Western Digital Black Friday

4 проверени кодове за отстъпки и ваучери Western Digital - април 2024

__photo
-15%
Код за отстъпка
Western Digital

Код за отстъпка - 15% за студенти и учители при първа онлайн покупка

Направете регистрация в Western Digital, като потвърдите, че сте ученик, студент или учител и ще получите от тях - 15% отстъпка при вашата онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Кодът може да се използва за максимум 5 продукта и не може да се комбинира други промоции. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно описани в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-15%
Код за отстъпка
Western Digital

Код за отстъпка - 15% за възрастни при първа онлайн покупка в Westerndigital

Направете регистрация в Western Digital, като потвърдите, че сте 55+ - годишни и ще получите от тях - 15% отстъпка при вашата онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Кодът може да се използва за максимум 5 продукта и не може да се комбинира други промоции. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно описани в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
Промоция
Промоция
Western Digital

Седмична промоция на избрани продукти в Westerndigital.com

В онлайн магазин Western Digital ще намерите отстъпки на избрани продукти на страница Weekly Sale. Стоките на промоция се променят.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Western Digital

Безплатна доставка при покупка над 50€ в Westerndigital.com

В онлайн магазин Western Digital получавате получавате стандартна безплатна доставка при покупка над 50€, ако не сте членове . Изключенията са посочени в условията на електронния магазин. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката