Смарт технологии за всеки ден - спести време, пари и енергия

Смарт отстъпки до - 30%

Обмисляш да превърнеш жилището си в интелигентен дом? А имаш ли представа коя интелигентна технология не трябва да липсва в ежедневието ти? Възползвай се от страхотните цени и пазарувайте още сега.

Развитието на новите технологии непрекъснато напредва и съвремието ни показва какво е възможно и без наша помощ. Удобните интелигентни функции са част от домакинските уреди, автомобилите, игрите, часовниците и много други. Те не са просто тенденция, тяхната задача е преди всичко да повиши комфорта ни при използване на технологиите в ежедневието и да ни спестят пари.

Коя смарт технология ще бъде полезна за теб и твоите близки? В статията сме обобщили няколко чудесни съвета. Не забравяй да кликнеш върху категорията дом и домакинство, електроника, онлайн игри, здраве или авто-мото и избери от десетки страхотни продукта на фантастични цени.

Искаш да знаеш от какво можеш да избираш? Кликни върху Смарт отстъпки и започни да пазаруваш.

ръка със смарт часовник

 

Умен дом

 

Smart Home е популярна умна джаджа, към която посягат голяма част от домакинствата, за да улеснят ежедневието. Все още не знаеш какво е интелигентен дом? Нека накратко да поговорим защо се радва на популярност.

Основната характеристика на умния дом е, че отделните устройства в дома могат да комуникират помежду си. И можеш да ги управляваш с помощта на смартфон, таблет или компютър, без да си непосредствено при тях.

За повечето хора първата стъпка към интелигентен дом обикновено е смарт осветление. Управлява се от смартфон, димер или безжичен ключ. В допълнение към него има десетки други продукти за улесняване на управлението на домакинството, например умна пералня, хладилник, прахосмукачка, микровълнова фурна, както и термостат или сейф.

Не е нужно да се притесняваш за сложната инсталация на нито един от тях. Всички устройства работят безжично чрез Wi-Fi, интернет или Bluetooth. Не ви очаква допълнителни инвестиции, напротив, те ще ти спестят пари за спестяване на енергия.

 

умен дом телевизор

Все още не знаеш коя смарт джаджа да започнеш? Защо не разгледаш предложениеята за смарт осветление от онлайн магазин Lampiisvetlina.

Интелигентната технология също ще ти помогне да осигуриш защита на дома си. За какви продукти говорим? Преди всичко не трябва да пропускаш външна смарт камера. Благодарение на нея ще можеш да контролираш всяко нежелано движение в близост до къщата. Ако нещо се случи, ще имаш на разположение видеозапис.

В момента не е необичайно поставянето на интелигентна камера в интериора. Тя следи какво се случва в къщата или апартамента, като освен за охрана на пространството можете да го използваш и за проверка на домашни любимци, които оставяш у дома през деня.

 

външни смарт камери

 

Знаеш ли, че има смарт заключване на вратата? Изпозлyвай го за входната врата на дома си и можеш да забравиш за безкрайното търсене на ключове. Можеш просто да отключиш вратата с помощта на активираната Bluetooth функция през твоя смартфон, таблет или смарт часовник.

За да защитиш допълнително дома си с интелигентни функции, препоръчваме да закупиш безжичен звънец, аларма или различни детектори и сензори.

 

телефон смарт заключване на врата

Търсиш смарт камери или други решения за твоя умен дом? Виж предложенията в онлайн магазин Muziker.bg.

Удобна смарт електроника за целия дом

 

Представи си, че на сутринта приготвяш чаша с вкусно кафе, докато все още се излежаваш в леглото си. Много лесно това може да се превърне в реалност. Всичко, което трябва да направиш, е да си купиш смарт кафемашина. Чрез натискане на бутон в приложението можеш да приготвяш кафе дистанционно чрез автоматизиран процес.

Искаш да заредиш кухнята си с още умни уреди? Имаш почти неограничени възможности. Смарт микровълнова фурна, хладилник и скара са нещо като основи. Не можем да забравим и смарт смесителите, които ще допринесат за твоя комфорт на живот.

В цялата къща несъмнено ще оцениш смарт превключвателите за управление на осветление, щори или техника за възпроизвеждане на музика. С тях можеш да управляваш и няколко уреда едновременно. А чрез умните контакти можеш да следиш консумацията на енергия директно на твоя смартфон.

Ако купуваш само един продукт от категорията на умни технологии, определено ви препоръчваме прахосмукачка робот. Тя ще се погрижи за чистотата на подовете, без да полагаш ни най-малко усилия. Такова улеснение на почистването със сигурност ще бъде оценено от цялото семейство.

 

прахосмукачка робот в дома
 

Какво ще кажеш за интелигентна градина? В наши дни и това е възможно. Независимо дали пътуваш често, или грижата за твоите растения не са ти силната страна, умните саксии са това, от което абсолютно се нуждаеш. Красиво зеленият и цъфтящ дом ще бъде нещо естествено.

Както и в интериора, не бива да пропускаш роботизираната косачка в градината. Може да се справи с равнинна земя много лесно и сравнително бързо. Дори прахосмукачката за листа ще ти помогне с подготовката на земята без много ръчни усилия.

В крайна сметка вероятно се досещаш, че можеш да улесниш поливането на градината си с автоматично напояване. Независимо дали си у дома или на почивка, можете да забравиш за продължителното поливане.

 

градинска напоителна система

Искаш да закупиш първата интелигентна саксия за твоя дом? Избери най-подходящата за теб от офертите в онлайн магазин на Klarstein.

Разработчиците на интелигентна електроника помислиха и за домашните любимци. Ето защо днес можеш да закупиш различни видове автоматизирани продукти и за тях. Най-популярни са умните купички за хранене или тренировъчни поводи.

 

Достъпна умна технология за всеки ден

 

Смарт функциите са достъпни не само за домакински продукти, но и за отдих и забавление. Имаме предвид например смарт часовници, фитнес гривни или безжични слушалки. И трите имат едно общо нещо – те правят нещо за теб и улесняват живота ти. Имаш ли някое от тези?

Смарт часовниците в момента се разглеждат като основен аксесоар към мобилния телефон. В допълнение към факта, че функциите им частично заместват самия телефон, те записват различни стойности като пулс, качество на съня, изгорени калории, брой стъпки и т.н. Фитнес гривните не могат да заменят мобилния телефон, те са предназначени за записване на резултатите от физическата активност на любителите на спорта.

И накрая, има безжични слушалки, които можеш да използваш всеки ден за слушане на музика, но също и за обучение. Те са страхотна идея за подарък, подобно на дроновете, някои модели от които имат смарт функции.


телефон с безжични слушалки

 

И нещо любопитно – знаеш ли, че съществуват маратонки на американска марка, които могат да се връзват сами? Това е възможно с помощта на приложение, контролирано от потребителя.

Изглежда, че интелигентните функции ще бъдат част продукти, за които не бихме очаквали. Сигурно е обаче, че те постепенно ще улеснят живота ни в много други области.

Искаш нови слушалки за теб или твои близки? Влез в онлайн магазин Top4mobile и купи нов чифт на супер цена. 

Смарт автомобилна индустрия

 

Разработването на умни функции не подминава дори от автомобилните компании. Те непрекъснато се опитват да създават новости, които да улеснят живота на шофьорите.

Знаеш ли например, че има система, с която можеш дистанционно да отключваш или заключваш колата си? С помощта на приложението, което инсталираш на мобилния си телефон, можеш да виждаш и местоположението й, състоянието на скоростомера или оставащото количество гориво.

Тази система може да се монтира във всички видове автомобили, така че по принцип всеки става умен.

бяла спортна кола

Осигури си по-голяма сигурност на велосипеда или колата си. Ако бъдат откраднати, могат да бъдат намерени по-лесно с AirTag

Повечето производители на автомобили разработват приложения за своите клиенти. Тяхната задача е да им осигурят бърз достъп до информация за техния автомобил. Изтеглил ли си си приложението на автомобилната компания за твоя автомобил? Направи го днес. Ще можеш да промениш някои настройки на автомобила директно в приложението, инсталирано на твоя телефон, и ще видиш различна интересна информация на едно място.

Обмисляш ли покупка на електрически автомобил? Разбери кои са основните му предимства и недостатъци.

Да направиш първата стъпка към умен дом може да не е лесно, но сме сигурни, че това опростяване на ежедневните дейности ще ти хареса много бързо. Възползвай се от Смарт отстъпки и купи перфектни умни помощници за дома и свободното си време още сега.

 

Смарт отстъпки и промокодове до - 30%