Обзаведете интериора качествено, но евтино: Къде си струва да пазарувате?

Промоции и промокодове за мебели и аксесоари за дома

Решихте да обновите дома си? Сега е най-доброто време за това. Ние ще ви посъветваме от къде да закупите всичко за вашия интериор на топ цени от 17.10 до 31.10.

Мислите за подмяна на старите мебели с нови? Не го отлагайте повече. Тази есен е идеална за смяна на старото с ново.

Мебели, електроуреди, аксесоари за дома и бита. Сега този асортимент е най-изгоден.

Искате нови мебели, аксесоари или декорации за вашия дом? Вижте най-добрите предложения в категорията Модерен дом.

Внесете завършеност и хармония в дома

 

Независимо дали става въпрос за избор на цветове или материали, всеки от нас има различен вкус. Същото е и в интериорния дизайн. Обикновено забелязваме любимия стил на собствениците още с влизането в дома им. Какво трябва да се спазва при обзавеждането на интериора? Това са нашите 3 основни съвета върху какво да се съсредоточите.

 

хол с кухненски кът

1

Разглеждайте дома като цяло

Кухня в провансалски стил, всекидневна в кожа или спалня в смели цветове? Сами виждате, че това не е напълно подходяща комбинация. Няма взаимодействие между различни интериорни стилове в един цвят или тон на материала. Не е нужно всички стаи да са декорирани по същия начин. Те обаче трябва да се възприемат като цяло.

2

Обмислете пространствените възможности

Виждате стая и си представяте как бихте я ремонтирали? Какво бихте искали да промените и какво бихте искали да купите? Избягвайте грешката, която правят повечето самопровъзгласили се дизайнери. Не запълвайте пространството с ненужни вещи, а го оставете да „диша“.

Не можете да поберете всичко, което искате във това пространство? Малкото място за съхранение е характерно особено за апартаментите. Мебелите по поръчка са идеалното решение тук.

Възпира ли ви по-високата първоначална инвестиция? Но ще ви се върне под формата на перфектно почистени стаи.

3

Изразете себе си с цветове

Известно е, че цветовете влияят на нашето настроение, мислене и чувства. Не бива да подценявате и значението на цветовете в интериора.

кухненски бар със столове

 

Освежете интериора с нови мебели и аксесоари за дома

 

Старите мебели определено няма да подхождат на вашия дом. Разбира се, само ако това не е намерението.

Основната роля на мебелите е тяхната функционалност. Скърцащи панти на шкафове, провиснал матрак или овехтял диван не са никога на мода. И освен това не изглеждат представителни дори за посетителя.

 

диван с холна маса и кресло

Търсите оферти за мебели и аксесоари за дома на едно място? Тук ще намерихте. Изберете подходящи мебели и започнете декорирането на интериора още сега.

Защо да купувате интериорни аксесоари?

Няколко са причините аксесоарите да не се пропускат при обзавеждането на интериора. Един от тях несъмнено е фактът, че те създават неповторима атмосфера. Може би дори по-добре, отколкото можете да си представите. Просто трябва да изберете правилните.

 

Какви аксесоари не бива да пропускате?

__check

вази

 

__check

снимки

 

__check

цветя

 

__check

възглавници

 

__check

одеяла

 

__check

килими

 

кухненска маса със зелени столове

Не е нужно да имате аксесоари за дома във всяка стая, но това, което е задължително за всяка една от тях, е подходящо осветление и лампи. Подберете тези, които най-добре ще паснат на интериора и стила на стаята. Разгледайте предложенията, сред които може да намерите точно това, от което имате нужда.

Друг от аксесоарите за дома са лампите. В допълнение към основното осветление препоръчваме още 2 вида:

1

Огледало/допълнително – ще ви служи като детайлно осветление, например при оформяне на прическа.

 

2

Декоративно – има чисто естетическа функция

 

Бъдете внимателни с избора на аксесоари за дома. Тяхната функция е да пидадат завършеност на помещението. В края на краищата не искате домът ви да изглежда неугледен.

Аксесоарите обикновено не служат като доминиращ елемент. Изключение правят пространствата, където комбинирането на различни елементи отвън е съзнателно.

 

кухненско осветление

 

Помогнете си с електроуреди

 

Всеки електроуред ни помага в ежедневните дейности по определен начин.

Искате ли да направите домакинската си работа още по-лесна? Сменете старите си електроуреди с умни. Можете лесно да свържете интелигентни уреди към телефона си. Можете да контролирате дистанционно, например, стартирането на прахосмукачка или пералня. Можете дори да косите двора си по този начин.

Електроуредите като дизайнерски аксесоари? Стилни ретро хладилници или дори пречистватели на въздуха могат да придадат на дома ви нов привкус. Освен това те са функционални и практични.

прахосмукачка робот

Искате да си купите нов домакински уред? Възползвайте актуалните намалени цени и се насладете на домакинската работа без ни най-малко притеснение.

Не се отказвайте от терасата дори през есента

 

Дори в края на лятото можете да прекарате много време на терасата или балкона. Въпреки че есента е по-студена, тя носи и приятни по-топли дни. Използвай ги. С покритата тераса няма да сгрешите.

Как да я направя уютна? Седнете в люлеещ се стол, вземете любимата си книга, завийте се в меко одеяло и се оставете да бъдете увлечени от тази идея за перфектна вечер.

 

кресло на тераса

Искате да се насладите на необезпокоявани мигове на терасата или балкона? Купуването на градински мебели сега си струва повече от всякога. Оферите на летни мебели никога не са били по-добри.

Можете също така да решите интериорния дизайн от комфорта на вашия дом. Какви са предимствата на онлайн пазаруването на мебели?

__check

Неограничени оферти

Можете да разгледате офертите на няколко магазина в рамките на 10 минути. И не само това. Ще забележите и тези мебели, които може да не видите в магазина. Или не сте намерили.

__check

Удобство

Пазаруването онлайн означава, че не е нужно да чакате на дълги опашки или да прекарвате часове в разходка по магазините. И въпреки това купувате всичко необходимо.

__check

Онлайн отстъпки

Електронните магазини често предлагат различни отстъпки и промоции извън физическите магазини. Можете също така да получите евтини стоки на предварителна продажба.

__check

Отзиви

Отзивите от други купувачи могат значително да помогнат в процеса на вземане на решения. Тях трудно ще получите в магазина.

модерна кухня с кухненски остров

 

Защо да пестите от мебели и аксесоари, когато можете? Възползвайте се от ненадминати оферти на нашия уебсайт. Не се колебайте и подредете интериора според вашите желания.

 

Модерен дом