Velosiped ваучери и кодове за отстъпки

1 проверен ваучер за отстъпка Velosiped - април 2024

__photo
-10%
Бонус
Velosiped

Отстъпка - 10% за втори велосипед CROSS във Velosiped.bg

При покупката на велосипед с марката CROSS получавате ваучер с - 10% отстъпка за покупка на втори велосипед с марка CROSS. Ваучерът за отстъпка е валиден за всички велосипеди с марка CROSS една година след датата на издаването му. Всички промоционални артикули НЕ подлежат на допълнително намаление с ваучер или код за отстъпка!

Повече за отстъпката


Velosiped.bg онлайн магазин
1

Колоезденето като начин на живот

Колоезденето за някои е начин на живот, неизменна част от всекидневието или любимо хоби. Запознайте с онлайн магазин Velosiped.bg, където страстта към двуколесните среща професионализъм и внимание към детайлите.

Това не е просто място за велосипеди, а общност от велосипедисти, които споделят обичта си към колоезденето с клиентите си. Тяхната цел е да доставят качествени велосипеди, велочасти и аксесоари на коректни цени. За малки и големи, колоезденето не е евтино хоби, но е здравословен начин за всички ни да включим допълнително и забавно движение в делничните си дни или през уикенда. Затова с атрактивните в Velosiped.bg промоции може да си позволите да подновите или да купите нов велосипед за вашето семейство или да се погрижите самите вие да намерите перфектната комбинация за вашите нужди, без да се притеснявате от високите цени.

2

Разнообразие от велосипеди

Един от важните критерии за безпроблемно пазаруване е богатият асортимент от велосипеди и аксесоари, подбрани от водещи марки в индустрията, за да сте сигурни, че винаги може да намерите най-подходящия продукт за вас и вашите нужди и в разнообразие от цени. За да задоволят нуждите на различните велосипедисти - от градски ентусиасти до планински завоеватели, този сайт внимателно селектира продукти, които предлагат не само стил, но и надеждност, като съчетават иновации с класически дизайни. Вашият велосипеден опит ще бъде изпълнен с вълнуващи възможности за планинско колоездене, електрически велосипеди, градски колела, шосейни, дамски или детски велосипеди, а дори и скутери и тротинетки. Изберете от велосипеди за trekking, cross, city и urban, в различни размери и дори bmx или баланс байкове за деца. Бъдете сигурни, че ще намерите всички нужни части като гуми във всякакви диаметри. Компоненти като рамки, кормило, капли, компоненти за скорости, като задни венци – шлици или резба, вилки, части за спирачки, като хидравлични или механични дискови спирачки, седалки, колчета и скоби/стяга. Може да намерите още багажници, велокомпютри, детски седалки, кошници, бутилки, ключалки, светлини и дори услуги за сервиз, като смазване и инструменти, а да не забравяме и екипировката от протектори, ръкавици, якета и дрехи, каски, та дори обувки и очила. Възползвайте се от марки като Continental, Force, Herrmans, KMC, Lazer, Neco, Promax, Rock Shox, SigmaTour de France, Ultra и още много други.

онлайн магазин Velosiped.bg
Velosiped.bg електронен магазин
3

Споделете страстта си към колоезденето

В този магазин естествено няма да намерите само разнообразие от продукти и да разчитате да намерите подходяща цена за вашия бюджет. Екипът от ентусиасти са подготвили лесни начини за филтриране, за да споделят своето експертно знание и страст към велосипедите с клиентите си.

Винаги може да намерите професионалните им съвети в подкатегория Полезно, за да ви помогнат да изберете подходящия велосипед и екипировка, отговарящи на вашите нужди и стил. Ако търсите мнение на други клиенти като вас, винаги може да погледнете подкатегорията Най-продавани, защото знаете, че там ще намерите добрите попадения. Ако искате да филтрирате по цена, можете да посетите самостоятелната категория, която е съставена от съвкупност на всички продукти с редуцирани цени и където ще имате достъп до най-добрите сезонни и постоянни предложения. Съчетавайки грижата си за детайлите с индивидуален подход, магазинът ви предоставя персонализирано обслужване с предлаганите ви ваучери и допълнителни предложения за лоялни клиенти, което прави вашето пазаруване в удовлетворително изживяване.

4

Отстъпки, които ще зарадват всеки колоездач

Кодове за отстъпки
Промоции
Подаръци

Този екип от страстни колоездачи вярват в създаването на общност от велосипедисти, които споделят своята страст и любов към двуколесните приключения заедно. Независимо дали сте новак, или опитен велосипедист, в този магазин ще откриете продукти, които да съвпаднат идеално с вашите нужди на колоездач, за колело, части, аксесоари и дори сервиз, за да сте сигурни, че сте перфектно подготвени за пътя. Може да си набавите всичко необходимо за вашето хоби на по-изгодни цени, като се възползвате от редовните оферти, а по време на акцията Black Friday Velosiped.bg ще изненада своите клиенти с по-ниски цени на разнообразие от продукти. Независимо дали търсите велосипед, резервна част, аксесоари или екипировка, това е идеалният момент да напазарувате това, от което имате нужда. Или да осигурите подарък за предстоящите коледни празници. Имате различни възможности да пазарувате не само качествено, но и умно, без да натоварвате банковата си сметка с ненужно надути покупки. Влезте в света на велосипедите с доверие, знание и страст. Доверете се на екип готов да ви помогне да направите вашия велосипеден опит още по-забавен, удовлетворителен и незабравим.

5

Velosiped рейтинг

4.8

Висок рейтинг

Общ рейтинг 2 Потребители
2 __thumbsup Клиентите препоръчват
0 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 2x
Много добър (3,1 - 4,0) 0x
Добър (2,1 - 3,0) 0x
Под средния (1,1 - 2,0) 0x
Нисък (0 - 1,0) 0x