Новогодишни разпродажби: подаръци след Коледа

Новогодишни разпродажби: направете си подарък след Коледа

Намерихте плик с пари или ваучер за подарък под коледната елха и искате да ги оползотворите? Или просто искате да си купите нещо по-скъпо и чакате да намалят цената му? Сега е подходящият момент! Коледните разпродажби започват и ние ще ви насочим на какво си струва да обърнете внимание.

Техника и електроника: лукс и удобство за дома

 

Ще започнем с може би най-популярната категория стоки през новогодишните разпродажби. И как да не са сред най-търсените – някои търговци предлагат на избрани модели електроуреди отстъпки до - 60%. Ако досега сте отлагали закупуването на нова пералня, кухненски робот, лаптоп или телевизор, сега е време да го направите! Или искате всяка сутрин да се будите с чаша качествено кафе като от кафетерия? Тогава определено си заслужава да разгледате кафемашините, които можете да закупите на по-ниска цена благодарение на ваучер или код за отстъпка. Разгледайте, например, страхотните коледни разпродажби в онлайн магазини като Emag, Техномаркет или Техномикс.

 

 

 

 

Мода: находки, които си заслужават

 

Зимата започна едва преди няколко седмици, но вече магазините предлагат страхотни разпродажби на своите есенни и зимни колекции. Това е чудесна възможност да обновите гардероба си за идващата пролет с модни находки на много по-ниски цени. Проверете отстъпките на дрехи, обувки и аксесоари в любимите си  Answear, Obuvki.bg и About You  и не забравяйте да използвате кодове за отстъпки.

 

Спорт: да изпълним новогодишните обещания

 

През първите дни на Новата година си обещаваме, че ще спортуваме и ще се движим повече, ще се храним по-здравословно, ще смъкнем килограми…. Познато ви е, нали? Но понякога се отказваме още в началото, защото заявките са твърде високи и трудноизпълними или просто изискват повече време и усилия. Ето защо е необходима добра мотивация. Подходящото спортно оборудване може да ви стимулира да следвате и постигнете желаните цени. Ако искате да започнете да бягате, осигурете си висококачествени и удобни обувки за бягане, както и фитнес гривни, за да следите функциите на тялото и напредъка си. А ако сте решили да се захванете с колоездене в града или сред природата през пролетта, коледните разпродажби са идеалният момент да изберете подходящ велосипед на най-добрата цена. Разгледайте големите намаления на спортни дрехи, маратонки, оборудване или туристическа екипировка в електронните магазини Sport Depot, Декатлон и Bike Center. Можете да обогатите храната и да си набавите повече енергия със специализирани продукти, хранителни добавки и спортни храни от онлайн магазини като Myprotein и GymBeam

 

Храна: вкусна и здравословна за всеки ден

 

За да се чувствате добре и здрави не само след Коледа, но и през цялата година, не е достатъчни само да спортувате, но трябва да се погрижите и за вашия хранителен режим. Някои свързват здравословната храна с еднообразие и труднодостъпност, но това вече не е така. Задушените броколи са здравословни и вкусни за много хора, но в днешно време има много по-голям избор от здравословни храни, с които можете да обогатите менюто през деня. Магазините, които са специализирани в здравословното хранене, се грижат и за хора с различни алергии и непоносимости. И най-хубавото е, че от онлайн магазина можете да изберете и да купите всичко от уюта на вашия дом, а пред вратата ви ще ви очаква пакет, пълен с  вкусни продукти. Още не сте опитали? Ние вече сме и затова ще ви предложим електронни магазини, като eBag и Lifestore.

 

Напитки: за хубавите и топлите семейни срещи

 

Дните около Коледа и Нова година са изпълнени с хубави моменти с любимите ни хора и в компанията на цялото семейство. Подобрете тази атмосфера с добре подбрани напитки, като бутилка хубаво вино или селекция от коняк или ром. В този случай, със сигурност, качеството е по-важно от количеството. Разгледайте селекциите от напитки в електронни магазини като Casavino и не забравяйте да се възползвате от текущите промоции, за да спестите пари.