Разопаковайте подаръка си сега: Коледни намаления до -40%

Коледни намаления на подаръци до - 40%

Не чакайте Коледа и си доставете радост още сега. Подготвили сме ви специални коледни промоции, благодарение на които тази година ще спестите при покупката на подаръци. А спестените пари можете да похарчите за нещо хубаво за себе си.

При закупуването на подаръци се възползвайте се от специалните коледни намаления, които се намират в секцията Промоции на коледни подаръци. Можете да очаквате нови отстъпки всеки ден. А някои от тях даже могат да достигнат до 40%. Предколедният шопинг фестивал започва на 1 декември и ще продължи до 20 декември. Благодарение на намаленията ще зарадвате любимите си хора на Коледа и в същото време няма да натоварвате бюджета си.

Както всяка година, така и тази, ще се чудим какво да подарим за Коледа. Затова разгледайте нашите съвети, те могат да ви вдъхновят. Какво по-изгодно можете да намерите сега?

 

Дрехи и бижута

 

Не е нужно да чакате новогодишните разпродажби, много модни онлайн магазини вече предлагат отстъпки. Можете да закупите по-евтино идеалния тоалет за коледните празненства, качествено палто, но и удобен анцуг, в който да отмаряте през празниците. Посетете Answear.bg или Aboutyou.bg и поръчайте подаръци предварително. Не забравяйте за бижутата, които можете да сложите под елхата. Кликнете върху Brasty.bg и изберете от редица колиета, обеци, гривни или часовници.

 

 коледни подаръци

 

Козметика и парфюми

 

Козметиката е идеален подарък за всички възрасти. Можете да изберете готов подаръчен комплект или да го направите сами само с любимите на получателя продукти. В Notino.bg или Parfimo.bg вече ще намерите редица козметични продукти на намалени цени. Ако познавате вкуса на човека, когото искате да зарадвате на Коледа, парфюмът определено ще бъде отличен избор.

 

парфюми и козметика

 

Техника

 

Коледните намаления не подминават и тази категория. Вече можете да поръчате техника с отстъпка от Emag.bg, Topmarket.bg и Smartshop.bg. Знаете ли, че класациите за най-предпочитани продукти всяка година се оглавяват именно от мобилните телефони, конзолите, смарт телевизорите и кафемашините. А знаете ли вече кой от тези бестселъри ще намерят вашите близки под елхата тази година?

 

мобилни телефони   

 

Мебели и аксесоари за дома

 

Възползвайте се от коледните намаления и вместо ненужни неща зарадвайте членовете на семейството си с полезен подарък, който ще използват всеки ден. Може би вече имат нужда от нов диван, матрак или трапезна маса и столове. Ако в момента нямат нужда от нови мебели, можете да ги зарадвате с дизайнерски аксесоари за дома или декорации. Тук ще намерите всички актуални намаления на мебели и аксесоари за дома.

 

мебели и аксесоари за дома

 

Книги

 

Книгите с право са едни от най-търсените коледни подаръци. За разлика от други подаръци, те не натоварват бюджета и почти всеки може да си избере нещо от огромното разнообразие от жанрове. Нещо подходящо ще се намери за аматьорите детективи, страстните готвачи и всички, които искат да се откъснат за малко от света около себе си и просто да се оставят да бъдат увлечени от историята. Кликнете върху Zagadkata.eu и купете избрани заглавия на намалени цени. Ако не сте сигурни към коя книга да посегнете, разгледайте тазгодишния списък с най-продаваните книги в почти всяка онлайн книжарница.     

 

книги            

 

Играчки

 

Ако вие или вашите близки имате деца, определено няма как да минете без закупуването на играчки през декември. Какво да направите, като всяка година накрая се спирате все на един и същи тип подарък, който има само едностранно използване и след време децата спрат да се забавляват? Опитайте се да подходите по различен начин тази година и дайте шанс на играчки, които развиват креативност, логическо мислене, комуникация или двигателни умения. Така децата ще научат нещо ново и ще се забавляват. В Hippoland.net ще намерите смислени играчки за деца от всички възрасти.

 

играчки