Техмарт черен петък и промоции

2 проверени кодове за отстъпки и ваучери Техмарт - септември 2022

photo
-25%
Промоция
Техмарт

Отстъпки до - 25% на уреди и домакински стоки в Techmart.bg

В онлайн магазин Техмарт получавате отстъпки до - 25% на избрани домакински електроуреди и стоки.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Техмарт

Безплатна доставка при покупка над 50 лв. в Techmart.bg

В онлайн магазин Техмарт при покупка над 50 лв. получавате безплатна доставка. Отстъпкaтa важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн магазин Техмарт
1

По-евтини електроуреди през Техмарт промоции

Веригата магазини за техника и електроника Техмарт разполага с онлайн магазин, от който може да поръчвате от различни точки на България. Поръчайте удобно, докато сте вкъщи, нов телевизор, телефон, таблет, лаптоп или фотоапарат. Или разгледайте широкия асортимент от домакински електроуреди, уреди за вграждане, кухненски уреди, уреди за отоплени, които предлагат, и изберете това, от което имате нужда. Благодарение на всяка една актуална в Техмарт промоция вие може да спестите от семейния бюджет, ето защо си заслужава да следите изгодните предложения.

2

Широк асортимент от бяла, черна и компютърна техника

Стоките, които се предлагат в онлайн магазина, са удобно разделени по категории и лесно може да се ориентирате в асортимента. Ако имате нужда от нов телевизор, разгледайте предложенията, сред които ще намерите LED, QLED, OLED телевизори, 4К и Full HD. Насладете се на качествена картина и звук у дома, като допълните с подходящата аудиотехника и озвучаване. Каталогът на магазина включва още телефони, таблети и аксесоари за тях. Или се възползвайте се от текущите в Техмарт намаления и закупете по-евтин лаптоп, компютър, компютърна периферия и аксесоари за вашия дом или офис.

Онлайн магазинът включва още широк избор от бяла и черна техника. Оборудвайте кухнята си с нови, но изгодни домакински електроуреди, като се възползвате от актуална в Техмарт разпродажба и поръчате онлайн това, от което имате нужда. Нова печка, съдомиялна, хладилник, фризер, пералня, абсорбатор или пък климатик? Нужно е само да разгледате категориите и може да намерите най-подходящите за вас. Изберете качествени помощници в кухнята, с които ще приготвяте любимите си ястия. Блендери, миксери, скари, кухненски роботи, кафемашини, тостери и още много други кухненски уреди ви очакват в асортимента на магазина, както други малки електроуреди, които са част от всяко едно домакинство като ютии, прахосмукачки и сешоари.

Техмарт онлайн
Techmart онлайн магазин
3

Поръчайте удобно, докато си стоите вкъщи

Удобството на онлайн пазаруването е, че можете да го правите, без да излизате от вкъщи, докато си седите на дивана. При поръчка от онлайн магазина ще получите желаните стоки директно до вашия дом или до близък офис на куриерската фирма. Може да продлесявате вашата поръчка онлайн и така ще знаете къде точно се намира тя.

Но освен удобно, може да бъде и изгодно. Спестете от семейния бюджет при покупката на нови уреди и електроника, като се възползвате от актуалните промоции в Техмарт. Също така електронният магазин предлага и безплатна доставка над определената от него сума, което ще направи покупката ви още по-изгодна.

4

Techmart Черен петък

Промоции
Черен петък

Ноември е любимият месец за любителите на изгодното пазаруване, защото тогава се провежда една от най-известните промоционални кампании в световен мащаб. Струва си да разгледате онлайн магазина по време на Techmart Черен петък. През тези дни е възможно да закупите с високи отстъпки на кухненски и домакински уреди, електроника като телевизори, видео и аудио, компютри, мобилни телефони и таблети. Разбира се, можете да се възползвате от изгодните предложения на онлайн магазина и през цялата година. Благодарение на актуалните си промоции Техмарт дават възможност на се насладите на изгодно пазаруване през цялата година.

5

Техмарт рейтинг

5.0

Висок рейтинг

Общ рейтинг 1 Потребители
1 thumbsup Клиентите препоръчват
0 thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 1x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x