Коледни рокли - 6 начина да сте различна

6 идеи за коледни рокли

В края на годината със сигурност сте затрупани със задачи, няма нужда да добавяте към тях и търсенето на подходящо облекло. Разгледахме обстойно актуалните предложения в магазините и подбрахме красиви предложения, от които може да изберете коледна рокля, с която да блеснете на коледната трапеза.

Защо да не отпразнувате Коледа със стил и да не обличате нещо блестящо, дори ако трябва да прекарате всички празници само у дома? Ако не можете да решите каква рокля за Коледа да носите тази година, можете да се вдъхновите от нашите съвети. Подбрахме универсални предложения, които по-късно можете да използвате при други поводи. Кликнете върху Aboutyou.bg или Modivo.bg и изберете от редица красиви рокли. Не забравяйте да добавите подходящи обувки и бижута към пазарската количка. Прочетете по-долу как правилно да ги комбинирате с различни модели рокли.

 

Сатенена коледна рокля

 

Ако трябва да посочим тези ролки, които идеалното пасват на коледните празници, това определено са лъскавите сатенени рокли в златисто или сребристо. В зависимост от типа кожа на някои биха отивали повече сребристите нюанси, а за други златистите биха били по-подходящи. Сатенените рокли ще изглеждат страхотно в комбинация с боди или бели обувки на ток. Що се отнася до аксесоарите, време е най-накрая да забравим правилото, което забранява комбинирането на различни метали в едно облекло. Чувствайте се свободни да използвате сребърни аксесоари към златната си рокля и обратно.

 

сатенена коледна рокля

Снимка: Aboutyou.bg

 

Плетена коледна рокля

 

Как да направите тоалета си да изглежда празнично, но в същото време да се чувства комфортно по време на вечеря? Облечете плетена рокля за коледната трапеза. Освен че са изключително удобни, в тях няма да ви е студено, дори да прекарате празниците в планината. Когато избирате, фокусирайте се върху процента на вълната в състава - колкото е по-голям, толкова по-добре. Всичко, което трябва да направите, е да добавите колие или червено червило и тоалетът за Бъдни вечер или Коледа е готов. Не избирайте между комфорт и перфектен външен вид, когато можете да имате и двете.

 

плетена коледна рокля

Снимка: Aboutyou.bg

 

Червена коледна рокля

 

Казват, че червеното червило пасва на всяка жена. Същото важи и за червените рокли. Ако мислите, че няма да ви отиват, вероятно просто сте провали грешен нюанс. Ако сте кожата ви е топъл тип, ще изглеждате страхотно в керемидено или червено-оранжеви нюанси. На студения тип кожа приляга червено в студени нюанси или бордо. От вас зависи дали ще изберете средна дължина или дълга рокля, със или без деколте –  всеки тип червени коледни рокли са подходящи за повода.

 

червена коледна рокля

Снимка: Aboutyou.bg

 

Малка черна коледна рокля

 

Малките черни рокли са най-универсалният тип рокли, които можете да имате в гардероба си. Подходящи са за повечето празнични събития и ще ви спестят, дори когато поканата за партито да стигне до вас в последния момент. Но как да не изглеждате скучни в тях? Ключът е да изберете правилната кройка. Класически миди рокли с кръгло деколте никога няма да излязат от мода, но ако не носите аксесоари, може да изглеждате скучно в тях. Опитайте се да изберете модел, който да е различен – може да бъде например асиметрична кройка, микс от материали или да имат интересен детайл.

 

черна коледна рокля

Снимка: Answear.bg

 

Блестяща коледна рокля

 

Блестящата рокля е подходяща не само за Коледа, но може да я използвате и за новогодишната нощ или рождени дни. Тъй като този тип са по-отличителни, ще бъде по-добре да изберете по-семпла кройка. С този тип рокли за Коледа можете да минете и без бижута, стига само да ги комбинирате със сандали или обувки в телесен цвят и дамска чанта. На блестяща рокля най-подхожда едноцветна дамска чанта, в идеалния случай от матов материал.

блестяща коледна рокля

Снимка: Answear.bg

 

Коледна рокля за по-официален дрескод

 

Ако празниците ви ще бъдат по-официални тази година, трябва го имате предвид и при избора на дрехи. Изберете лурекс или кадифе вместо ежедневни материали. Освен качествена материя, роклята може да бъде с интересна кройка. Дори в този случай тя няма да има нужда от много бижута. Дълги висящи обеци или елегантна гривна ще са достатъчни. Всичко, от което се нуждаете, са подходящи сандали, дамска чанта и можете да тръгнете.

 

коктейлна рокля

Снимка: Modivo.bg