Не изпускайте изгодните покупки след Коледа и спестете до 60%

зимни разпродажби до - 60%

Докато вие най-вероятно сте в очакване на Коледа и се наслаждавате на спокойствието по почивните дни, магазините вече се готвят за големите зимни разпродажби, които ще ви предложат след Коледа отстъпки до 60%.

Ако сте решили да изчакате зимни разпродажби, добре сте направили. Цените ще са наистина ниски тази година. Пригответе се, започваме на 27 декември, а по-изгодно можете да пазарувате до 16 януари. Какво можете да купите по-евтино? Дрехи, мебели, техника, спортно оборудване, козметика, бижута и часовници.

Не губете време да търсите ваучери за отстъпки, в секцията за Новогодишни разпродажби ще намерите всички предложения, събрани на едно място.

 

Нова година - ново аз. Обновете напълно гардероба си

 

Може би започвате нова работа от януари, фигурата ви се е променила или любимите ви дрехи са загубили цвета си след пране. Каквато и да е причината, можете да използвате разпродажби на дрехи и мода, за да обновите гардероба си. Купуването на едно-две нови неща вероятно няма да натовари толкова много бюджета ви, но пълната подмяна на гардероба е по-скъпа, така че е добре да използвате отстъпка при покупка. Особено ако подхождате стратегически към изграждането на гардероба и сте решили да инвестирате в по-качествени материали. Повечето попълнения в гардероба трябва да бъдат с вечно актуални кройки в неутрални цветове и към тях можете да добавите няколко модерни допълнения, които лесно да комбинирате с неутрална основа. През новогодишните разпродажби вече можете да получите и двете на страхотни цени - необходимата основа за гардероб и модни находки.

 

модни дрехи

 

Влезте отново във форма след празниците

 

Знаете ли, че редовните упражнения намаляват риска от диабет, сърдечно-съдови заболявания или високо кръвно налягане? Упражненията обаче имат положителен ефект не само върху физическото, но и психическото здраве – помагат за по-добро справяне със стреса, подобряват концентрацията, качеството на съня и не на последно място допринасят за доброто настроение. И това наистина са достатъчни причина да започнете редовна физическа активност възможно най-скоро. Кога, ако не сега? Благодарение на новогодишните разпродажби вече можете да получите много по-евтино спортно оборудване, аксесоари и хранене за спортисти. Вижте най-добрите оферти от категорията разпродажби за спорт и туризъм. Но побързайте – точно както в спорта си струва да сте сред първите, това се отнася и за разпродажбите.

 

спортни стоки и оборудване

 

Сега е идеалният момент за закупуване на мебели

 

Експертите са единодушни, че Новата година е идеално време за закупуване на нови мебели. Магазините се освобождават от наличностите и бавно се подготвят за новия сезон. Това се потвърждава и от броя на ваучерите за отстъпки в раздела за разпродажби на мебели и домакинство. Възползвайте се от актуална зимна разпродажба и купете по-евтини дивани, кухненско обзавеждане, лампи, както и плочки и настилки. Как да преодолеем носталгията от факта, че вече празниците са отминали? Започнете Новата година, като обновите дома си. Купете нов диван, променете разположението на мебелите, ремонтирайте кухнята или сменете завесите. Понякога само няколко промени наистина са достатъчни, за да вдъхнат нов живот във вашия интериор.

 

мебели и аксесоари за дома

 

Зарадвайте се с нови бижута или часовници

 

Насладете се на нови бижута. Не е нужно да имате специална причина за това, понякога е добре просто да сте щастливи. Много е вероятно това, което сте търсили в магазина преди Коледа, сега да бъде закупено по-евтино. Разпродажбите не подминаха и тази категория, така че сега можете да закупите своите мечтани обеци или луксозни часовници на страхотни цени. Часовниците и бижутата са артикули, които в много случаи имат по-висока цена, така че разпродажбите на бижута и часовници са идеална възможност да не снижавате изискванията си, но и да не натоварвате бюджета си.

 

часовници и бижута

 

Запасете с нова козметика

 

Не намерихте мечтания парфюм или палитра от сенки за очи под елхата? Няма значение, можете да си ги закупите сами. През актуалните разпродажби на парфюми и козметика вече можете да закупите някои продукти до на половин по-евтина цена. Тук ще намерите отстъпки на парфюми, декоративна, както и дермо и декоративна козметика. Ако сте решили, че с идването на новата година ще положите повече усилия да се грижите за кожата и косата си, коледните разпродажби могат да ви помогнат да постигнете тази цел.

 

парфюми и козметика

 

Възползвайте се от екстра изгодни оферти на техника

 

Новогодишните разпродажби на техника и електроника определено не са за изпускане. Техниката е една от топ категориите, за които си струва да чакате до новата година. Отново можете да очаквате страхотни отстъпки на бяла и черна техника. Спестете пари при закупуване на телевизор, съдомиялна машина, печка, пералня или малки домакински уреди.

 

техника и уреди