Terranova намаления и разпродажби

6 проверени кодове за отстъпки и ваучери Terranova - юни 2024

__photo
-20%
Код за отстъпка
Terranova

Код за отстъпка - 20% при първа онлайн покупка в Terranovastyle

Абонирайте се за бюлетина на онлайн магазин Terranova и ще получите от тях 20% отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина. Офертата важи еднократно при покупка над 40 лв. и не се комбинира с други промоции. Предложението важи при условията на самия магазин, по-подробно описани в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-70%
Разпродажба
Terranova

Отстъпки до - 70% на детски дрехи за момчета в Terranovastyle

В онлайн магазин Terranova получавате отстъпки до - 70% на избрани детски момчешки дрехи. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-70%
Разпродажба
Terranova

Отстъпки до - 70% на детски дрехи за момичета в Terranovastyle

В онлайн магазин Terranova получавате отстъпки до - 70% на избрани детски момичешки дрехи. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-70%
Разпродажба
Terranova

Отстъпки до - 70% на мъжки дрехи в Terranovastyle

В онлайн магазин Terranova получавате отстъпки до - 70% на избрани мъжки дрехи. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
-70%
Разпродажба
Terranova

Отстъпки до - 70% на дамски дрехи в Terranovastyle

В онлайн магазин Terranova получавате отстъпки до - 70% на избрани дамски дрехи. Отстъпките важат при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Terranova

Безплатна доставка при покупка над 100 лв. в Terranovastyle

В онлайн магазин Terranova получавате безплатна доставка при покупка над 100 лв. Отстъпкaтa важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Теранова онлайн магазин
1

Достъпна мода за всеки

Има ли нужда от представяне? Колко часове сме прекарали да следим новите тенденции и текущите в Теранова намаления? Това място не е само обвързано със спомени за всеки от нас, но е и голяма, глобална компания с огромен оборот.

Част от още по-голям италиански френдчайз магазинът предлага пътешествие в света на модата за много тийнейджъри и млади хора с увлекателно разнообразие от модни дрехи и аксесоари. Независимо дали сте страстен почитател на последните тенденции и следите всичко на пазара или търсите перфектният тоалет за специално събитие или повод по време на акцията на Теранова черен петък ще откриете изключителни възможности за обогатяване на гардероба си. А представете си удоволствието да избягаш от навалицата по време на актуална в Terranova разпродажба и да избираш от виртуалните рафтове, от комфорта на дивана си. Без повече безцелно мотаене по молове всяка седмица, за да видиш има ли нещо ново на манекените, всички вече става с един клик на мишката за удобството на вас като клиент.

2

Марка за всички джоб

В онлайн магазинът може да намерите продукти от линиите за мъжко, дамско и детско облекло и бельо. Ще забележите, че всички те са цветни, иновативни, но най-вече достъпни. С вдъхновяващо разнообразие като вече утвърдена марка, магазинът предлага несравнен избор за всяка възможна модна изява. От ежедневен стил до официалните поводи, рафтове са наситени с внимателно подбрани дрехи, обувки и аксесоари, които отразяват актуалните тенденции в индустрията.

Terranova онлайн магазин

Във всяко кътче на сайта дебнат изненади особено по време на Terranova Black Friday може да намерите за всеки по нещо на топ цени като палта, рокли, дънки, спортни дрехи, пуловери, пижами, бельо, обувки, чанти, колани, ръкавици, шалове, шапки, чорапи, тениски, блузи, поли, ризи, клинове или дори шорти. С облекло за всеки сезон и случай, за цялото семейство от всякакви възрасти в този сайт, винаги сте на печалба, винаги е улеснено, направено специално за вас.

онлайн магазин Теранова
3

Вечно в крак с модата

От години магазинът гарантира едно от най-добрите съотношения качество-цена на пазара, без да забравяме грижата за детайлите и широката гама от цветове. На фона на предлаганата широка гама от продукти, в магазина може да намерите и разнообразни типове предложения, които ще направят вашето пазаруване по-приятно и изгодно. Специални отстъпки сезонни и целогодишни редукции ви чакат по пътя на пазаруването, но внимавайте за ограничените и временни специални предложения и комбинирани пакети, защото трябва да сте бързи, за да ги хванете и не забравяйте да следите нон стоп. Дори възможностите по време на Black Friday Terranova са само малка част от начините, по които стимулират вашето пазаруване, защото опциите в този магазин никога не свършват. Всеки продукт и предложение са внимателно подбрани с цел удовлетворение на вашия вкус и нужди, като в същото време ви предоставят възможността да спестите без да правите компромис с качеството.

4

Достъпни цени, които радват всеки

Промоции
Разпродажби
Безплатна доставка
Черен петък

Магазинът се стреми да бъде сред лидерите на пазара за най-новите модни продукти, дънкови облекла и дрехи за всеки ден и постига това след толкова много години все още на пазара. След като сте запознати вече с вълнуващите възможности по време на текущите в Terranova намаления, а също така и с разнообразието от продукти, можем с увереност да кажем, че сред всички магазини, този магазин е не само търговска площадка, а истинско преживяване в света на модата, създаден, за да мисли за клиентите си и да следва най-новите тенденции. С неизчерпаем източник на инспирация и възможности, кликнете в този уютен онлайн оазис на стил и елегантност, където всяко посещение става повод за откриване на нови модни хоризонти. По време на черен петък Теранова ви предлага най-добрите цени на пазара и в света на модата, но и може да преживеете наново старите спомени как отивате в мола, за да проверите витрините за нещо ново, но вече като подобрено преживяване в комфорта на вашия дом.

5

Terranova рейтинг

4.2

Висок рейтинг

Общ рейтинг 18 Потребители
17 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 3x
Добър (2,1 - 3,0) 3x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x