Swipe.bg кодове за отстъпки

3 проверени кодове за отстъпки и ваучери Swipe.bg - март 2024

__photo
+ 15 лв.
Код за отстъпка
Swipe.bg

Код за допълнителни + 15 лв. при продажба на телефон в swipe.bg

Продайте бързо и лесно вашия стар телефон. При продажбата на вашия телефон ще получите 15 лв. над офертата, след като въведете кода за отстъпка в края на заявката. Гарантирано плащане до 24 часа по банкова сметка или с наложен платеж. Изгодна цена, без губене на време. Сигурно, бързо и без пазарлъци.

Повече за отстъпката Само при нас
- 28 лв.
Код за отстъпка
Swipe.bg

Код за отстъпка - 28 лв. за всички телефони в Swipe.bg

Използвайте промокод за 28 лв. отстъпка при покупка на телефони като нови и аксесоари от Swipe.bg. Важи и за намалени телефони. Всеки телефон е с 24 месеца гаранция и 30 дни право на безплатно връщане. Минимална стойност на поръчка 100 лв.

Повече за отстъпката Само при нас
Безплатно
Безплатна доставка
Swipe.bg

Безплатна доставка на всички аксесоари за смартфони в swipe.bg

Изберете от голямото разнообразие на аксесоари в swipe.bg - калъфи за смартфони - протектори за дисплей - кабели и адаптери - протектори за камери - слушалки - аксесоари за автомобили Всички аксесоари са с безплатна доставка до 1 работен ден.

Повече за отстъпката


Swipe онлайн магазин
1

Телефони с втори шанс

Онлайн магазинът Swipe.bg е водещата българска платформа за покупко-продажба на мобилни телефони втора употреба. Това е едно от малкото места в интернет, където може да получите достъп до несравнимо ниски цени за продукти от най-високо качество и с отлично ниво на обслужване на клиентите.

За да бъде вашето пазаруване още по-добро, компанията се ангажира да ви помогне да намерите идеалния телефон втора употреба за вашите нужди. От iPhone до Huawei 10s и други, на сайта  разполагат с всички модели, от които може да се нуждаете, плюс гаранция за качество, за да ви дава допълнителна увереност, че покупката ви е надеждна. Пазаруването на техника втора ръка никога не е било толкова лесно и безопасно, а със Swipe bg код за отстъпка никога не е било и толкова евтино. Така че не се колебайте да разглеждате селекцията от добре подбрани продукти днес, за да намерите перфектния телефон за вас.

2

Многообразие от смартфони

Магазинът разполага с непрекъснато нарастваща селекция от употребявани телефони със страхотно качество от всички водещи марки, включително Apple, Samsung, Huawei и други. Асортиментът включва широк избор модели телефони, които може да търсите – от употребявани iPhone до новите Xiaomi и други. Освен това всички телефони се предлагат с гаранция за качество, след като преминали подробен процес на тестване и проверка. Това гарантира, че всеки телефон, който излезе от магазина и влезе в джоба ви, е в перфектно работно състояние. Също така се предоставя след продажбена поддръжка за клиенти, така че можете да получите необходимата ви помощ при всякакви появили се проблеми, с които може да се сблъскате.

На платформата може да немарите още повече разновидности аксесоари за телефона, като калъфи за смартфон, протектори за дисплей, кабели и адаптери, аксесоари за автомобил, слушалки, протектори за камера и други, за широка гама от модели.

Swipe.bg онлайн магазин
онлайн магазин Swipe
3

Продайте или купете телефони безопасно

Покупко-продажбата на телефони втора употреба не трябва да бъде рисков процес. Ето защо ангажиментът, който компанията поема за обслужване на клиенти е важен, за да ви осигуряват спокойствието, от което се нуждаете, когато пазарувате онлайн. Екип от експерти ви предоставя надеждни съвети и подкрепа, за да можете да вземете най-доброто решение за вашите нужди.

В момента, в който телефон пристигне в офисите на компанията, той обезателно и много детайлно се проверява за повреди и предоставяме на подробно описание на качеството му, за да сте сигурни, че знаете точно какво да очаквате, когато правите поръчката си. За продавачите процесът на продажба на вашия телефон не може да бъде по-бърз и лесен. Предоставят ви се безплатна онлайн оценка на телефон, така че да можете да получите представа колко струва, преди да решите да го пуснете за продажба. Предоставят ви се сигурни методи за плащане, така че да знаете, че вашето плащане ще стигне до вас безопасно и бързо. Така че, когато трябва да продадете стария си мобилен телефон, можете да го направите с пълно доверие.

4

Най-изгодните оферти на мобилни телефони

Кодове за отстъпки
Безплатна доставка

Доверете се на магазин за телефони втора употреба, който предлага надеждни и достъпни телефони. Изборът му варира от най-новите версии до модели на няколко години. Вече не е нужно да избирате между качество и бюджет. С тази широка гама със сигурност ще намерите нещо, което отговаря и на двете.

Това, което прави този онлайн магазин уникален, е, че телефоните са по-евтини от предлаганите в магазините. Поддържат се ниски цени, така че всеки да може да се възползва от предимствата на притежаването на ефективен телефон. И тъй като цените са ненадминати, вие ще получите най-доброто за парите си, а ако използвате Swipe bg код за отстъпка, то ще може да си позволите всеки телефон на безценица.

5

Swipe.bg рейтинг

4.3

Висок рейтинг

Общ рейтинг 18 Потребители
17 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 12x
Много добър (3,1 - 4,0) 4x
Добър (2,1 - 3,0) 1x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x