рейтинг

Общ рейтинг 15 Потребители
14 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 10x
Много добър (3,1 - 4,0) 3x
Добър (2,1 - 3,0) 1x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x