Сиела намаления и кодове за отстъпки

6 проверени кодове за отстъпки и ваучери Сиела - юни 2024

__photo
-10%
Код за отстъпка
Сиела

Код за отстъпка - 10% при първа онлайн покупка в Ciela.com

Абонирайте се за бюлетина на онлайн книжарница Сиела и ще получите от тях - 10% отстъпка при вашата първа онлайн покупка. Кодът за отстъпка ще бъде изпратен на вашия e-mail, регистриран в онлайн магазина.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Сиела

Отстъпки до - 30% на книги и игри в Ciela.com

В онлайн магазин Ciela.com получавате отстъпки до - 30% на избрани заглавия от книги и игри в категория Промо зона.

Повече за отстъпката
-30%
Промоция
Сиела

Отстъпка - 30% на книги на издателство Просвета на Ciela.com

В Сиела онлайн книжарница получавате отстъпка - 30% на избрани книги от издателство Просвета.

Повече за отстъпката
5 лв.
Разпродажба
Сиела

Книги на издателство Сиела по 5 лв.

В онлайн книжарница Сиела можете да купите избрани книги, трайно намалени на цена от 5 лв.

Повече за отстъпката
1 лв.
Разпродажба
Сиела

Книги на издателство Рива по 1 лв.

В онлайн книжарница Сиела можете да купите избрани книги на издателство Рива, трайно намалени на цена от 1 лв. Ликвидацията важи до изчерпване на количествата.

Повече за отстъпката
Безплатно
Безплатна доставка
Сиела

Безплатна доставка при покупка над 50 лв. в Сиела

В онлайн магазин Ciela.com получавате безплатна доставка при покупка над 50 лв. Отстъпката важи при условията на самия магазин, по-подробно посочени в уеб сайта на магазина, които могат да бъдат променяни.

Повече за отстъпката


Онлайн книжарница Сиела
1

Всяко Ciela намаление радва читателите

Ако търсите издадени от любимотово ви българско издателство книги, сте на правилното място. Cиела онлайн книжарница е място, където ще намерите богато разнообразие книги не само на известното едноименно издателство, но и на други български книгоиздатели. 

Богатият й асортимент включва още електронни книги, учебници, учебни помагала и пособия, филми, музика, канцеларски и офис материали, атрактивни подаръци. Следете за текущо в Сиела намаление и купете желаните от вас книги с отстъпка.

2

Книги за цялото семейство

Ако обичате да четете, сте на правилното място. Тук може да намерите книги, подходящи за различни вкусове и за цялото семейство. Наред с това ви очакват и актуални в Сиела отстъпки, които със сигурност ще ви зарадват. Купете по-евтино романтични, исторически и съвременни романи, криминални истории, трилъри, фантастика или поезия. Ако обичате да четете книги от българските автори, ще намерите богата селекция от съвременна българска литература. Но ако предпочитате преводна литература, със сигурност ще откриете нещо интересно сред световните бестселъри или дебютни заглавия. И не забравяйте, с всяко предложено от издателство Сиела намаление може да спестите от любимите си книги.

Сиела онлайн

Разгледайте онлайн каталога, като си спестите време и усилия. Ако не сте почитатели на художествената литература, подберете нещо от колекцията от нехудожествена литература. Вдъхновяващи биографии на известни личности, популярна психология, езотерика, бизнес, здравна, историческа или юридическа литература са само част от направленията, които ще намерите. Търсите конкретно заглавие или любимия си автор? Не пропускайте да осребрите в електронната книжарница на Ciela код за отстъпка и купете желаното заглавие по-изгодно.

Не са забравени и малките читатели. Онлайн книжарница Сиела предлага детски книги, занимателни и образователни книги, книжки за рисувани, с които не само да се забавляват, но и ще развият своето въображение и моторика. За ученика у дома може да закупите учебници, учебни помагала, раници и ученически пособия.

Електронна книжарница Сиела
3

Купете лесно и удобно книги онлайн

Не е нужно да губите време между рафтовете с книги. В онлайн книжарницата може лесно ще се ориентирате в разнообразието от заглавия. Можете да филтрирате и сортирате заглавията по цена и жанр или просто да напишете в полето с търсенето заглавие и автор и намерите това, което ви е необходимо. Поръчаните от вас книги ще пристигнат до вашата врата, като може да се възползвате от предложената от Сиела безплатна доставка.

Ако искате да сте в течение на всички текущи намаления и нови заглавия, се абонирайте за бюлетина и ще научвате за всяка предстояща в Сиела промоция или просто редовно следете специалната секция Промо зона, където ще видите всички текущи книги с намаление.

4

Сиела Черен петък

Промоции
Разпродажби
Безплатна доставка

Любителите на четенето със сигурност ще се зарадват на всяка възможност да се насладят на любимото си хоби, но и като спестят от семейния бюджет. Ето защо не пропускайте текущите в Сиела промоции или кампанията черен петък. Тогава е идеалният момент да купите по-евтино не само книги, но и всичко необходимо за вашия ученик вкъщи или подходящи подаръци за любимите хора за Коледа или друг повод. Със своите намалени книги издателството ви дава възможност не само да зарадвате себе си и любимите си с нови книги, но и да пазарувате изгодно.

5

Сиела рейтинг

4.2

Висок рейтинг

Общ рейтинг 18 Потребители
17 __thumbsup Клиентите препоръчват
1 __thumbsdown Клиентите не препоръчват
Отличен (4,1 - 5,0) 11x
Много добър (3,1 - 4,0) 3x
Добър (2,1 - 3,0) 3x
Под средния (1,1 - 2,0) 1x
Нисък (0 - 1,0) 0x