AVG Black Friday

1 проверен ваучер за отстъпка AVG - декември 2023

__photo
-33%
Промоция
AVG

Отстъпки до - 33% на антивирусни софтуери в AVG.com

В онлайн магазин AVG ще намерите отстъпки до - 33% на избрани продукти на промоция.

Повече за отстъпката


Avg онлайн магазин
1

Компания, посветена на вашата онлайн сигурност

Интернетът вече е постоянен спътник в нашите домове, офиси и безбройните ни спирки и места между тях. Удобство, което е почти винаги на една ръка разстояние, свързващо устройства, данни и хора. Модерните технологии и дигитализация направиха скок от нашите компютри, таблети и телефони в нашите коли, домове и ежедневни предмети.

Всичко това се нуждае от защита сега повече от всякога. Ето защо AVG работи усилено, за предоставянето на софтуери и услуги за сигурност както за семействата ви, така и за бизнеса.

Разнообразието от продукти, не само са на световно ниво с високо реноме по цял свят. Работещи с други световни лидери в киберзащитата компанията предоставя на своите партньорите още по-всеобхватни и цялостни решения за сигурност, но също така с AVG Black Friday и постоянните отстъпки на сайта им може да си подсигурите получаването на тази услуга на най-добрата цена.

2

Продукти за защита на устройства, данни и хора

Компанията се стреми към свят, в който хората могат да се наслаждават на живота си онлайн без притеснения. Вярват, че всеки има неотменно право на сигурност и поверителност и затова се грижат и правят всичко възможно, за да осигурят точно това. Голямото им разнообразие от продукти се старае за оптимизацията на защитата, изпълнението и поверителността на всичките ни ежедневни дейности. С почистващи програми за софтуери, защитено VPN и скрито търсене в браузъра, може да сте сигурни, че сте в безопасност използвайки своите компютри и телефони всеки ден.

За бизнес решения, може да избирате между Бизнес варианти на програмите за интернет сигурност - AntiVirus Business Edition, поддържане на файлов сървър, имейл сървър, управление на Windows и Облачна конзола за управление.

Avg онлайн
Онлайн магазин Avg
3

Онлайн сигурност за всички

Всяка година онлайн заплахите струват на бизнесите по цял свят безценно време и пари, а на семействата безброй главоболия. Ето защо използването на наградени продукти за защита на техните данни и рационализиране на техните ИТ е от такова значение. Компанията предоставя на клиентите си идеалната оферта за качество на достъпни цени.

Възползвайте се от пакетите на сайта им, които предлагат различен брой продукти за Mac, Windows и всеки телефон и таблет с отстъпки и намаления за дългосрочните им планове. Не жертвайте сигурността си, когато с един клик може да се освободите от притесненията, оставяйки се в доверени ръце.

4

Black Friday AVG

Промоции
Черен петък

Пионерите в сигурността се грижат за вашата сигурност и спестявания, предлагащи широка гама от решения за защита, производителност и поверителност за потребители и фирми на изгодни цени със своите редовни промоционални оферти, които не са за изпускане. Вече и част от семейството на Avast с водещи в света продукти за дигитална сигурност, посветени на защитата на хората по цял света. Доверието придобива друг смисъл, когато сте сигурни в качеството. Но качеството може да бъде и много по-достъпно с текущите промоционални оферти, които компанията предлага, както през годината, така и през най-популярната промоционална акция през ноември. 

5

AVG рейтинг

4.6

Висок рейтинг

Общ рейтинг 29 Потребители
29 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 18x
Много добър (3,1 - 4,0) 11x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x