Това са най-добрите есенни тенденции

Есенни тенденции

Понякога губите ли се в непрекъснато променящите се модни тенденции, които ни заливат от подиумите или списанията? Разгледахме какво ни предлага тазгодишната есенна мода и подбрахме за вас най-актуалните находки, които лесно можете да комбинирате с това, което вече имате у дома. Кои са те?

Универсална рокля с дължина midi

 

Този модерен тренд ще ви спести ценни минути сутрин. Просто обуйте високите си ботуши и можете да излезете от вкъщи след няколко минути. В Answear.bg вече можете да избирате от редица модели. Ще намерите там едноцветни модели, с щампи или тип риза. Ако искате оптически да свалите няколко килограма, посегнете към вертикалното райе или шарките, които отиват на почти всеки тип фигура. В топлите дни ги комбинирайте с блейзър или жилетка, а когато захлади, ще паснат идеално с вълнено палто.

Източник: Aswear.bg

 

Кафяво палто

 

Едноредови, двуредови, в овърсайз размер, с колан - всички модели са актуални. Кафявото палто ще ви придаде изтънченост и ще изглежда добре както с по-непринудени тоалети, така и в комбинация с по-елегантни. Освен това той почти не се влияе от тенденциите, така че ще е актуален поне няколко сезона. Кликнете върху Aboutyou.bg и изберете вашето палто. Ако заедно с него си вземете нещо в бяло или черно, определено няма да сгрешите. Освен това този цвят си отива добре и със силни цветове, така че не се колебайте да носите оранжево, зелено или кралско синьо с него.

Източник: Aboutyou.bg

 

Суитшърт с щампа

 

Модно предложение, което с лекота ще ви подмлади. Избягвайте класическата комбинация с дънки и носете суитшърта с по-елегантна дреха като плисирана пола например. На пръв поглед тази странна комбинация създава оригинален и свеж вид. Известната поговорка, че противоположностите се привличат е напълно вярна в модата.

Източник: Aboutyou.bg

 

Цветен блейзър

 

Когато говорим за тенденции в облеклото, със сигурност не можем да забравим и блейзъра. Ако вече имате класически модел в бежово или черно, допълнете есенния си гардероб с нещо ново в наситен цвят, който е тазгодишният хит. Най-добре изглежда в комбинация с обикновена тениска или поло. Идеална дреха за бизнес среща или пътуване през уикенда.

 

Източник: Answear.bg

 

Вечни дънки

 

Безсмъртна дреха, която неизменно е част от всеки гардероб от 1873 г., е една от най-големите есенни тенденции. Дизайнерите съветват да се обличате в деним от главата до петите. Тази тенденция обаче не се използва толкова широко в ежедневието. Вдъхновете се от стилните френски момичета и комбинирайте дънките с бяла овърсайз риза или блуза на райета.

Източник: Answear.bg

 

Стилна жилетка

 

Жилетките пълнят рафтовете на магазините от няколко сезона и изглежда, че те ще останат актуални за известно време. Защо са толкова популярни? Те са изключително удобни, топли и подхождат на почти всичко. Как да подчертаем фигурата си с по-свободните жилетки? Подчертайте силуета, като на дългите модели сложите колан, а на по-кратките – пъхнете предната част в панталона.

Източник: Answear.bg

Ако искате да получите повече вдъхновение и да прочетете повече за есенната мода, ето още една статия за есенни тенденции 2021.